Leta i den här bloggen

söndag 3 juni 2012

Söndags mys och söndags fys..

Ok, först en liten rättelse.. Min överskrift på överviktiga inst, nej tack skulle väl egentligen vara feta inst..
Övervikt är ett så svävande ord och jag vet att man kan känna sig så även om man inte är det, så ja där få jag säga förlåt och jag ber om ursäkt om någon tog illa vid sig..
Sen så visst L så ska ni inst ha kul på jobbet det ska väl alla? Jag älskar mitt jobb. Bland det roligaste som finns MEN jag betalar oxå väldans mycket pengar för mitt Sats kort och då vill jag ha valuta för de pengarna.. Precis som mina gäster som betalar för sin mat.
Vi brukar säga på jobbet när vi är trötta och har haft sjuuuukt mycket att göra att glöm inte att det är gästen som betalar din lön.. Det är överjävligt att höra men det är ju sant.
Och om en gäst inte är nöjd, då är det bara att göra om och göra rätt. Hur jobbigt eller hur trött man än är.
Jag finns ju där för mina gäster..

Sen, gårdagen.. Jag skulle ju springa men fan, hörde att det var nollgradigt på västerbron så jag är glad att jag stannade hemma. Jag har ju inget att vinna förutom en göttig förkylning att genomlida resten av min sem så jag känner att valet var det bästa. Det kommer fler lopp.
Men nu måste jag ju träna bort kolisuppladdningen jag hade förra veckan. Haha!
Och träna ikapp mig på de två trista vilodagarna jag hade. Som jag ju faktiskt inte ville ha. I fredags spritte det in mina ben och jag ville bara svettas. Iof så kom ju herr Migrän och satte P för något kul men det var bra att det bara var en lindrig variant.

Igår körde jag spinning, lite löp och FF träning och sen firade vi att mamma är singel. Jag lagade middag allt enligt FF och Jos och Monica kom över och kvällen var sjukt trevlig.
Jag fick damerna att förstå att Spoitfy är bra och mamma ladda tom ner Angry Birds. Haha!

Idag blev det 45 min spinning, 20 min löp och så FF och dagen är inte slut än. Bra va?
Skulle träffa S idag men han kunde inte vilket var bra då jag stinker vitlök ur munnen och inte kommer kunna andas på någon på ett dygn minst.. Men vi ska ses imorgon. Gaaahhhh den kroppen han sitter inne med... Jag blir matt i knäna bara jag tänker på det..
Nu lite vila och sen igång igen!
Ha de!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar