Leta i den här bloggen

måndag 21 februari 2011

Visst är den fin. Har jag gj


mms_image

Visst är den fin. Har jag gjort alldeles själv..

Skrivet av Nike Girl 15 augusti 2009 klockan 19:34

En hund hoppade på mig!!!


Jag är inte hund rädd. Har aldrig varit. Mamma har hund och när jag bodde hemma hade vi en papillon. Han lever inte längre.. Men iaf. Jag hade börjat springa och ser lite längre fram en kvinna med sin hund. Han bajjar i gräset ganska nära gångbanan men inte att hon plockar upp det. Där blev jag irri. Jag plockar alltid upp bajset, hur mycket eller lite det än är för det finns fan inget vidrigare än att trampa i det. Så när jag närmar mig så börjar hunden att skälla åt mig jag ser ju att han vill hälsa så det är ingen aggresiv hund. MEN. När jag är ute med Jeppe (mammas älskling) eller när jag var ute med Zorro (han vi hade innan) och jag märker att han är på väg mot en cyklist eller nån som springer förbi eller bara att han vill skälla så tar man tag i han. Han får inte skrämma nån och han får ABSOLUT INTE hoppa på nån.

Den här hunden började skälla när jag närmade mig och när jag sprang förbi hoppade den upp på mig. Hade han varit aggresiv hade han bitit mig. Jag blev så arg att jag skrek till kärringen: ta hand om hundjävlen för fan!! Och sen så sprang jag vidare. Men det störde mig. Tänk om jag hade varit hundrädd? Eller om mina reflexer hade varit att sparka. Då hade det inte blivit kul. Detta var säkert en kvinna som är ensam och vill ha lite sällis och då köper hon en hund. Jo men uppfostra den oxå då. Eftersom jag brukar springa samma bana varje ggn så känner jag igen vissa hundar men de har ALDRIG hoppat på mig. Och skulle de nu göra det så skule jag nog inte bli så irri för jag känner igen dem. Sen så har de inte gjort det på 2 år så varför nu?

Är jag dum som reagerar så? Överreagerar jag? Det som faktiskt störde mig mest är att tom jag som inte känner den här hunden kunde se vad som skulle hända.. Hon hade ett flexikoppel och försökte inte ens spänna det..

Men det var ruskigt skönt att komma ut och springa. Jag avslutar detta inlägg med en bild på världens sötaste vovve.

Skrivet av Nike Girl 15 augusti 2009 klockan 14:50

Skinny jeans..

Jag fick på mig dem.. Såååå jäla la carte! Visst det är väl inte de mest bekväma byxorna jag har men de är oxå av den modell som ska sitta tajt. Med tanke på att jag vill gå ner mer så får jag ju njuta nu medans jag kan ha dem. Haha! Jag var så het igår va. Men så trött efter torsdagens festande att jag åkte hem och låg i sängen 00.15.

Hmmm eftersom nästan ingen såg mig i gårdagens kläder kan jag ju använda dem igen om jag skulle ta mig ut ikväll.. Gött då slipper jag tänka på kläder iaf.

Jag kom på en sak som jag inte vet om jag skrev ner här. När jag vägde in mig på vv i måndags så brukar ju konsulenten fråga om man vill ta 10% som första delmål. Men nu bad hon mig säga vart jag ville hamna.. Fatta eller!! För att jag ligger så nära den högsta vikten för min längd. Jag får som mest väga 70 så jag har ju inte långt kvar till mål om jag nu skulle vilja ligga där men jag känner att det är lite för högt.

Jag skulle vilja komma ner till 56 men det är BARA för att första ggn jag skrev in mig så vägde jag 86 och om jag då kom ner till 56 så har jag gått ner 30 jävla kg. Det hade varit såååå mäktigt. Sen så känns det lite som att min kropp inte är anpassad för att väga så lite men det kan ju bara vara en ursäkt.. Eller är det så att vissa inte kan bli riktigt smala utan att svälta sig?

Om det nu blir så att jag lyckas och då kommer jag verkligen låta det ta tid, då måste jag ju kirra brösten. Det är ju redan förstörda av all jojo bantning och skulle jag komma ner dit så vill jag knappt tänka på hur de kommer se ut. Haha!

Det är så mycket jag vill skriva ner här. Speciellt när jag sitter på vagnen och ser konstiga, roliga, fula, vackra människor men sen när jag kommer hit så har jag glömmt väldans mycket. Ska börja ta med mig ett anteknings block. Då är man nog lite bloggskadad.. Men jag gillar att sitta här och ord bajsa.

Nu till gårdagens mat intag..

Frulle: Blåbärs yogurt, fröig med smör 60% och ost 10 %, riskaka med ostsmak och 2 klubbor.. Ja jag vet det är mycket klubbor nu..

Mellis, lurre och middag: 2 öl, pasta med tomatsås och oxfilé

Fatta vad lite man äter när man sover länge.. Haha

Nu ska jag ut och springa lite sen blir det frulle, iväg till willys och kirra lite ingredienser som jag var heelt säker på att jag hade hemma och sen fixa dagens mat. Gör jag de 2 rätter jag har tänkt mig så har jag bara en rätt kvar så har jag kirrat veckans nya-mat-utmaning.. Bra va?

Tills senare, ha de bäst!

Skrivet av Nike Girl 15 augusti 2009 klockan 11:12

Vin, vin och mer vin..


Japp så såg min kväll ut igår. Helvete vad full jag blev. Men kul hade vi. Gick ensam till favvo stället eftersom två favvosar jobbade och sen så kom det en hel drös med polare. Smällde i mig en liten påse chips oxå.. Mmmmm vad gott det var. Och faktiskt så räckte det med den lilla påsen. Det är ju bara gott de första bitarna.. Sen blir man ju lite smått illamående men inte slutar man äta för det. Haha nej handen ska ju ner och gräva tills den hittar botten.

Sen blev det en sen kaffe på tintin och en natta macka.. Med 2 ägg och 2 skivor falukorv. Mmmm vad gott det var men såååå mättande. Åt inte upp brödet för det orkade jag inte. Beställde in 2 choklad mousse till herrarna jag var med. Hade som inget söt sug.

Sen blev det första morgon vagnen hem och sov till 15.40! Seriöst. Jag sover aldrig så länge. Verkligen.

Ikväll ska jag möta Maxen och kolla Europe på göta platsen. Det ska bli så roligt. Man kan ju inte vara deppig till The finale countdown. Eller?

Ha det gött, L

Skrivet av Nike Girl 14 augusti 2009 klockan 17:51

Vilken vacker Sessa..


Har ni sett nåt vackrare..

Skrivet av Nike Girl 13 augusti 2009 klockan 18:23

Idag såååå...


Joggde jag som vanligt imorses. Tog en så skön tur där jag inte brydde mig om tiden. Fan vad gött det är. Sen blev det gröt och iväg till gymmet för en pump klass.

Efter slukade jag en risifrutti och ett äpple, gick förbi willys och grönsks handlaren och kom hem. Då blev det lunch, fiskspätt med potatis och rom sås. Ett nytt recept. Det var inte så gott som det låter men det var bara för att jag körde över fisken lite.. Så den blev lite torr.. Till dessert blev det en STOOOOR bit vatten melon. Jesus vad gott det är! Med den biten så fick jag lätt i mig mina 5 om dagen. Haha!

Sen så somnade förken. Det tar på kroppen att träna hårt..

Nu ska jag nog ner på kalajset och spana lite. Och ta ett litet glas kanske. Är sååååååå sugen.

På pumpen så var det en kvinna där som sprang ut och in och ut och in och ut och in. Vad är det som är så viktigt att man måste lämmna slen 3 ggr på 55 min. Det kändes lite som lathet men jag vet ju inte och ska ju inte dömma men kan ju fan inte låta bli.. Haha! Är man en bitterfitta så är man. Sen så var det en annan kvinna som gjorde övningarn helt fel och jag tyckte så synd om henne. Tänk och gå på ett pass och inte få ut det mesta av det. Man tar sig ju ändå tid och kraft att ta sig dit..

När jag åkte hem från träningen (tog vagnen) så kom det på en riktigt fet man. En sån som tar sin sits och min.. Jag hade min väska på den andra sitsen och VÄGRADE flytta den. Seriöst. Jag har betalat för att sitta på vagnen, inte för att bli ihopklämmd av en svettig fet man! Ja Jag vet jag är orättvis men jag ville inte. Har gjort det förr och får fan kramp av att sitta böjd in mot fönstret. Det är typ den största fasan när jag åker hem.. Tänk att sitta på ett tåg i 4 timmar och inte få plats. Inte för att jag är för fet utan för att nån annann inte kan ta hand om sin kropp och tar min plats. Har faktiskt gjort det en ggn och hon stank rök! Så inte nog med att hon satt på min plats hon luktade piss skit och helvete oxå.

Hmmm nu ska jag ju inte kasta glas i stenhus. Jag röker ju ibland jag oxå. Oftast när jag dricker eller om jag är stressad eller bara behöver en snabb rast på jobbet och jag luktar precis lik illa. MEN nu pratar vi inte om mig. Haha! Tänk om alla vore som mig. Vad världen hade varit bra då.. Jo men visst. Eller huuur!

Nu ska jag nog göra mig snyggare. Kram och ha en skön kväll, L

Skrivet av Nike Girl 13 augusti 2009 klockan 18:13

Natta macka..


Det blev en lite natta macka och lite yogurt nu på kröken..

Nattamat: 2 fröig med ost 10%, 160 g lågkcal yogurt = 4.5

Nu är det dax att natta kudden och hångla med John Blund. Tänkte ta morgonen innan joggen och bestämma dagens mat intag. Iaf de stora. Och kanske även fredagens.. Eftersom jag faktiskt är kock så ska det bli kul med lite meny planering. Sov så gott och drömm sött så ses vi imorgon. Kram kram kram kram kram kram

Skrivet av Nike Girl 12 augusti 2009 klockan 23:43

Som ett brev på posten..

Skulle iväg och träna lite styrka och dansa lite. Låg och vilade lite och skulle precis somna när jag fick ett mess från HAN och abrakadabra så var ångesten här. Kunde inte sova, tankarna malde och träna var ju inte att tänka på. Blev så gå ut sugen. Inte så mycket på att bli full för då kan jag inte funka (dansa) imorgon, men att kolla på människor och låta hjärnan vila lite från allt malande.. Det är jobbigt att vara ledsen och det är jobbigt att bli ratad. Och jag vet ju att det inte är för att han tycker jag är fet för han träffade mig när jag var som störst utan för att han inte vill vara med MIG. JAG duger inte. Eller jo, naken i sängen men inte som flickvän.. Han har sagt att han har svårt att bli kär och att jag skulle ta det lugnt och inte oroa mig. Haha. Det hade jag mycket för. Jag var kakan som han ville äta och ha kvar. Tänk att jag var så dum att jag verkligen trodde att det skulle bli vi.. Borde ju ha fattat att om han inte är kär i mig efter 3 år som kk så kommer det inte att hända. Varför ser man alltid allt så bra när det är för sent? När det redan gör ont och man är dum mot sig själv?

Nej inte dum dum men dum i tankarna.. Mina första är alltid: jag måste bli smal och snygg så nån vill ha mig. Men jag har i vuxen ålder inte haft problem med att få män. Visst, problem med att få dem att stanna men inte hmmm det andra. Sen så tänker jag att jag måste ändra mig. Mina kläder, min person och sen kommer jag till att: NEJ FAN DET SKA JAG INTE! Jag är bra. Jag är snygg och jag förtjänar en snäll och omtänksam man som vet hur man behandlar mig och får just mig att må bra. Det är slut med självömkan. Han ska inte få ta bort mitt glada jag. Han är förloraren. Han är den som borde ändra sig. Han är den som borde skämmas för att han får mig att må skit. Han förtjänar inte all den enerig mina tankar tar. Och han ska INTE få förstöra in sem.

Så det så!

Jag skrapade ihop 24 ap idag. Maten..

Frulle: Prot drink, kaffe, gröt med blåbär och hallon, kiwi = 5

Mellis: Lättsockrad risifrutti, äpple = 3.5

Lurre: Fisk med ört och löktäcke = 6.5

Mellis: 4 klubbor = 2

Middag: 4 fröig med makrill i tomatsås = 8.5

Hmmmm: 2 till klubbor och ett glas röt 3.5

Så ser dagen ut så långt och jag tror inte det kommer bli så mycket mer. Jag ska försöka lägga in recept och blid på min sviiiin goa lunch. Kramis Bananis, L

Skrivet av Nike Girl 12 augusti 2009 klockan 21:48

Mmmmmmm

En stor favorit...

Skrivet av Nike Girl 12 augusti 2009 klockan 16:43

Vi tog oss ut..

Min kropp och jag.. Och vi var ense. Ingen 2 milaer idag. Haha! Vi konfererade lite och kom överens om att vi ntagligen skulle spinna kl 12 och då kunde vi lika gärna springa hem och äta istället. Men en jogg på 1.50 (jaja en lugn och skön och tidspressad jogg) blev det. Sen hem och äta gröt och kivi. Sova lite sen så blev det vagnen in till stan för ett skönt spinnpuls pass. Först så tänkte jag ligga kvar i sängen och softa men insåg att det inte går nåt kul på tv runt 12 så då fick det bli träning..

Kom på när jag åkte in att jag glömmde berätta om det ooootroligt söta, glada tjejen som stog bakom mig igår. Hon såg ut som en docka.. Och bara log hela passet. Mot mig, mot andra mot sig själv. En sån man nästan hatar men inte kan för hon ser så snäll ut.Tillsist började jag ju oxå le och allt blev sååå mycket roligare.

Har prövat en ny rätt idag. Det blev hur gott som helst. Lite lite sås bara men det är ju bara att öka på om man vill. Hela rätten gav 6.5 pts med duoval på potatis. Jag orkade bara äta en..Jag tog ett kort men får kirra det ikväll för datorn säger att den inte hittar några bilder.. Konstigt..

Nu ska jag vila lite. Är lite trött faktiskt. Kanske blir det ett gls vin ikväll. Det hade varit lite mysigt.

Kramen

Skrivet av Nike Girl 12 augusti 2009 klockan 14:51

Min härliga dag..

Detbörjade ju som sagt med jogg och invägning. Se blev det tvätt, mat och sova och mat och sen iväg till gymmet för att dansa lite, Sååååå kul. Har inte gjort det på hela sommaren för det har legat heelt fel i schemat för mig. (och så har jag jobbat lite för mycket..) Men så idag.. På med de sjukt snygga skorna.Mina älskade Nikes och in och dansa. Efter det var jag ju inte klar utan när jag väl var där kunde jag ju ta ett step pass oxå. Haha! Gissa om jag kommer sova gott i natt! Har tjänat ihop ca hmm nästan 2 timmar jogg= 16, 1h dans och 1h step= 16 till sen så har jag ju cyklinget till och från stan.. 20 min till vv + 20 min hem + 15 till gymmet+ 15 hem.. Det blir en jävla massa ap.. Och de klarar jag inte av att få i mig idag.

Maten idag har sett ut som följer:

Frulle: protein drink, 230 g lågkcal blåbärsyogurt, 1 fröig med mjukost och 10% hård ost = 8 pts

Lunch: Vvs spagetti och köttfärsås, äpple = 5.5 pts

Mellis: Lättsockrad risifrutti = 3.5 (tror jag)

Middag: 10 bitar sushi, 2 kivi = 8 pts

Så jag ligger på 25 och mina dagliga ligger på 24 men eftersom jag har jobbat in ett gäng så hänger jag inte läpp direkt. Haha! Nästan så jag måste få i mig nåt mer innan jag somnar.. Det kommer bli lite svårt.

Det känns så gött att jag verkligen kom iväg och skrev in mig efter fjskot igår.. Fan vad besviken jag var på mig själv.

Hur har ni haft det idag?

Imorgon kommer det nog lite nya blider tror jag. Känner ju att det behövs uppdateras lite.

Kramar och pussar i massor!

Skrivet av Nike Girl 11 augusti 2009 klockan 21:32

Nu är det gjort!

Jag har skrivit in mig! På den hääärliga vikten 73.5. Var inte så farligt som jag trodde. Förväntade mig typ 74 plus.. Så jag är ganska nöjd ändå.

Började dagen med en så skön joggingtur att jag trodde det var nån som puttade på mig. Hade ingen mjölksyra, blev som inte utmattat (vilket jag inte gärna blir på morgonen när jag tränar men kan bli ändå).

Jag bara flöt fram. Tog tvåmilaren på 1.55 och är så sjukt nöjd. Det var så underbart. Vädret var bra. Inte för varmt och inget regn. Lite duggande bara med det gjorde absolut inget. Efter blev det hem och duscha för att ta Roggan till Vv. Sitta där och prata lite och sen hem och tvätta och få i sig lite mat som jag inte hann med efter joggen.. Ja jag vet det är det dummaste jag kan göra men jag var tvungen att göra så för att hinna. Nu ligger jag lite efter i mat schemat men det är inget att stressa uppp sig över för jag har sem!! Haha!

Har fastnat heelt för Madonna nu. har lyssnat på henne hela dagen.. Mest, she´s not me och devil wouldn´t recognize you. Såååå bra.

Nu ska jag kolla upp vad jag ska göra för trevlig mat ikväll.

Hörs senare, kram

Skrivet av Nike Girl 11 augusti 2009 klockan 13:49

5 mål denna vecka..

*skriva in mig på Vv

*träna minst 5 ggr

*pröva 5 nya recept

*vara noga med att skriva checklista

* frukt och grönt 5 ggr om dagen

Det känns lite som att veckan kantas av siffran 5. Haha! Hoppas alla har en skön dag.

Stora kramar från mig

Skrivet av Nike Girl 10 augusti 2009 klockan 21:53

Inskrivning..

Jag försov mig! Seriöst! Hur kan jag försova mig till nåt sånt, så sent på dagen. Nog tur att jag har sem för min kropp verkar ju helt slut. Jag får helt enkelt ta det imorgon då. Och världen går ju inte under för det. Visst känns det lite snopet men men. Som tur är går det ju fler tåg. Men eftersom jag sov så hårt så hoppade jag träningen oxå. Man ska ju lyssna på kroppen, något som jag sällan gör för att jag tycker att jag bestämmer men idag så då bestämmde den. Och det är jag glad för nu. Det kommer bli en tidig kväll. Kommer gå upp tidigt och springa, sen kanske somna om för att vid 11.45 gå och väga mig. Jag har tvättid kl 12 så det kan bli lite tajt men va fan jag har ju sem. Haha!

Jag vet inte riktigt hur jag ska lägga upp detta. Antingen så bestämmer jag en vecka i förväg vad jag ska äta men då kommer jag känna mig så låst och få dåligt samvete varje ggn jag gör en avstickare. Tänk om jag inte vill äta kycklingen som står på menyn utan laxen som liger i frysen..

Eller så försöker jag bestämma på kvällen innan lite ungefär hur jag ska äta så jag får en kalkyl över hur många pts jag kommer att använda..

En sak jag ska försöka med nu när jag är ledig och har tid, det är att göra 5 nya recept i veckan. Jag är ju ändå kock så det borde inte vara några probs för mig. Eller hur?

Och så efter så lägger jag ut bilder och recept och lite omdömme och så där.. Hmmm jag vet ju att det kommer bli bra. Det är ju jag som ska laga det. Vad tror ni?

Skrivet av Nike Girl 10 augusti 2009 klockan 18:58

Idag är första dagen på resten av mitt liv..

Och det känns bra. Har en liten deppresion som ligger och jobbar sig men den ska jag nog bli av med. Många tröstäter ju när de är deppiga men icke jag. Vet inte om det är bra eller dåligt för inget av alternativen är ju nåt som är bra för kroppen.. Nåt det är bra för är ju plånboken. Jag köper ju inte hem en massa skit iaf.

Var på Madonna igår och det var kul. Lite ofattbart att jag har sett en sån stor artist.. Vi har andats samma Gbg luft hon och jag. Min syster och en polare som var med tyckte inte det var lika bar som jag tyckte. Men de har sett Confessions Touren och jämförde med den och det har ju inte jag gjort. Vilken kropp hon har!!! Den röven är ju hur vacker som helst! Och de låren! Serist, jag vill oxå ha.. Det krävs ju år och timmar på gymmet för att se ut så där. Men vilket lycket resultat. Det är väldans många som tycker att det är för mycket men jag gillar det. Älskar när man ser konturerna av muskler...

Idag 17.30 är det dax för Vv. Är inte alls sugen men jag har ju sagt det och jag tror jag kommer må bra av det. När man är ledsen och hjärtat bara gör ont så vill man ju bara gömm sig för världen coh sova bort smärtan. Men vardagen kommer ju inte ta slut bara för att jag ligger och tycker synd om mig själv så gör jag tvärt om. Jag försöker älska mig genom att ta hand om min kropp, mitt tempel.. Jag har ju bara en och den måste ju tas om hand och om ingen annan gör det får jag ju göra det. Hahaha vilken svammel!

Ha en skön dag, nu ska jag sova lite. Har ju ändå sem..

Skrivet av Nike Girl 10 augusti 2009 klockan 14:26

Idag var vi synkade..

Var ute och joggade. Visst det var jag som ville men kroppen vaknade ganska fort och fan vad vi kutade. Det var som om vi aldrig gjort annat. Sååååå skönt! Det blev tom 2 milaren. Allt bara föll på plats. Kan bero på att jag är lite pisst på en man som fanns i mitt liv men som jag joggade ur idag. Började lyssna på Madonna men så kom jag ju på att jag är ju fan förbannad och då blev det Rage Against the machine. Och då blev det åka av. Haha! Så fort tårarna ( som han inte förtjänar självklart) ville komma så var det bara att höja pulsen och sen så var den värsta ångesten borta. Jag skulle nästan kunna kalla det känslomässig storstädning för så bra kändes det när jag kom hem.

Nu är det snart dax för att gå till jobbet för sista ggn på 3 veckor. Och det är fint väder och jag har det ju ganska bra ändå.

Jag gör nåt åt min kropp, bara för min skull. Inte för att attrahera män för det gör jag av nån underlig annledning (haha) ändå. Utan detta är verkligen bara för mig. För att jag ska må bra och för att jag inte ska behöva tänka när jag tar pass på gymmet att jag är den största där.Igår var vi och provade kläder på Gina och det var kul för att jag inte behövde ta det största storlekarna och valkarna väller inte över som förr. Ni vet när man ser ut som en överjäst deg..

Jag börjar bli ganska nöjd med mig själv, nog för att jag vet att jag tränat mig till det jag har idag och för att jag inte har gett upp trotts den 7 månader långa platåån. Jag är jävligt gyrm!!

Kanske hörs ikväll. Kramar L

Skrivet av Nike Girl 8 augusti 2009 klockan 13:14

Nu är det natten..

Och jag ska sova. Ville bara lägga upp blider på två goa sallader vi gjorde till middag idag.

Till detta serverades lax, potatis, romsås, haullomi, (som kanske inte är min favvo) men det kändes lite lyxigt. Jag är ju inte mycket för mozarella heller med det blev så fint.

Det blev ingen dålig mat dag idag alls. Gick på stan med mi syster och en vän och då blev det sallad till lunch och sen denna fina middagen. Man kan ju tycka att vi ville ha lite pizza och burgre och så men icke. Inte ens popcorn blev det.

God natt för idag, L

Skrivet av Nike Girl 8 augusti 2009 klockan 00:24

2 beslut är tagna..

På måndag, om jag inte är för bakfull efter Madonna konserten så SKA jag skriva in mig för sista ggn på viktisarna. Jag vet att jag kommer få mdifiera programmet lite själv eftersom jag tränar mer än vad programmet är utveklat för men det är bra med stödet och att gå nånstans och väga sig.

Mest så är det för att i vardagen är det lättare (tycker jag) att räkna points än kcal. Har ju mitt medlämms skap på viktklubb oxå och kommer använda det för att få lite balans och lära mig kcal räkningen. Det är bra för att se hur mycket eller lite jag får i mig och hur mycket och lite jag behöver för träningen.

Detta trevliga beslut kom när jag stälde mig på vågen och den visade minus.. Det har inte hänt på ca 7 mån. Eller jo men jag har ju sen fått plus utan att "förjäna" det. Trotts att jag tränat och ätit som jag ska. Men nu har jag gått ner 2 veckor i rad och för att inte tappa det så tog jag beslutet att skriva in mig en sista jävla ggn.

Det andra viktiga är att jag beslutat att springa lidingö loppet.. 3 mil i terräng! Blir trött bara av tanken.. Men men. Min chef sa när jag berättade att jag funderade på det att han betalar om jag springer. Haha! Snacka om motivation.

Så nu är det Vv och löpning som gäller.

En liten komentar om mitt inlägg i natt. Var full som en alika!!! Hahahahaha! Hittade inte ens tangenterna. Haha!

Så denna vackra dag har jag totalt slösat bort på ingenting. Fast det måste man ju få göra ibland. Har ju 3 veckor sem att se fram emot. Jobbar mina sista timmar imorgon. Sen på söndag är det Madonna och vin och ja måndagen vet vi ju om nu.

Ha en bra dag, stoooora bakis kramar från ett riktigt fyllo.. Haha!

Skrivet av Nike Girl 7 augusti 2009 klockan 15:56

Jo men seriöst!

Ja är ju fan inte bättre än alla andra! Klarar inte ens av att kriv nu..

Hörs i morn

Skrivet av Nike Girl 7 augusti 2009 klockan 03:46

Hmmm min kropp och jag..

Vi sukulle ut och jogga idag tyckte jag. Solen sken och livet var underbart att vakna till. Men. Det tyckte inte kroppen. Den ville bara ligga i sängen och softa och njuta av den underbara morgonen. Men sa jag om vi stannar här så blir vi inte mindre. då förbränns inget. Kroppen ville verkligen inte ut så jag tvingade den. Tji fick jag. Snacka om att protestera! Mjölksyra i höger ben efter typ en min och tunga, tunga ben ganska länge. Så jag dealade. Om vi fortfarande var så trötta och hade en usel mellan tid, det är där jag brukar se var dagsformen ligger, så tar vi den korta vägen och springer hem. Jag tror ju visserligen inte att den trodde på mig för jag hittade inte löparglädjen förän jag stog i duschen och tänkte att; den bästa motionen är den som blir av.

Men jag kom ut och joggade bort ca 1000 kcal så jag får ju vara nöjd även om tiderna var usla och det inte alls var kul idag.

Hörs ikväll, stora kramar från mig..

Skrivet av Nike Girl 6 augusti 2009 klockan 11:24

Snart semester!!

Nu är det inte långt kvar. Bara imorgon och lördag och sen 3 hääärliga veckor ledigt. Sååå gött.

Idag började dagen som jag tänkt mig. Jogg kl 7.30, sen gröt frukost och sen iväg till jobbet. Kom in tidigare så jag kunde åka och spinna för favvosen igen.. Han kommer fan snart tro att jag är kär i han..

Sen blev det en snabbis i solariet och en skön dusch och sen tillbaka till jobbet. Känner att jag börjar bli sliten för jag orkar inget. Vill verkligen inte jobba.

Om jag räknar ihop joggen, spinningen och cyklingen överallt idag så har jag gort av med ca 2000 kcal. Helt ok..

Maten är jag väl kanske inte så nöjd över men men.

Det blev gröt sen en macka och ett äpple efter spinningen. Jo en prot drink efter där oxå.

Till lunch blev det pasta pomodoro med ryggbiff.

Mellis: lite jordnötter, lite pompa..

Middagen bestod av vaniljyogurt och flingor och en twister.

Japp och jag vill gå ner i vikt. Haha. När man kollar på den här dagen skulle man ju kunna tro nåt annat. Imorgon kommer min syster och en polare och då kommer jag ju att slarva som en gris. Det är ju bara så. Ska ändå försöka skriva för då kanske jag inte spårar ut helt. Det bästa med att vara ledig är att jag kan träna precis vilka pass jag vill, när jag vill. Kanske kan jag göra sem till lite av ett boot camp a la Linnéa. Haha. Nån som vill vara med?

Kom på att jag kanske ska skriva in vikten här oxå. Det är ju kanske inte så kul att följa en vikt blogg när inte vikten finns med.. Måste ju komma på detta med före och efter bilderna oxå. Jaja. Nu är det natten och Jompa har kastat grus i ögonen på mig. Skriver efter joggen imorgon. Adios amigos..

Skrivet av Nike Girl 5 augusti 2009 klockan 23:57

Idag var jag duktig!

Har varit ledig och såååå sjukt trött. Skulle ut och förbränna i morses men det hällregnade så jag blev kvar i sängen. Tänk vad gött det är.. Men hade jag varit ute och kommit hem och somnat om hade ju den sömnen varit så mycket bättre. Men men man kan ju inte få allt här i livet.

Dagen gick och inte fan var jag sugen på träning. Men det är fan bara att bestämma sig och inte känna efter för mycket. Så jag kirrade lunch (den bilden jag skickade) och packade väskan och hoppade på Roggan (min älskade cykel) och trampade iväg till gymmet. Hade inte riktigt bestämmt mig för vad det första passet skulle bli. Det stog mellan combat och spinning. Det blev spinning med en favvo instruktör och sen pump. Funderade ett tag på att avsluta med ett skönt affropass men när jag såg deltagarna och hur få de var så hoppade jag det och la mig i solariet i 27 min. Lyssnade på Harry Potter och bara slappnade av. Tror fan att kroppen mår riktigt bra av den avslappningen direkt efter.

Sen så trampade jag hem. Fan vad jobbigt det var. Haha! Kroppen var så tömd på energi. Jag hade ju dratt i mig en prot drink med lite extra kolisar men det sög ju musklerna upp på 3 röda.

Det blev Willlys för frukten hade tagit slut och de enda jag hade hemma som jag försökte äta efter träningen var ett äckligt, mjöligt äpple. Det åkte i soporna på en ggn. Så det blev jona gold äpplen och bananer.

Dagens matintag är som följer;

Frulle: Yogurt med linfrön och 2 ostriskakor

Lunch: Rotfruktsgryta med fisk och 2 falurågrut med makrill

Efter träning: en prot drink och sooool

Middag: Samma som lunchen med en avokado och en fröig med 20g leverpastej och saltgurka

Det kommer ju bli nåt mer. Kommer ju vara svin hungrig snart igen. Vet att det kanske inte är så mycket energi men jag får inte i mig så mycket för tillfället. Var nog tur att det inte var så många på afron så jag hoppade det. Imorgon är det tänkt att jag ska jogga på morgonen, åka lite tidigare till jobbet så jag hinner preppa och sen dra och spinna med favvosen igen för att komma tillbaka lagom till öppning. Får se hur det går. Haha.

For now, over and out!

Skrivet av Nike Girl 4 augusti 2009 klockan 21:56

prövar att skicka en bild fr

mms_image

prövar att skicka en bild från mobilen.

Skrivet av Nike Girl 4 augusti 2009 klockan 15:09

Såååå frustrerad!!

Nu har jag pillat och ändrat och laddat upp och raderat men kan inte komma på hur jag lägger in album. Har lagt fram en bild på mig när jag är som fetast men vill ju oxå visa vad jag åstakommit. Någon som vet hur jag gör??

Skrivet av Nike Girl 4 augusti 2009 klockan 11:07

God afton mina damer och herrar..

Är fan lite missnöjd med mig själv idag. Skulle ha tränat men orkade inte. Vaknade vid 7 och intog den vanliga prot drinken och kaffet och hörde hur himlen öppnade sig. Visst tänkte jag. Kan väl vänta en timme på att komma ut det gör ju inget men somnade och sov som en gris så det blev varken jogg eller pump. Började jobba 16 idag så jag hade ju tid men tydligen inte ork..

Först så tyckte jag bara att jag var lat och hittade på ursäkter men. Om man somnar om och sover till ca 12 då är nog kroppen ganska trött och behöver den vilan och det är ju inte som att skogen och gymmet försvinner imorgon. Har ju all tid i världen på mig att bli fitt. Det enda som gnager är om jag bara hittar på ursäkter för att inte träna.. Men så har jag ju jobbat lite mer än 200 timmar i juli plus att jag har tvingat ut mig bara för att få sol och frisk luft så är jag trött så är det ju inte så konstigt..

Hmmmm snacka om ord diarré.

Jag har en undran.. Hur gör man typ länkar till före och efter bilder? Satt innan jobbet eftersom jag nu hade tid (haha) men jag kom fan inte på det! Har ju sett andra som har som kapitel eller vad man ska säga. Eller kanske mer som fotoalbum.. Jag vill ju oxå ha ett.

Har heller inte fattat hur man svarar på inlägg. Gör jag det på min sida eller går jag till skrivaren? Lyckades nog skriva till heeeeelt fel igår. Hahahaha! Hon kommer nog bli förvånad.

Maten idag gick ju inte så bra eftersom jag försköt allt. Frullen blev vid 12.30..

Frulle: gröt med banan och linfrön och ett äpple

Lurre: Vvs pasta mexikana med sallad och 4 oliver, 3 grissini

Mellis: Banan

Middag: ca 8 bitar sushi utspritt över kvällen och nu en halv honungsmelon.

Men det blev inga pompa (pommes) eller jordnötter eller mina favvosar, chilinötterna med bacon smak. Mmmmm. Me lööööv.

Imorgon är jag ledig och då blir det ju träning. Ska belöna mig med en sväng i solariet. Är nog en av de få mörka som solar solarium.

Nu ska jag förtsätta lyssna på sista Harry Potter boken och vila min gamla kropp tills imorgon.

Tills vi hörs igen, en riktigt god natt

Skrivet av Nike Girl 3 augusti 2009 klockan 23:24

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar