Leta i den här bloggen

måndag 21 februari 2011

Dag 28 och det är kallt som fan!!

Ja jag vet, har varit dålig på att uppdatera men har jobbat helgen och då brukar jag vara så trött att jag inte pallar skriva.. Bara att läsa är jobbigt. Jag vill börja med att klappa mig på axeln för att jag var duktig och höl mig nykter i söndags när vi var ute. Ett helrör beställdes in och jag fick en drick som jag smuttade på och inte drack upp för att folk inte skulle tjata på mig. Och det funkade.. Inga shots, inget vin och med det... Inga cigg. Så jag är fortfarande rökfri. Och tro det eller ej med suget på allt har tonats ner lite. Kanske för att jag inte jobbade igår och inte blev utsatt för en massa frestelser. Så vi får se hur det går idag.

Nu ska jag, även om jag ligger efter i planeringen ta mig till gymmet och förbränna lite. Jag var galet trött igår och var det när jag vaknade och eftersom de säger att kroppen behöver återhämtning så har jag tatt det lite piano.

Hoppas allt är bra med alla och att dagen blir toppen!!! Kramar i massor från mig!

Skrivet av Nike Girl 30 november 2010 klockan 10:17

Och det var morgon den 25 dagen..

Eftersom min dag igår var galet lång så skriver jag ner träningen idag istället.

Efter den härliga svettningen på Sats Kungsgatan så begav jag mig till Sats Valhalla och betade av ytterligare 45 min på bandet och sen 55 min pump.

Nu vet jag att träningsdosen är hög men jag måste verkligen. Jag äter som en häst pga ciggen, eller snarare avsaknaden av dem och eftersom jag nu, idag har varit nikotin och cigg fri i 4 veckor så känns faktiskt det viktigare att hålla koll på det än vikten.

Jag är inte så stor att det gör nåt om jag står där jag är för att sluta röka... Även om det tar emot..

Maten då.. Ja säg nåt som inte slank ner.. Det jobbiga är att det känns i munnen att det är kvar en sockerhinna trotts tandborstning så jag jobbar faktiskt på ett sätt att stoppa denna galna överkonsumtion av socker.

Nu är det hög tid att åka till spinningen och bandet. Wiiiiii! Maraton, here I come!!

Jo, skänk alla en tanke till Ina som går i mål idag!www.metrobloggen.se/jsp/public/index.jsp

Skrivet av Nike Girl 27 november 2010 klockan 08:29

Hmmm kan det vara 24?

Hoppas på det. Dagen började 5.30 med kaffe sen satt jag på spinningcyklen 6.45, tror jag skrev fel igår.. 6.44 eller? Sen joggade jag på bandet i 75 min och nu är jag bara hemma och mellanlandar för det är en sväng till till gymmet för mer förbränning. Visst jag har slutat röka men tänker fan inte bli fet på kuppen. Haha!

Sååå det är bara att hänga i.. Spinning imorgon och ev vilodag på söndag.. Kramei bananis, L

Skrivet av Nike Girl 26 november 2010 klockan 09:59

23 och fan vad jag äter!!!

Dag 23 på vägen ner men. Nu. Så. Har detta med att sluta röka kommit ifatt mig och jag vill bara äta godis heeeeela tiden. Det finns inget stopp i mig. Mat, kakor, godis, vatten, pepsi max, ja skit helt enkelt allt har åkt ner idag. Ja jo det är den tiden i månaden och mina p-piller är slut så visst, hormonerna spökar men jag känner ju i hela systemet att det är ciggens fel.

Min tröst är ju att jag tränar mycket så det behöver inte sätta sig. Och min vän Robin säger att så länge jag inte röker är det lugnt. Allt är bättre än att röka. Och det kan jag ju hålla med om men det är fan så jobbigt. Det är jobbigt att veta att jag inte får, det är jobbigt med suget och det är jobbigt med ångesten jag får när jag inte kan stå emot. Så fortsätter det så här kommer jag trappa upp träningen tills suget lagt sig, allt för att inte gå upp.

Min sjuka del av hjärnan säger att det är fan inte värt att gå upp bara för att sluta röka, att jag ska börja igen bara för att hålla min vikt nere men som tur är är inte den rösten så hög och den bli nerröstad hela tiden. Den kommer inte få fäste.

Nu ska jag nana..

Matrapporten är inte värd att skriva ner. Ni fick den lite löst och det får räcka.

Ha de bäst, L

Skrivet av Nike Girl 26 november 2010 klockan 01:04

23..

Hmmm jag försov mig till spinningen idag.. Skulle ju spinnat 6.44 och sen tatt en sväng om på bandet men nu blir det till att åka till Kompassen och nöta lite band och träna lite styrka. Och jag som går som Gollum efter gårdagen. Haha!

Kram och god morgon!

Skrivet av Nike Girl 25 november 2010 klockan 09:27

22 avklarad och klar!

Dagen bjöd på en pigg kropp som vaknade 5.30 och inte ville somna om så då åt jag gröt med keso, kollade lite tv och biggest och precis när vägning och utröstning var DÅ ville kropp jävlen sova. Haha! Men men eftersom jag visste att det skulle bli en lååång dag så hoppade jag en timma av morgonträningen och sov.

Innan löpnngen och spinningen så blev det ett ägg och kaffe och jos och sen så jäävlar vad jag var bra på bandet. Och på spinningen. Kan ju nämna att den där yogan igår har satt sina spår och efter kvällens box pass kommer det inte bli bättre. Haha! Men det är det värt.

Maten efter spinningen blev en pås soppa á 100 kcal och en keso ananas och ca 10 nötter. Jag var hos en väninna som var snäll nog att äta upp resten av min lilla påse.

När jag kom hem efter boxen blev det en vv gulasch soppa med keso och ägg, mmmmmm.. Och några mandlar. OCH några bitar karra.. Ja jag vet jag är svag men jag har ju faktiskt slutat röka och det är den tiden i månaden och jag vet att jag inte brukar göra så här..

Ska jag vara ärlig så visste jag inte om jag skulle säga det där med godiset men vad är det för vits att ha en vikt blogg om man inte är ärlig i den??? Den är ju ändå min..

Nu måste jag upp och hämta lite vatten och sen är det bums iväg till Herr Blund. Hoppas ni haft en bra och trevlig dag, kramar i mängder, L

Skrivet av Nike Girl 25 november 2010 klockan 01:17

21 jump street!

Nån som kommer ihåg den serien?? Haha!

Ja dag 21 har blitt natt och jag borde sova men men så är det.. Dagn började med 30 min på bandet och 55 min spinning. Sen blev det en macka på sub och hem till en väninna på kaffe och julmust.

17.00 skulle jag dansa för hääärliga herr Liljesand men icke sa Nicke. Det hade bytts ut till ett Zumba pass. Jag som inte gillar det.. Men men vi ger det en chans tänkte jag och gick med inte alltför stor entusiasm in i salen. Instruktören var vimsig och förklarade absolut ingenting. Så jag gav det 3 låtar och sen gjorde jag nåt jag ALDRIG gjort innan. Jag lämnade salen. Det var sååååå tråkigt att jag inte ens kunde stanna kvar. Först tänkte jag nöta lite band men det visade sig att det skulle börja ett spinn puls pass så jag hoppade in där och vips var livet liiite roligare. Tills jag såg instruktören.

Nu kommer detta att låta jätte dummt men det var en fet man. Och då menar jag med en jätte mage. Inte inspirerande alls! Ja jag vet det är fördommar och allt det där men skulle ni anlita en pt som var vääääääldigt överviktig?? Eller en målare som bara använt vattenfärg?? Eller lämna in eran mobil hos grannens ungar för att de är bra på mobiler?? Efter 3 låtar gick ahn av cykeln och skulle prata med oss deltagare och det enda jag tänkte var att han inte pallade. Han tog konstiga pauser och han lät som ett skämt när han sa om vi skulle sitta eller stå. Jag trodde ett tag att jag var med i blåsningen!!

Men jag körde mitt race och belv svettig och förbrännde en jävla massa. Hoppas jag.. Sen blev det sats energy och efter det ett yoga pass. Nu är jag skönt trött..

Maten då.. jo som sagt en macka på sub... Sen efter passen en vv nudelsoppa med 2 ägg och 2 stooora glas jos och nu kommer det värsta, godis. Jag har ju kvar påsen och det brukar inte vara några problem men det är ju den tiden i månaden så det blev några bitar. Oh jag har ju glömmt, några mandlar.

Så maten idag, tumme ner, träningen två tummar upp! Nu är det god natt gott folk! Pussen!

Skrivet av Nike Girl 24 november 2010 klockan 02:11

Natt 20.. Över till morgon 21.

Idag blev det 90 min på bandet och för att ha varit sjuk så gick det jävligt snabbt. Måste vara alla kolisarna jag satte i mig i helgen.

Maten blev; 1 clementin efter träningen, Sallad med 2 ägg till lunch, några nötter till mellanmål, 200 g hamburgare på nötkött och sallad och dressing till middag och några nötter som sista mål och nu är jag hungrig som fan. Haha! Dax att sova..

Imorgon är det dax att chocka kroppen och fan vad den ska få spö!! Nej då jag ska vara snäll och det ska bara vara roliga aktiviteter. Kram och god natt, L

Skrivet av Nike Girl 23 november 2010 klockan 02:20

Dag 20!

Det blev ingen träning igår.. När jag tänkte till lite så kände jag att hmmm Linnéa du har legat i 2 dygn nästan under 2 täcken och frusit. Kanske ska låta kroppen vila iaf en dag till. Det var lite jobbigt och i mitt huvud har jag gått upp 10 kg men ska jag klara av att träna hela vintern gäller det att inte slita ut sig nu. Visst gick tankarna till alla tävlingar som går på tv där det bara är att bita ihop och härda ut men jag är inte i nån livsviktig tävling. Och jag kan inte vara sjuk länge. Amanda skulle döda mig hahaha! Inte för att jag är sjuk utan för att jag inte gör nåt för att bli bra.

Idag känns det såååå mycket bättre. Visst jag är trött men det är ju för att jag sovit så mycket och inte kunde somna i natt. Svt äe ganska bra på natten. Först "ung och bortskämd" sen var det nåt program om djur och deras bebisar, som jag förövrigt somnade till och då var klockan 2.30..

Nej nu ska jag faktiskt försöka ta mig till Valhalla. Drömmde om en hääärlig snöjogg och att det var sol ute men ack vad jag misstog mig så det får bli en lugn session på bandet. Ja, jag mÅste träna lite idag..

Hörs sen, kramar i massor, L

Skrivet av Nike Girl 22 november 2010 klockan 09:43

Då var det dag 14,15,16,17,18 och 19!

Datron jag hade innan pajjade, min pc och den var den enda som funkade med comviq. Men nu har jag tillbaka min älskade mac och kan åter igen blogga!! Yajjjj! Veckan som gick tränade jag som jag skulle men slarvade lite med kosten. Eller ja inte de första 2 dagarna men sen så. Min älskade Max hade ju spelning i fredags och jag ville verkligen inte få en snefylla så jag fick i mig lite som jag kanske inte skulle få men höll mig till mina 3h träningspass innan jobbet. Inte illa eller hur?

Idag är det spinning och styrka och Harry Potter!!! Kram kram

Skrivet av Nike Girl 21 november 2010 klockan 12:46

Dag13!

Då var måndagen här och fan vad gött det är. Jag vet inte detta med ätardagar, jag älskar det för att jag längtar sååå efter dem och det är (tolka detta rätt) så skönt för kroppen och känna sig pigg och uppåt istället för trött och slutkörd som den gör på veckorna men fan vad man mår dåligt när man landar, när sockret inte längre funkar. Då längar jag efter de dagarna då jag följer mitt schema och jag har mina spärrar.

Men men nu är det måndag och vi kör på. Får se om jag ändrar lite på maten denna veckan så att jag inte tröttnar. Har en ganska hård vecka på jobbet att köra och på det ska jag få in ca 3h träning varje dag innan. Ska man bli fin får man lida pin..

Nu ska jag göra mig iordning för pump. Kram kram

Skrivet av Nike Girl 15 november 2010 klockan 09:46

Morgonstund har guld i mun!

Det är söndag och jag orkade inte skriva nåt igår när jag kom hem. Det blev 10 min på banet och 55 min galet jobbig spinning. Sen frulle som blev fruktsallad på melon, clementin och banan och ananaskeso och ett ägg. Lunchen; kyckling med ris och sallad och vitlöksdressing. Mellanmål, ett ägg och lite melon och seeeen blev det godis!!! Mmm så gött det var. Tänkte festa till det med en burgare när jag slutade med det blev bara köttet och dressing.

Nu är det bara att ta sig till arbetsplatsen igen.. Och börja dagen med fruktsallad igen. Tänk att det kan vara så gott..

Ha en ybertoppen dag!!!! L

Skrivet av Nike Girl 14 november 2010 klockan 09:35

God morgon dag 12!

Det är lördag och snart dax att bege sig till da gym. Idag blir de en snabbis på bandet och sen en 55 min spinningklass. Och pallar jag ev en jävligt snabb sväng i gymmet. Har ju bara 35 min på mig efter passet och tills jag ska vara på jobbet. Tur att det ligger nästan vägg i vägg..

Frulle nr ett blev en proteindrink och kaffe, sen blir det nog gröt hoppas jag på.. Det är ju inte ätardag riktigt än. Men om några timmar så.. Mmmmmm.. Vad jag längtar. Mest för att bli v med den trötta känslan i kroppen eftersom jag ligger så lågt i kcal. MÅste ju väga mig oxå. Och så har en liten fröken sagt att jag måste lägga upp nya bilder så det får oxå bli ett måste.

Kram och ha en suuuuuuper dag för det tänker jag ha!

Skrivet av Nike Girl 13 november 2010 klockan 08:15

Dag 11 går äver i dag 12..

Denna dagen blev väl kanske inte riiiiktigt som planerat. Ville ju förbränna MYCKET mer än vad som blev men det gör inget. Kroppen var trött och jag är glad att den pallade pumpen iaf. Träffade en polare när jag stog på bandet så det blev mer soft förbränning innan pumpen. Men sen jäääävlar vad jag lyfte. Kände mig stark och var väl kanske lite väl kaxig med tanke på att mina stackars muskler gör sviiiiin ont nu. Men men det är priser för min drömm kropp. Hahaha!

Så dagens träning blev 15 min hmmm powerwalk/ jogg på bandet och sen 55 min pump.

Maten då.. En viiiiidrig måltidesersättare till frulle, en macka med lätta på jobbet, spätt med grönsaker och paprika tatzizki till lunch (och 2 skedar, små sånna, dessertsked, potatismos) proteindrink till mellis, keso med äpple och clementin och nötter till middag. Det kan jag väl vara nöjd med??

Längar som en gaaaaalning efter morgondagen efter lunch då min första halva ätardag börjar. Mmmmmm...Kram och god natt, over and out..

Skrivet av Nike Girl 12 november 2010 klockan 23:51

Dag 11 knäckte mig!

Hahaha! dagen började 5.30 och jag satt på spinninghojjen 6.45 sen blev det en timme på bandet och 15 min på rump-tränar-maskinen. Sen gick jag till jobbet och såg pressvisningen av Cornelis, kan ge ett utlåtande sen, hinner inte nu.

Sen blev det lunch, rattatouille med kalkon, lite kaffe, en promenix och kl 17.00 var jag i spinningcykeln igen, kl 19.00 körde jag combat och efter en halv macka, 3 clementiner och en keso ananas dog jag. Och jag är fan inte pigg än.. Men nu är det iväg och köra lite förbränning och sen 55 min pump.

Började dagen med en äcklig måltidsersättare för att jag inte pallade laga frulle.. Inte bra men det struntar jag i. Hmmm det har blivit mycket av den varan nu, får bättra mig till nästa vecka... Ha de gött!!

Skrivet av Nike Girl 12 november 2010 klockan 10:26

God morgon tidig dag 11..

Då var det en ny morgon och nya frestelser. Dagen börjar med 45 min spinning 6.45 och sen tar vi lite band. Och kanske llite gym och ev avsluter med simning. Sen ska jag se filmen om Cornelis. Yayyyyy vad jag har väntat på den!

Jo frullen blev en nutrilettshake och kaffe.. Kramen

Skrivet av Nike Girl 11 november 2010 klockan 06:09

Slutet på dag 10..

Det blev en lugn kväll ikväll.Jag tror att kroppen kommer tacka mig imorgon när det är dax att köra imorgon igen. Middagen blev keso med några goda organic breadsticks. Hmm ja det ingår inte i min iet men det fick bli så idag. Hade ingen banan och kunde inte förmå mig att ta mig ut.. Latmasken i mig vann och jag lät han vinna. Men nu när jag är hungrig igen och det enda jag vill är att äta lite goda proteiner som finns i kylen men jag har tvagat gaddarna så det kommer inte ner nät mer ikväll förutom vatten. Inget och jag menar inget ska få mig att förlora siktet denna ggn.

Jag har min kropp i mitt innre. Den kroppen jag ska ha vid julbordet. Den kroppen som ska kläs i en vacker klänning på nyårsafton. Den kroppen som när den är färdigdeffad ska bli stark med en massa muskler. Kroppen som ska vara snabb rung gbg varvet och seg runt maraton.

Mina nya mntran är; mjölksyra är min vän och det onda är det som gör mig stark och push through the pain och varför slöträna, isåfall kan jag lika bra stanna hemma.

Jag SKA nå mitt mål, jag ska bli smal och jag ska vakna och vara jätte nöjd!

Natti

Skrivet av Nike Girl 10 november 2010 klockan 21:41

Tja dag 10!

Idag sov jag ganska länge för att vara mig. Till 9.00. Så det blev lite jogg innan spinningen, bara 30 min. Men min kropp gör ont efter igår så det var nog bara bra att den inte släpades ut för tidig.

Frullen blev en proteindring från maxim. Vaniljsmak. Som att dricka vaniljglass. Mmmmmmm... Sen blev det ett äpple efter spinngingen och köttfärs och grönsaker till lunch. Nu är jag i valet och kvalet om jag ska åka och träna lite mer eller om det ska bli en lugn kväll. Ska ju slita på den imorgon igen och efter igår kanske den vill vila lite.. Vad tror ni?

Ja ja jag har ju lite tid att fundera, kvällen är inte slut än.. Hej så länge!

Skrivet av Nike Girl 10 november 2010 klockan 15:59

Då printar vi ner gårdagen, dag 9..

Det började med nästan en timme på bandet, sen 30 min spinning, 45 min gym och sen äntligen lite mat. Har blivit duktig på att slarva med frullen tyvärr..

Sen kom en vän med sin bebis till jobbet. Hon fick trösta en skrikande tjej och jag åt lunch; fick med potatis, lite sellad och 2 knäckisar med smör.

Sen bar det av till gymmet igen och där körde jag 55 min aerbicdance och 55 min energi.

Efter det bar det av till Maxen för en kväll med Harry Potter och jooooordens största fruktsallad, keso och lite, hmmm inte så lite nötter men va fan.. Jaja.. Så såg gårdagen ut..

Skrivet av Nike Girl 10 november 2010 klockan 10:07

God morgon och välkommen till dag 9!

Så tröt var jag att jag somnade med ALLT på. Tv, lampa, dator, hmm ja datorn var på för att den krånglar (sitter på min pc nu) och ville få den lite snabbare. Nu svider ögonen och eftersom det är jätte kallt ute så är morgon joggen inte ens att tänka på. Jag har inget emot kyla egentligen men nu är det så att det riktigt biter i ansiktet och på fejjan säger de att det är halt.. Så nu ligger jag och hoppas på att motivationen är på ingång så att jag kan ta mig till gymmet och bandet och vikerna.

Drömmde att jag tröck i mig nåt chokladigt inatt. Jag var så ledsen när jag vaknade för att jag hade slarvat och att dieten var förstörd. Jag vet inte om det var glass eller muffins eller muffinssmet men det var nåt iaf. Blev arg på min dåliga karraktär och på att jag trotts förra veckan och de bra resultaten inte kunde hålla mig ifrån det som gör min kropp plufsig.. Ni kan ju fatta vad glad jag blev när jag vaknade och det bara var en dröm!!

Vad gillar ni min mellis igår.. Mmmmmm..

Nej nu är det dax att ta sig i kragen och lyfta mot en smalare kropp!

Skrivet av Nike Girl 9 november 2010 klockan 09:41

Dag 8 over and out..

Jo jag tränade idag, joggade och gymade lite. Nu måste jag sova, är trött som en gris som jagats till jul. Haha!

Maten; en macka med ägg till frulle, reztart ggr 2 till mellanmål, rattatouille eller hur det nu stavas.. Det är för sent.. med kalkon till lunch. Keso med banan och clementin till kvällsmat och lite nötter till kvällsmys.

Så nu sover vi..

Skrivet av Nike Girl 8 november 2010 klockan 23:18

8de morgonen..

Vaknade och hade nog behövt sova ganska mycket till men men ska vi förbränna så ska vi. Ville bara titta in och säga hej och god morgon och att idag var det inte lätt att komma iväg på nån träning. Haha! Helgen sitter fortfrande i och jag är trött och jätte sliten. Men imorgon är jag ledig igen och då ska här tränas!

Men nu.. Ut och bli smal!!

Ha en skön måndag, kramar L

Skrivet av Nike Girl 8 november 2010 klockan 09:19

Dag 7..

Då var denna dagen typ slut. Äntligen.. Är galet trött efter en jobbig vecka och en håååård lördag. Så nu lockar kudden och sängen och sömnen. Imorgon blir det diet och träning igen. Jag längtar faktiskt efter det..

Inte bara att jag går ner nu, jag har faktiskt varit heeeelt nikotinfri sen förra lördagen. Då tog jag men sista cigg. Bra va? Men fatta vad gött om jag faktiskt tar mina kgn till jul.. Har ju "bara" 8 kvar.. Haha, ja drömma går ju. Sikta mot stjärnorna, så heter det ju.

Dagens mat är inget att skrva om eftersom jag har struntat i det ganska bra. Började med en banan och sen lite pommes oå jobbet och choklad och middagen blev mina grönsaker med kalkon. När jag kom hem blev det städning och popcorn. Hmmm det var ju kanske inte så farligt som jag trodde.. Men men imorgon då kör vi. Full fart, inget att spara på. Nu ska jag ner, ner och ner.

Så god natt så hörs vi imorgon!

Skrivet av Nike Girl 7 november 2010 klockan 23:08

All in dag 6!

Jo då min halva ätar dag blev blöt. Först var jag på kalas. Det bjöds på pizza och jag åt 2 bitar. Sen blev det en favorit.. Marängsviss.. Mmmmmm. Vad gott. Och godis. Och 1/2 öl och sen en massa vin! Har man en halv ätar dag så har man. Hahaha! Fast den höll ju i sig jävligt länge.. Nu har jobbet ringt och jag måste skipa träningen och bege mig in och jobba vilket nog är ganska bra för min kropp eftersom jag inte haft nån vilodag denna veckan. Så bye så länge så skrivs vi i kväll. Dagens intag av mat är en banan. Bra va? Kramen

Skrivet av Nike Girl 7 november 2010 klockan 15:29

Yes!

Var på spinningen, 45 min svett och sen åke jag hem. Kroppen är trött och förbrukad så det blev inget mer idag. MEN jag har tappat 2kg!!! Är såååå glad och har faktiskt sett att det händer grejjer på magen speciellt.

Åt en prot drink efter spinningen som frulle och sen när jag kom hem blev det en vv soppa. Den med nudlar, så slängde jag i ett ägg och en macka till det. Jo några breadsticks oxå.. Bara för att det var gött.

Till middag, eller ja det som blir innan kalajset så blir det köttfärsås med keso och lite bröd tror jag och sen senare en burk keso. Så ser planen ut och nu ska jag bara följa den. Maten innan kalaset äter jag ju mest för att inte få plats med en massa onyttigheter så skulle det slinka ner nåt där så gör det inte så mycket för det komer inte finnas så mycket utrymme för utsvävningar. Haha! Man får inte vara slö för då blir man dö. Nån som vet från vilken film?

Nu blir det en power nap.. Kram

Skrivet av Nike Girl 6 november 2010 klockan 12:47

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar