Leta i den här bloggen

måndag 21 februari 2011

God morgon..

Ibland är jag så bra att jag blir gråtfärdig. Kirrade precis Firefox och vips så är menyfältet tillbaka. Det med alternativa skrivstilar och de som gör att jag kan lägga in bilder

(hmmm bilden kom inte riktig som jag ville men jag kunde ju lägga in den..) och filmer och sånt..

Hoppas nu bara att texten blir lite bättre så att allt inte sitter ihop för det stör mig nåt fruktansvärt.

Jag hade ju inte orkat läsa den.. Tackar alla ödmjukast för att ni stått ut tills jag åtgärdat problemet.

Här där jag håller till så ska de dra elledningar. Så de börjar borra kl 7.30 på morgonen och nu verkar de klara. Kunde de inte ha gjort det innan de gick hem igår? Seriöst. Tänk på alla de som jobbar natt och som inte får sova. Och tänk på min granne, alkisen som härjade kl 3 i natt. Han har ju ganska nyss somnat.

Vad gillar ni bilden? De kinderna är fan inte att leka med. Hahahah!

Nu när jag lekt lite här och ordnat lite så ska jag försöka sova lite. Det blev ganska sent i natt och nu när de inte borrar så, god natt igen. Hittade ännu en bild som visar hur långt jag kommit. Den är mest för min skull för att hitta focus igen men oxå för er som är lite av banan och inte vet hur ni ska hitta tillbaka. Varsego, så här ser man ut innan vv och en massa motion.

Skrivet av Nike Girl 30 september 2009 klockan 08:28

Mina jeans..

Som jag provade.. Jag gick jag bara förbi. Och så tänkte jag; jag måste bara prove dem. Har alltid tyckt att jag vatit för fet för jeans. Att, skulle jag gå på typ JC så skulle jag få de största de hade för att jag är för stor. Men så gick jag förbi dem och var tvungen.. Och de passade. Eller ja de var tom lite stora i midjan, iom att det är stretch så kommer de ju att töja sig så då får jag ta en mindre storlek. Yajjj fatta coolt. En sån skön känsla. Har tyvärr inte köpt dem än men ska nog göra det. Fatta dem med att par snygga klackar. Mannen i mina drömmar kommer ju komma på sin vita springare och röva bort mog och då är det ju tur att det är just stretch. Nu är det natten och då ska man ju sova. Så god natt folks, see ya 2 morrow.
Skrivet av Nike Girl 30 september 2009 klockan 01:55

Ganska fin röv om jag får sä

mms_image

Ganska fin röv om jag får säga det själv..

Skrivet av Nike Girl 29 september 2009 klockan 13:41

Idag var det dagen jag skulle börja..

Och bara därför så gick det inte. Alls. Har varit fruktansvärt godis sugen hela dagen och bara tänkt på att jag måste hålla pointsen. Så tillsist gav jag upp. Har lite klubbor från igår som jag knaprat på och sen så poppade jag popcorn. La chokladen som var över i diskvattnet så jag inte skulle vilja äta den och det äckliga godisarna som skulle smaka lakrits men inte gjorde det åkte i soporna. Där skötte jag mig bra tycker jag. Men hade jag varit smart hade jag ju slängt allt.. Jag vet jag är en svag själ.. Så vi försöker igen imorgon. Det är nåt som är bra, att det finns nya dagar.. Nya möjligheter och nya chanser. Så imorgon börjar vi om. Gör om, gör rätt. over and out for now..
Skrivet av Nike Girl 28 september 2009 klockan 21:46

Dagens middag.. Mmmm

mms_image

Dagens middag.. Mmmm

Skrivet av Nike Girl 27 september 2009 klockan 19:07

Kolla ironin eller dubbel mo

mms_image

Kolla ironin eller dubbel moralen eller vad man nu ska kalla det. Ha ha ha!

Skrivet av Nike Girl 27 september 2009 klockan 17:56

Nu har jag lånat mammas dator..

Så nu har jag fältet där man kan lägga in bilder och filmer och så får jag förhoppningsvis mina mellanrum som jag vill ha.

Nu har jag ju kirrat ett av mina mål, nämligen loppet. Så nu har jag ett kvar. Det soim jag tröttnat på men som är nödvändig. Viktväktarna. Jag har ju stannat igen.Trodde att det hade lossnat och att jag var på väg ner men nepp nu står jag och stampar på 73-73.5. Jo men det är ju kul. Men imorgon blir det nog till att räkna pts igen. Och skriva upp det här. (om jag kan klura ut hur jag får en bra lista på min mac)

Jag är ju inte så sugen på att betala 120 kr i veckan för att väga mig när jag har en bra våg hemma men samtidigt så.. Gemenskapen är ju såå skön. Alla är på väg mot samma mål och det har kokböker och produkter och sånt. Jag älskar deras barer. Inte lika mycket kcal som i andra och så är de uträknade. Gött!

Men nåt som jag har märkt sporrar mig mer är ju att läsa om alla här på nätet. Alla som kämapar och som är människor. Ni skriver att ni ätit pizza eller karra eller druckit vin. Det är som att människorna här är mer människor på riktigt än de på Vv. Även om det är samma sorts människor så lägger man på någon slags duktighets mantel på sig och är sååå duktig. Man kan allt. Hur man räknar, hur man förbereder sig på fest, hur man sparar, hur man motionerar, mm mm. De bloggar jag läser känns som mer äkta. Svårt att förklara men så känns det. Får se om det blir Vv eller bara köra hemma. Har ju allt material jag behöver och så mycket kokböcker att jag skulle kunna öppna Vv bibliotek. Hahaha! Sen hade det varit trevligt att köra med Jos..

Nu ska jag klä mig och traska till stationen. Får se vad benet tycker om det.. Kram så skriver jag på tåget.

Vad gillar ni alla bilder på mig? Hittade dem i mors dator.. Nu till favoriten!

Skrivet av Nike Girl 27 september 2009 klockan 17:03

Kolla vad gott. Mamma har kirrat mat vil

mms_image

Kolla vad gott. Mamma har kirrat mat vill sin brutna dotter..

Skrivet av Nike Girl 27 september 2009 klockan 15:55

Idag var vi INTE kompisar..

Min kropp och jag. Och vi som har älskat varandra när vi varit ute och joggat. Men idag gjorde den slut, eller så har vi uppehåll. Har inte diskuterat det än. Vi sprang ju Lidingöloppet. Eller jag sprang och den strejkade. Ganska snabbt mådde jag illa, fick yrsel så det såg ut som att jag kutade omkring full.. Haha! Fick hoppa in i skogen och hulka och spotta och fräsa. Fan vad äckligt. Sen kom dödsstöten... Höger baksida lår pajjar.. Det kändes som att någon strålade nåt genom benet på mig. I detta läge har jag ju två val. Antingen bryta (som hade varit det smarta) eller strunta i att sluttiden blir åt helvete och bara ta mig runt. Det blir det sistnämnda. Hade så ont att när jag kramade om mamma som väntade och väntade och väntade vid mål så började jag gråta. Muskeln gör ont, häl senan är öm och överbelastad och höften på vänster sida gör så fruktansvärt ont för att den fått parera när högern inte klarat av att ta allt. Men jag tog mig runt.. Jag tog mig runt och jag har verkligen förtjänat min vackra fina dator.. Och rödvinet jag dricker nu och sushin vi åt till middag och Ben and Jerrys vi åt till dessert och ostkrokarna som snart är på väg ner. Både jag och mamma har förtjänat det idag. Vill inte ens tänka på hur tråkigt hon hade det medans hon väntade på mig. Det kommer nog en trevlig liten uppdatering på fler saker som gör ont imorgon. Sla se om det finns nåt skönt spinn pass som kan skölja igenom mina onda delar med blod imorgon.. Vad har ni hittat på idag? Nån måste ju ha gjort nåt kul.. Jag har ju sagt att jag verkligen AAAAALDRIG mer ska springa detta jävla lopp igen. Backarna var överjävliga och det tog aldrig slut. Men vem vet.. Nästa år kanske jag sitter här och är antingen helnöjd eller piss sur. Haha! Kram så länge, L
Skrivet av Nike Girl 26 september 2009 klockan 22:52

Nån som har mac???

Och som kan hjälpa mig.... Jag kan inte lägga in bilder och jag får inga mellanrum mellan styckena. Någon som vet hur jag gör?? Kram
Skrivet av Nike Girl 26 september 2009 klockan 10:32

Woaaaaaaa!

Kaffet är på väg ner och jag blir bara mer och mer nervls. Mamma pratar om mat efter lopppet. Hallå!!! Klockan är 8.30 på morgonen! Jag börjar inte ens springa förän kl 13.40. Jag vet att hon menar väl men det är som inte där jag är än. Nu till det som stör mig.. Jag har ju träffat en man nu i ca 2 veckor. Jag gjorde klart på en ggn att jag inte var intresserad av nått kk förhållande och det var tydligen inte han heller. Trodde jag.. Eller det var faktiskt vad han sa. Nu verkar det som att jag misstolkade honom. Han har inte hört av sig och eftersom jag inte kunnat träffa honom pga vissa omständigheter då kan det ju bara vara att han inte bryr sig när det inte är sex med i bilden. När man träffar någon man gillar så vill man ju höra av sig. Mycket för att få ett svar, ett kvitto på att jag betyder något i nån annans liv. Även om han har mycket om sig och kring sig så hoppas man ju alltid på att man betyder något. Och det där med att man inte har tid stämmer fan inte. Går man och bajsar kan man skriva ett mess då. Så till frågan. Vad är det jag missat? Vad är det jag inte fattat? Om han nu säger att han gillar mig, han kallar mig söta saker när han skriver och han inte heller bara vill ligga. Vad är det jag missat????? Som tur är så vet jag ju att män inte är att lite på så en backup plan har jag ju andra att träffa och få mess av men ska jag behöva ha det så här? Jag vill ju bli gillad för mer än sex.. Man säger ju att mister man en står det tusen åter. Det stämmer ju verkligen i mitt liv. Hahaha! Ska ut ikväll och då jävlar ska här hånglas. Hoppas jag.. Om jag inte har för ont i kroppen och får stanna hemma.. Men då finns det ju morgon dagen. Någonstans måste han ju finnas. Jag har ju lärt mig att slutar en man höra av sig så beror det på 2 saker.. Antingen så har han träffat en ny och vill inte säga något utan ha kvar mig IFALL det inte skulle funka, för jag är ju ändå trevlig. Eller så har han kommit på att våra liv inte kommer gå ihop och då kan vi lika bra lägga ner. Varför jobba på nåt som ändå inte kommer funka? Jag kom på en tredje.. Han kan vara nysingel och då vill han pröva fler. MEN SÄG DET DÅ!!!! På en ggn så jag oxå har ett val. För lite kan man misstolka men inte allt. Och du Bea. Du behöver inte kommentera. Jag vet redan vad du tänker. Och det är inte han jag har träffat. Har inte sett skymten av han sen jesus. Men så klart känner du att du bara måste häckla mig så visst. Är det tillräckligt pinsamt kanske jag tom kan lägga inte det. Nu ska jag dricka det sista av kaffet, kanske somna en stund och preppa inför loppet. Kommer säkert skicka lite bilder senare. Kram, kram,kram
Skrivet av Nike Girl 26 september 2009 klockan 09:28

I morgon kommer det nog..

Ett härligt och lite smått irriterat inlägg om män. Och varför vi inte fattar vad de menar. Eller ja, kanske är det bara jag som är dålig på att läsa signalerna men mer om detta i morgon. Nu är det dax att krama kudden och drömma om prinsen som ska komma på sin vita springare och klättra uppför fönstret och låta mig leva lycklig och smal i heeeela mitt liv. Självklart ska Ibooken med. Me lööööööv Ibook. Nåt som är lite konstigt är att jag inte får med några mellanrum i mina texter. Jag har dem när jag skriver men sen när jag lägger in texten så sitter allt ihop i en jobbig gröt. Jag hade ju inte läst nåt som ser ut så.. Tyvärr.. Kram kram från en nervös och snart förkyld runner. (det kliar i halsen och jag harklar mig hela tiden) (bådar inte gott inför morgon dagen..... ) Pussar till er allllllla, L
Skrivet av Nike Girl 25 september 2009 klockan 23:51

Ett tack till er därute..

Glöm inte de som inspirerar dig. Alla bloggare. Ibland är det lätt att glömma dem som kämpar mot samma mål. Som vill uppnå det som jag vill.. Må bra. Bli nöjd med sin kropp och må bra i sin kropp. Vi har bara en och den måste vi ta hand om. Min resa har varit lång känns det som nu när jag ser tillbaka på den men samtidigt så har det varit värt det. Jag kommer i kläder jag inte kunnat innan och jag kan visa mig naken utan att skämmas för valkarna i ryggen, för magen med alla dess bristningar som sitter där utan att jag ens fött barn. Mina bröst som hänger och som jag inte gillar just för att de hänger. De män jag träffa älskar dem men de är inte de som måste bära omkring på dem och de är inte de som behöver ha 3 st sportbhar för att inte få skav eller ont. När jag blir rik eller bara får lite mer pengar ska jag kirra dem. Lyfta dem. Det är den del av processen att få kroppen som jag vill. Inte som någon annan tycker den ska se ut utan som jag vill. Jag tror det är rätt så viktigt när man förändrar sig, att det är för mig. För gör man det för någon annan så är det inte samma motivation. Gör man det för en kille och han drar så vill man ju bara äta till sist ändå. Då fallerar ju allt. Och gör man det med en vän och hon/han inte klarar det så drar man ju ofta ner varandra och då har vi pajjat det där oxå. På jobbet har jag min Jos som jag skrivit om här några ggr, hon och jag har viktväktat men inte tillsammans.Var för sig men ändå stöttat och grattat. hon är huuur duktig som helst. Har blivit av med ca 15 kg tror jag det är. Och för att klara det så måste man bestämma sig. Det är nog lite som att sluta röka. Vill man inte så går det inte. Nu sitter jag på Uppsala pendeln. Och tror ni inte de har höjt priset igen. Hade bara 100 på min eftersom det sist jag åkte (och det är inte ens att år sen) kostade ca 89. Nu ville hon ha 130... Hmmm jag som alltid har växel hade inte en krona mer. Men söt som hon var så kirrade hon en biljett till mig så jag slapp åka till märsta och vänta på nästa. Jag ääälskar människor som faktiskt inte tror det värsta om alla hela tiden. Det är nästan så att jag ska skicka en blomma till henne.. Hon måste ju fatta vem det är som skickat den.. Är verkligen sviiiiiiiiin nervös inför imorgon nu. 3 mil är fan inte lite. Och jag har aldrig sprungit så långt på ett bräde nån ggn. Visst jag har ju tränat 3 timmar innan men då har det varit en timme spinning, en timme pump och en timme dance. Det jag vill komma fram till är att jag kommer klara det men det kommer bli så monotomt. Och tråkigt och jobigt och jag kommer vara så trött och ha ont och fan och hans moster. Men men har man gett sig in i leken får man leken tåla. Det är verkligen så fullt på tåget att människor står i gången... Tur att jag var snabb på. Haha! Ikväll ska mor och jag se Flickan som lekte med elden. Jag ska ju se den för andra ggn och jag lääääängtar såååååååå. Den är ju verkligen hur bra som helst. Jag är ju typ kär i Salander. Ho är ju hur het som helst. Mmmmm! Nu har jag skrivit ett helt inlägg på en kom-ihåg lapp som finns på min nya älskling. Gött när nu när jag vill skriva, har motivationen till det men inget nät. Känner inte att jag har så stort behov av det än men vem vet. Kanske blir det ett kontant korts mobil nät. Min gamla dator höll ju inte batteriet mer än 20-30 min men nu är det andra bullar. Dax att stänga ner snart. Vi rullar strax in på Uppsala perong och jag måste ju kolla hur jag sparar. Hoppas jag kan lägga in allt utan problem sen.. Det märker vi. Kram
Skrivet av Nike Girl 25 september 2009 klockan 21:39

Min nya kärlek...

Jag har en ny kärlek i knät. Min helt sprillans nya Mac. Den är så fin va. Och vi är sååå kära. Hmm eller jag är kär i den. Den har ju inget val. Bestämmde mig för att detta är belöningen för att jag tatt mig runt gbg varvet och tjejmilen och nu ska åka och kuta runt som ett fån i 3 mil till. Eftersom ingen annan belönar mig så får ju jag göra det. Eller? Kommer få leva som en kyrkråtta resten av månaden men för det första är det värt det för jag kommer bara vilja sitta hemma och smeka älsklingen och sen så får jag ju iaf dricks. Och nu när alla lopp är över (om det inte blir vasaloppet) så blir det ju bara träning och vikt och dator ändå. Jag ska ju inte hänga på krogen och bli fet och valkig igen. Får ju hålla mig till dating sidorna om jag ska hitta en man. Och just nu så behöver jag ju ingen när jag har min nya, vita, fina älskling. Den är så len och skinande att jag blir alldeles tårögd. Men nåt jag inte riktigt gillar är detta stavningsprogram. Jag lider ju fan av svår dyslexi. Haha. Inte ens det blev rätt nu. Men det gör ingen för vi älskar varandra ändå. Och med allt krigande som händer i världen så är ju all slags kärlek välkommen. Men jag märker ju att det är en jävla massa att lära sig och vänja sig av med. Kommer att ta tid men om det är nåt vi har så är det tid. Det gäller bara att prioritera. Nu är det kaffe och seriös surfing som gäller. Kram och kram och puss på båda kinderna. L
Skrivet av Nike Girl 25 september 2009 klockan 12:19

Nu är det natt..

Grannen, ett fyllo har lite fest. Han och polaren Pär typ och katterna utanför är pilaska och skriker. Men va fan gör det när man fått lön och ska dra hem till familjen över helgen?? Visst jag ska bara springa 3 mil oxå men det är en parantes. Jos, jag hoppas du håller på mig med alla tummar du kan. För du vet ju who´s up?? Hahaha! Lite tråkig Danilo humor så här på kvällskvisten.

Min vän Jossan har en jusin som jag måste hata lite. För hon kan faaaan inte bli dålig på kort. Seriöst. Hon är så vacker att prinsessan Madde bleknar. Inte för att andra blir så fula som jag kan bli.. Hmm nej det är inget skämt jag blir inte ofta bra på kort. Och det är inte för att ni ska säga eller tänka att men ohh vad synd det är om henne utan det bara är så. Jag gör konstiga miner, blundar, drar ihop hakan så att det ser ut som att jag har ett jävla arkiv under. Och det lägger dessutom till några kilon. Men den här bruden som faktiskt oxå heter Linnéa, hon KAN inte ta ett dåligt kort. Jävla hagga.

Sen har hon ju oxå en kusin som är gryyyym med kameran. När jag tänker efter så borde ju hon kunna ta några schyssta bilder kanske.. Vad sägs? Nej någon måste ju dra den lotten oxå att bli dålig på kort. Nåt som både J och L har gemensamt är att det inte kan bli sura. Jos försöker ibland men det är bara att spela Ges så blir hon glad igen. Och L gon har nog inte bara fått den genen.. Bra är de iaf. Och de berikar mitt liv med glädje, galenskap och lite dumhet ibland.

Puss mina hjärtan och god natt. Bamse kramar till resten av världen oxå för den delen..

Jag hittade ett klipp som jag bara måste lägga upp. För jag var där!!! 1994 längst fram till höger vårat håll, vid kanten av scenen. Där stog jag och vänner. Detta är till alla som älskade 94!

Skrivet av Nike Girl 25 september 2009 klockan 01:16

Snart smäller det..

Börjar bli riktigt nervös inför lördagens utmaning.. Men va fan runt kommer jag ju att komma. Tar tåget imorgon och åker ut till Lidingö för att anmäla och få startnr. Jag missade ju sista internet anmälningen så det är bara att åka ut.

Är lite irri på att jag inte har en egen dator att hänga på. Men förhoppningsvis så kirrar det sig imorgon. Den är ju såååå fin den jag vill ha. Imorgon på tåget kommer jag revila ( haha bra swengelska) om den är i min ägo eller inte.

Idag har jag städat lite, packat och nu kollar jag day´s. Den serien är ju såååå dålig men jag kan ju inte hålla mig ifrån den.

Skriver mer ikväll, är konstigt nog för stressad för att sitta här just nu. Kramelikram, L

Skrivet av Nike Girl 24 september 2009 klockan 11:00

Oj vad jag har tränat..

Det blev en timme eller ja 55 min spinning kl 12, sen åkte jag hem och åt och tvättade kläderna sen åkte jag iväg och dansade lite och spinnade 55 min till. Sen åkte jag 18 min i solariet och nu ligger jag hemma med katten i famnen och kollar på soporna i Hells kitchen.

Kollade en sväng på kändisdjungeln.. Fy helvete vilken jävla skit! Hur kan man ens ställa upp i det? Och vem kollar på det? Ok jag kollade för att jag glömde att byta kanal. Skulle kolla på trean och kom efter ett tag på att jag lyssnade på en massa skit. Och kollade upp. Seriöst. Tur att man inte betalar för det.

Nu ska jag snart sova. Det är en dag imorgon oxå. Fylld med glädje och fettförbränning. Har ni nån ggn kännt på kisset att ni förbrännt mycket? Iof så kan det vara mina piller jag känner men hoppas på att det är förränt fett och förvisade kcal som rinner ur mig. Hahahaha!

Kram alla goa och en puss till Jos..

Skrivet av Nike Girl 22 september 2009 klockan 22:51

Min älskling har verkligen dött...

Och då är det min dator jag pratar om. Försökte lämna in han men fick rådet att jag skulle åka hem och pröva att sätta in reparations skivan. Viss, killen som hjälpte mig var jätte trevlig men nånstans så visste jag att älsklingen måste åka till sjukan för att bli bra. MEN jag tog hem han, försökte återuppliva han men icke. Kan vara så att jag verkligen inte fattade hur man ska göra men vågar fan inte pilla för mycket. För då lovar jag att försäkringen inte gäller. Då är det ju typ jag som har haft sönder han och det skulle jag aaaaaaldrig göra.

Var och spinnade kl 12 och fan vad bra inst var. Visst det var ju inte Sune men en klar favorit. Nu tvättar jag kläderna för att åka iväg en sväng ikväll oxå. Måste ju dessutom lämna in datorjäveln, nej förlåt... Älsklingen så han blir bra igen.

Ska sova lite och torka kläderna och ta mig ner på stan. Är ju inte så sugen nu men kanske senare. Det bästa är ju att jag har klarat av dagens träning så nästa är ju bara bonus. Kanske ska jag unna mig en halvtimme i solariet.. Vad tycker du om det fröken Jos? Hahaha! Jag ser ju nu hur du flinar och tänker; men för fan Linnéa du är ju redan brun. Hahaha.

Loppet närmar sig med stormsteg och jag börjar bli lite rädd faktiskt. Visst jag kan träna 3 timmar men då brukar det ju vara olika pass. Inte 3 timmar (minst) löpning.... Kommer bli såååå monotomt. Och jag kommer ha sååå ont i kroppen. Men runt ska jag ta mig fan! Sen funderar jag på vasa loppet.. En kille på jobbet pratade om det och undrar om intre det skulle vara kul att ta sig runt. Eller är jag helt galen då?

Jag behöver ju utmaningar för att tycka saker är kul. Jag har ju kommit in i nästa träningssvacka, tycker fan inte det är kul. Men så är jag där och då är det ju sviiin kul och jobbigt och man älskar sig själv när man är klar. Så det gäller ju bara att ta sig dit.

Har kirrat nya ringar till öronen som ska i idag.. Nu måste jag ner till tvätten. Kram på er alla!!

Skrivet av Nike Girl 22 september 2009 klockan 15:35

God morgon!

Haha! Ja för mig är det fan morgon. Vaknade vid 7 men var sååå trött att jag somnade om och sov tills hmm ja nu. Då är man trött.. Hade tur för att alla maskinerna i tvättstugan är lediga och allt kommer bli rent på en ggn, Gött.Min dator krashade igår. Helvete! Så den måste jag lämna in idag. Tur att det finns 2 datorer i huset.. Tänk vilet I-lands problem.. Men jag känner mig faktiskt lite handikappad nu.

Men på fredag, då tar jag hem min Ibook. Såå gött. Den vita, fina.. Och på lördag är det lidingöloppet. Är lite nervös men det ska nog gå bra. Ska ju bara ta mig runt i år. Ingen tids press eller så. Så denna veckan är det uppladdning och bra mat och sånt. Min mor och hennes man ska vänta på mig vid målet. Ska försöka hitta en massör som tar hand om mig när jag kommer hem oxå.

Hur kommer det sig att vissa faktiskt orkar lägga ner tid och energi på att vara omogna och dumma och komentera saker som man ändå inte godkänner? De vet ju antagligen det när de skriver, att de inte ska komma med menar jag. Har en galning som tror att jag träffar en man hon är intresserad av och som ORKAR kontakta mig här för att jag blockat henne på Facebook. Och bara skriver dumma saker. Och då menar jag inte elaka utan bara dumma saker som bara visar hur ung hon är. Nu känns det ju verkligen att jag är lite äldre. Viss jag kanske inte ska outa henne så här oxå men det nåste ju vara fler än jag som får dumma saker som komentarer. Om jag blir bara trött när jag ser det. Första ggn så skrev hon sitt namn och andra var hon anonym men jag vet ju vem det är.. Och nej gumman jag träffar honom inte. Har inte gjort sen Jesus gick i nickers. Oj, nu tänkte jag skriva nåt lika dummt jag. Haha! fick bita mig i tungan där.. Eller ja vad man ju gör när man skriver,

Hoppas jag kan komma in och skriva ikväll... Men det borde inte vara nåt problem. Hon är väldans snäll min fru.

Gårdagens mat tänkte jag skriva oxå. Även om jag kanske inte räknar så mycket pts så som jag borde så tänker jag skriva ner det. Tror det kan vara nyttigt.

Började med en joggrunda och sen gulash och macka. Sen blev det påasta med ostsås, broccoli,blomkål, sparris och morötter som jag toppade med lite skinka. Till dessert, färsk ananas. mmmm...

Sen blev det en lite kak bit, 2 bitar sushi, några pommes, en skål med fil och flingor och när jag gick av så hade en kollega gjort nån köttgryta men det fanns inget kött kvar så det blev ris och sås..

Ja det var gårdagens. Ha en skön dag. Även du knäppis. Hahah! Kram

Skrivet av Nike Girl 21 september 2009 klockan 12:32

SMS-bloggat från mobilen

Jantelagen det är den som drabbat mig. Jag är ju jävligt bra o när man sticker ut så får man ju skit. Det är väldans lätt att förvilla sig ota åt sig av dumma saker som folk säger. Men nu ska jag försöka skaka av mig detta o hitta mig. Den riktiga, glada, säkra Linnéa. Ha de gött. Nu ska vi ut på Linnéa jakt!
Skrivet av Nike Girl 20 september 2009 klockan 15:39

Mmmm sköna söndag..

Vaknade och skulle kolla på Biggest Loser som insperation innan jag beger mig ut i den kalla morgonen. Brrrrrr. MEN när jag kom hem igår morses, full som en spruta så satte jag på inspelningen på fel kanal. Jag var såååå nöjd över att jag hade kommit ihåg att spela in det men får nu alltså vänta till ikväll med att kolla. FAN!!

Men det gör inget. Det finns ju fortfarande de som har det värre. Som de som måstesova ute nu när det bara blir kallare och kallare..

Efter gårdagens dipp så känner jag mig lite nere.. Funderar på att köpa med mig grönsaker till jobbet för att gör mat av men.. Vill inte. Vet att jag kommer göra det men. Hmm.. Vi får se. Kollade magen när jag gick upp och den är fan inte så farlig som det kändes igår. Ansiktet däremot. Hahaha! Kan ju inte kolla det när man precis har vaknat och är svullen och hemsk. Så det är bara att tänka trevliga tankar och avnjuta det när jag kommit in igen och det har blivit som vanligt. Egentligen så gillar jag faktiskt mig själv. Det är bara så jobbigt när man tvivlar. Varför kan jag inte bara glädja mig över att T gillar mig och att han tycker jag är vacker och fin? Det borde ju räcka...

Nej det är ju det som det inte gör. JAG måste ju komma dit. Och tro fan att jag gör det efter joggen. Hahahahaha. Då har jag ju endorfinder i kroppen så det räcker åt ett helt kompani. Då kommer jag älska min kropp för att den är så stark och att den gör som jag vill och att den ORKAR springa runt med de extra kilona. Jag kommer ha kollat på mina lår och älskat att man ser konturerna av musklerna. Mina vader som börjar formas och faktiskt finns. Och min hals och nacke som håller upp det stålta huvud jag har. Som även om jag inte tycker det nu, är vackert i någons ögon.. Tack T för att du försökte plocka upp mig igår. Det kanske inte funkade då men nu när jag skrivit av mig lite så är det heeelt ok. Ha en skön söndag och hitta 3 saker på dig själv som du ska berömma och älska och säga det till dig 5 ggr innan du somnar ikväll.

Peace out..

Skrivet av Nike Girl 20 september 2009 klockan 08:06

Imorgon är det söndag..

Och idag var det lördag Haha! Vi hade lite att göra på jobbet idag. Men de var kul. Jag älskar att jobba när allt flyter och alla bara är glada.

Men så efter jobbet så sitter jag och två vänner och pratar. Om de mesta. Och så kommer vi in på att jag är väldans kritisk till andra människor. För det är jag. Men så har det tydligen gått så långt att vissa har tröttnat på mina komentarer. För att man är ju inte så perfekt själv. Då undrar jag.. Om jag inte säger vad jag tänker utan håller tyst. Är det fortfarande jag då? Om jag måste tänka på allt jag säger, för det är fler som censurerar mig, är det jag??

Om jag ändrar på mig eller håller tyst eller inte säger vissa saker för att jag vet att vissa stör sig på vissa uttalanden, är jag fortfarande jag?

Och eftersom de jag pratade med sa att "vi är ju inte perfekta så vi kan inte säga så mycket om andra" betyder det att de tycker jag är fet, ful, klär mig konstigt, jobbig, tjatig, kanske billig.. Vad? Och hur mycket kan man förändra för att man ska bli inte störande utan att ta bort MIG? Jag är förvirrad och lite ledsen för det är ju säkert så att fler har stört sig på samma sak ett längre tag men ingen har sagt något. Så imorgon blir det inga dumma komentarer. Om det är så det ska vara så visst. Man ska ju gå till sig själv och det tänker jag göra nu. Jag tycker jag är för stor, jag är inte fin, inte snygg och har verkligen aaaaaldrig gillat mitt ansikte. Min panna är för hög så jag måste ha lugg, mina kinder utgör 90% av ansiktet. Hatar dem. Min näsa är för stor och som rund. Brösten hänger ner till knäskålarna av all jojo bantning och jag har inte ens fött barn.. Magen kommer nog aldrig att bli platt, Låren kommer alltid gå ihop och när jag tittar på dem så ser man typ hur de nästan valkar sig. Nej ibland är jag inte en vacker syn.

Här är min allllllra första bild som 30 åring. Syns det att natten hade varit hård??

Nu ska jag sova och förhoppningsvis vakna glad och trevlig och vacker imorgon. MEN utan komentarer..

Kram alla fina, underbara människor.

Skrivet av Nike Girl 20 september 2009 klockan 01:03

Visst fan e de snygga! De må

mms_image

Visst fan e de snygga! De måste ju bli mina.. Hmmm en belöning för?

Skrivet av Nike Girl 18 september 2009 klockan 14:43

1000!!

Nu har jag uppnått 1000 sidvisningar! Fan vad kul!!

Skrivet av Nike Girl 18 september 2009 klockan 13:03

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar