Leta i den här bloggen

måndag 21 februari 2011

Jag är ganka stålt..

Faktiskt så är jag grymt stålt över vad jag har klarat. Visst vågen och jag håller på att göra slut men det gör inte så mycket när kroppen blir finare och fastare och starkare. Jag vill jätte gärna att jag ska bli lättare men men får inte allt man vill. Om man inte kämpar för det så det blir till att jobba lite mer bara.

Så imorgon ska jag, om det inte blåser och regnar alltför mycket, ut och jogga sen åka och köra pump. Hmmm annars får det bli en timme på bandet. Astråkigt men vad finns det för alternatv? Nu är det fanimig natten. Kram kram och natti

Skrivet av Nike Girl 29 oktober 2010 klockan 00:22

Comviq..

Jag var ju såååå nöjd över att mitt comviq funkade men icke. Jag travade iväg till tele 2 för att de skulle hjälpa mig och den finniga ynglingen i kassan sa att han kunde inte för att jag ahr Mac men ring detta nr så hjälper de dig, de är specialister på surf och mac. Eller huuuuur! Jag satt sviiin länge med en ny finning yngling som inte hade en susning om hur jag installerade om skiten som bara bad mig göra allt jag redan försökt. Tillsist så frågade jag om det kanske var bäst om jag gick till Macforum så de fick hjälpa mig. Mest för att han kunde ju verkligen inte. Men det ville han inte. Jag skulle pröva modemet i en annan dator. Jo för det hade jag lust med då!!! Så jag pluggade in mitt 3 modem och vips så surfade jag.

Men nu kan jag ju inte säga att min motivation är på topp. Även fast jag har blivit ganska liten..

Vad säger ni? Visst har jag varit duktig även fast vågen inte visar det jag vill?

Nu hoppas jag på en kväll med min bästaste Andréas.. Som alla med alla män väntar jag på att han ska ringa. Haha! Kramen!

Skrivet av Nike Girl 27 oktober 2010 klockan 19:40

Nu ääääntligen!

Nu har jag flyttat och fan vad gött det är! Men det har oxå resulterat i att jag inte haft nåt internet eftersom det från 3 bara krånglade. Så jag gick och köpte mig ett från hederliga Comviq istället. Så nu jär jag igång igen.

Igår träffade jag en gammal och kär vän och vi skvallrade och pratade och promenerade och så skulle jag åka och träna.

Jag blev lite stressad och hade avbokat passet eftersom det var lite knappt med tid men jag försökte. När vi kommer till Wavrinskys plats säger föraren att det hänt en olycka och ber oss att inte titta. Trafiken stod still och vi kom ingenstans så jag började gå, skulle ju på några fler pass så missade jag ett var det ingen fara. Det jag inte visste då var att det var en 11 årig flicka som hamnat UNDER vagnen och de försökte få upp henne. Det är fortfarande kritiskt och hon är nersövd..

Denna händelse fick mig att se lite annorlunda på mig själv. Jag är inte så ful, dålig, lat, fet, ja ni vet allt det där man säger till sig själv i huvet och som man inte kan hjälpa. Jag VET att jag inte är så stor som jag tror eller som mitt huvud tror och igår klarade jag inte av att träna. Jag mådde illa, ville gråta.. Så jag handlade lite och åkte hem med lite godis och jumbokrokar. Hade min första mysiga hemma kväll i lägenheten och det var inte ens jobbigt. Annars brukar jag få sån ångest av sånt men igår var jag så nöjd över att bara vara vid liv och vara frisk. Det var ingen tröstätning. Detta var ett medvetet val som jag gjorde för att jag förtjänade det.

Idag är jag fortfarande skakad men ut och förbränna ska jag. Ha en jätte bra dag alla! Kramar L

Skrivet av Nike Girl 26 oktober 2010 klockan 09:58

What the f''''ck???

Vad vill världen med mig.. Jag skrev ett jääääätte långt inlägg och skulle spara och då hängde sig datorn och ville inte alls. Och eftersom jag har problem med modemet OCH mobilen som båda litar på tre blir jag lite extra irri när jag inte ens kan skriva för att datorn hänger sig..

Just nu när jag kämpar för att hitta motivationen till att träna och skriva och äta bra. Inte alls bra.

Denna veckan har jag tränat 12h och mer ska det blir. Maten har inte varit idealisk men det gör inte så mycket, jag kan ju inte ändra allt på en ggn.

Jag skriver det lååånga trevliga inlägget ikväll för nu måste jag göra mig redo för dagen. Kram och har en FAB fredag!!

Skrivet av Nike Girl 22 oktober 2010 klockan 09:11

Onsdag=spinning men Andréas

Men först en tur i skogen.. Det har ju regnat och regnat och det gjorde det även igår när jag var ute. När jag kommer fram till slingan så tog jag av mig överdragsjackan och började och då började det oxå regna. Ordentligt! Jätte kul men jag struntade i det och hoppades på att det skulle gå över. Det gjorde det inte. Inte förän jag kom tillbaka till min jacka och mössa och vantar. Då blev det uppehåll och jag fick komma hem utan att bli blötare.

Hemma satte jag på gröten och diskade upp och sen bar det av till gymmet. I en timma var jag där och jobbade igenom HELA kroppen, viket oxå gör att jag har en go träningsvärk idag.

Maten började bra men slutade sämmre.. Protdrink, gröt, wokade grönsaker med fläskytterfilé, banan, clementin och äpple/päron keso till mellanmål och sen ballade det ur.. Ca 2 bitar pizza, 2 glas vin och lite nötter. Jag skyller pizzan på Robin för att det är typ han och jag som tränar och håller på och vinet på Elliot för att han kom förbi och fyllde år.

Nu måste jag klä på mig och bege mig ut i skog och mark. Det har lättat och regnar inte så det är bra. Man ser tom skogen. Haha!

Ha en grrrrrrrrejt dag!! L

Skrivet av Nike Girl 20 oktober 2010 klockan 08:41

Jag är på väg, jag är laddad.. Lalalalaaaa

Nu har jag tvingat fram min motivation. Jag ska klara det, ok även om det inte blir 10 kg som var tänkt så iaf 5. Igår var jag GALET duktig. Åt gröt med banan och keso till frulle, wokade grönsaker med kylling och bönor till lunch och tomat soppa med en macka med keso och rökt lax. Sen skreeeek min kropp efter ostkrokarna jag har hemma men påsen är intackt och den ska inte öppnas förän till helgen..

Träningen igår då.. Jo det bidde 55 min spinning, 55 min street dance, 30 min core och 55 min tabata. Vet nån vad det sista är? Men gör 8 övningar i intervaller om 8. 20 sek jobb, 10 sek vila. Fy helvete vad jobbigt det var..

Så visst startade jag starkt? Det enda tråkiga var att jag inte hade nåt pulsband för att jag inte hittade det men det var ganska gött oxå. Hade som ingen press att ligga på nån speciell puls. men nu är bandet på och det är dax att bege sig. Till Sherwood skogen!!!

Ha en toppen dag, L

Skrivet av Nike Girl 19 oktober 2010 klockan 08:27

Morgonstund..

Har löpning på schemat. Mmmm vad hääärligt det 'r när det är mörkt och man ska ta sig ut.. Man men ska kroppen formas så ska den! Puss så länge!

Skrivet av Nike Girl 14 oktober 2010 klockan 06:16

Hmmmm!

Jag har kommit på en sak. Jag har tröttnat på att blogga. Varför? Jo för att det inte händer nåt med kroppen. Jag står ju bara still och stampar på samma ställe. Och det är ju inte som att jag har gett upp. Idag joggade jag 2h kom hem och åt gröt och softade lite och sen så åkte jag och dansade mer eller mindre i 2h. Förbrännde ca 2200 kcal idag men har som ändå ingen lust att skriva. Är det för att jag är rädd att de som läser ska uppfatta mig som tjatig?? Kanske... Jag har ju inte ens slarvat med maten idag. Var gryyymt sugen på ostkrokar när jag vaknade och hade bestämmt mig för att köpa hem en påse jumbo bågar men nej det gjorde jag inte.

Så min träning och mat motivation är det inget fel på.. Kanske ska hålla mig till att bara skriva ner mat och träning ett tag och se om jag vill igen..

Jo så har jag en dejt på tor.. Han är sååååå galet snygg!! Men efter mina blunders nu och efter min nere period får jag försöka att ta det lugnt. Fast å andra sidan så kanske vi inte alls klickar.. Men spännande är det. Puss och god natt, L

Skrivet av Nike Girl 13 oktober 2010 klockan 00:06

Trött, tröttare..

Dessa veckor har verkligen satt sig. Jesus vad trött jag är nu. Men jag ahr iaf tränat som jag ska och NÄSTAN ätit som jag ska. Igår blev det 2 timmar löpning. Maten började bra men slutade illa. Skriver mer om det ikväll. Nu ska jag iväg och träna lite. Kramis bananis L

Skrivet av Nike Girl 8 oktober 2010 klockan 10:29

Hmmmmmmm..

Då var det dax för en sväng om.. Funderar på om jag ska kuta i skogen eller på bandet.. Det lutar åt skogen just nu faktiskt.

Igår var jag duktig och sprang 2h och den spinnade 55 min. Kroppen ska späkas och fan bli smal nu. Om jag inte lyckas med nåt annat så ska fan det lyckas!

Han jag har dejtat nu tycker inte att det är kul att dejta en deppig Linnéa så vi är vänner. Hmm jag har vänner, behöver inte fler. Om det är nåt ex som läser detta jså vet jag att det finns en som förstår honom. Och det enda jag vill få ut av att skriva ner det är inte att jag är bitter för det är jag inte. Mest besviken. Eller kanske inte. Ska nog suga på den karramellen ett tag och se vad jag känner. För om han inte kan vara den jag bara kan somna med så ska jag ju inte vara med han och nu är det ju bara jag om mina kg´n.

Ska sluta dejta och bara rikta in mig på "min kropp och jag". Nu ska jag ut och springa. Kram

Skrivet av Nike Girl 7 oktober 2010 klockan 10:47

Var mörkt det är..

Vaknade tidigt, hmmm ja inte av migsjälv utan av klockan.. Men vad tråkigt det är. Det är ju svart ute. Inget alls som lockar ut mig på min förbrännings runda.

Igår skulle jag skriva ett inlägg men mitt modem ville inte funka. Alls! Och eftersom det krånglade, har ett kontant från 3 så funkade inte heller det fasta. SÅ efter mycket frustration och tid avinstallerade jag skiten och nu så funkar det fasta.. Men vad frustrerande det är när man hittat motivationen och vill skriva vad man gjort och inget funkar.

Men men.. Igår så blev det 55 min spinning och den 55 min street dance. As gött. Nu väntar jogg på vad jag hoppas blir 2h och sen 55 min pump. Det är ju fortfarande 10 kg till jul och nu är det ju liiiite tajtare men lite mer än 3 kg i månaden borde jag ju klara, eller?

Maten då.. 1 kycklingfilé med keso till frulle/lunch, wokade grönsaker med lax och vitlöks och mynta sås gjord på 5% fraiche mmmmm så gött det var. Och så var det ju några chokladbitar som slank ner. Men det var inte så många så de tar jag bort med förra veckans kcal..

Hoppas alla får en bra deg, kramar L

Skrivet av Nike Girl 5 oktober 2010 klockan 07:02

Hur slank de ner..

Ja och den fina nya veckan gick bra.. Hahaha! 2 små Mars och en liten käck och en Fox. Haha! In bara. Jaja jag har ju träning på schemat så det är ingen idé att gräma sig för detta..

Skrivet av Nike Girl 4 oktober 2010 klockan 15:35

Framtiden..

Hmm ja den ligger framför mina fötter och nu måste jag göra det bästa av den. Det första måste bli att acceptera att jag är som jag är. Att jag har en sjukdom i mig som kommer sitta där. Som inte går över bara för att jag vill det eller tar några piller eller försöker kväva den med vin.. Jag måste precis som med min kropp ta till mig att jag är så här. Jag måste älska mig för det jag har och är och inte sakna det jag inte har eller är. Och förstå att det är inte många som kommer klara av att vara med mig eftersom jag är som jag är.

Men nu är det en ny vecka. Och nu ska jag äta bra och träna bra. Och vi börjar med spinning och dans och sen kanske ett pass till. Hmm kanske borde äta nåt då.

Jag har försökt äta rätt och träna rätt och allt det där men känner att det händer inte så jätte mycket. Eller jo det gör det ju men inte med kroppen så som jag vill. Och nu när jag ätit mest proteiner så märker jag att jag blir mindre men jag blir oxå så yr.. Har ju haft yrsel ett tag men förra veckan när jag åt allt som jag inte ska äta så försvann den. Kanske borde stoppa in lite mer kolisar i kosten.. Kanske borde köra lite mer vv iaf och äta allt men inte alltid MEN avsluta kvällen utan kolisar....

Skrivet av Nike Girl 4 oktober 2010 klockan 14:11

Det är fredag...

Och jag mår bättre. Vet inte om det är pillrena som börjar verka eller om min kropp inte pallar vara nedstämd längre. Jag har tvingat ivgäg mig till träningen bara för att inte klappa ihop helt men oxå ätit en jävla massa godis.. Haha! Första ggn jag tröstäter. Jag brukar inte äta alls när jag är ledsen och visst har mina val varit lite tvivelaktiga och kanske inte haft alla näringsämnen men jag har faktiskt skitit i det.

Nu ska jag snart ta mig iväg och nöta lite band och sen köra lite pump. Ha en skön dag, L

Skrivet av Nike Girl 1 oktober 2010 klockan 09:49

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar