Leta i den här bloggen

måndag 21 februari 2011

Så gött!

Att Biggest går varje dag nu! Nåt som är lite tråkigt är ju att Jillian inte är med. Jag är ju ett stort fan och verkligen ääääälskar hennes kropp. Så skulle ju jag vilja se ut.

Efter helgens jobbande och söndagens festande aå är jag heeelt slut. Kroppen pirrar och set känns som att jag har 1000 myror i benen. Skulle upp och jogga idag men somnade med datorn på, tvn på, lampan tänd och utan att ställa klockan.

Så det fick bli frukost i sängen och snart en dusch och cyklen till jobbet.

Smakade en ny rätt från Vv igår. Nu kommer jag inte ihåg vad den heter men äcklig var den. Nån med grön pasta och ost och broccoli. Fy helvete vad den smakade. Verkligen inget att rekomendera.

Haha och nu kom Jillian!!! Fy fan vad bra!!! Nu måste jag diska och duscha.

Ha en bra dag så hörs vi kanske ikväll. Kramar L

Skrivet av Nike Girl 10 november 2009 klockan 11:40

Kärlek..

Just nu så har jag sjukt mycket kärlek i kroppen.. Till min familj som jag saknar nåt horribelt, till Emma som bara är så bra, till min fru som har det största hjärtat nån sett, till Amanda som bara är underbar, till Jossan som aldrig någonsin är sur och grinig, till Ems som jag har ett konstigt underbart band med som inte kan beskrivas i ord, till Hanna som jag känner att jag tyvärr håller på att glida ifrån, till Annika som bara finns där, till Elin som är så jävla snuskigt sjukt pedagogisk, till min alldeles egna Jos som bara är min när jajg kommer hem, till mina systrar som alltid fins där, till Maxen som jag skrattar med när det är som värst, till David som jag vet skulle dö för mig, till Nallen som är den som få mina tårar, till min man som jag hoppas känner som jag och som jag hoppas kommer att lära sig älska mig, till mig kanske, jag vet inte.. Men jag hoppas kunna älska mig som jag älskar Kent.

Jag hoppas att jag kommer kunna slappna av och gilla den jag är så som mina vänner gör och som min man gör..

Skrivet av Nike Girl 9 november 2009 klockan 04:32

Biggest loser!

Nu dricker jag kaffe och ser på insperatioen nr 1! Jag äääälskar Biggest. Så bra. Speciellt idag när Bob pratar om hur de ska klara sig hemma. Det är ju jätte viktigt. Och kul att få lite nya tips.

Igår kände jag mig så jäkla lat. För att jag typ inte tränat denna veckan men så kom jag på att i tisdags spinnade jag, ons gick jag till och från jobbet ca 2 timmar sammanlagd promenad tid, tor gick jag till jobbet och igår joggade jag nästan 2 timmar. Är inte det ganska bra?? För att vara heeelt omotiverad.

Nåt de sa nu är; inget smakar så gott som när man är smal. Jag kanske inte riktigt håller med med det låter ju bra.

Nu ska jag klä på mig och åka. Kramar till er alla.

Skrivet av Nike Girl 7 november 2009 klockan 08:38

Ett visdomsord i natten

Ibland när man själv inte orkar tycka så bra om sig själv är det bra att andra gör det... Och inte ger sig. Tack!

Skrivet av Nike Girl 6 november 2009 klockan 00:25

Nu kör vi!!

Pms depp ska med våld förvisas! Haha! Eller en promenad med en skön bok i öronen. Kramis bananis, L

Skrivet av Nike Girl 5 november 2009 klockan 11:17

Me the Bekräftelse monster!

Jag tror jag har åkt in i en jobbig PMS klyfta. Lite små deppig bara på en sek, lätt irriterad, klankar gärna ner på mig själv, tycker jag är 20 kg fetare. Nån som känner igen sig?

Det är sååå jobbigt att vara här. Frusterande och fan! Jag måste hela tiden bråka med alla smådjävlar som är överallt och hoppar och jobbar sig. Har nu sett treo reklamen? Han som har små röda saker efter sig? Så är det. Typ. Jag måste hela tiden tänka 4 extra tankar för att minst 1 av den är dum mot mig.

Hoppas det är över till helgen för att då måste jag vara på topp. Kram kram kram och hoppas alla hade det gött. L

Skrivet av Nike Girl 5 november 2009 klockan 10:01

En undran om män..

Jag har ju hittat min man. Det kan väl knappast ha undgått nån nu men hur håller jag kvar han?

Jag säger väldans ofta att jag är kär i han och att jag tycker om han men han gör det typ aldrig. Ibland kan det komma nåt litet för att jag säger något och att situationen kräver det men aldrig att det kommer spontant..

Han tycker jag är vacker och sexig men vilken man som ligger med mig gör inte det? Jag vet att jag är löjlig och borde lita på det han visar men jag vågar inte. Jag har gjort det en ggn tidigare. Litat på den man jag hade känslor för. Jag litade på det han visade men, nej. Och nu vågar jag verkligen inte. Så fort jag slappnar av och bara njuter så kommer djävulen och skrattar mig i ansiktet. Mitt sårade, sarjade, osäkra jag är redo för smällen. För det är nu det brukar smälla. Det är nu tecknen kommer dyka upp från överallt och varenda varningslampa kommer tändas.

Vi skojar mycket om att jag tror att han kommer dumpa mig.. Men i många skämt ligger allvar. Jag tror inte han har greppat hur förstörd jag faktiskt är hur lite jag litar på honom och hans avsikter. Min historia talar sitt klara språk och då finns det bara en väg att gå. Min familj vet den och jag vet den.

I grund och botten tror jag väl inte att jag förtjänar honom. En så bra man ska inte vara med mig.

Nu ska jag torka mina tårar på Nallen försöka sova lite och förhoppningsvis vakna lite gladare och med mer tro på framtiden.

Jo min undran. Är det så att om han inte säger att han tycker mycket om mig, vill han inte höra det själv då? Ska jag sluta säga det eller ska jag strunta i vad han vill och vara så spontan som jag är nu? Fan att män ska vara så svåra att förstå sig på!!

Skrivet av Nike Girl 5 november 2009 klockan 01:25

Buhuuuu!

Jag hostar, som jag iof har gjort i flera veckor men nu har jag en oförklarlig nästan kramp i vaden och det småkliar i halsen. Så ingen spinning idag. Det blir en trevlig promenad till jobbet i blåsten och extra koll på maten idag. Hmmm bara därför så kommer jag ju trilla dit. Är det inte lite så? Att när man bestämmt sig för en sak så gör man ofta heeelt åt andra hållet.

Frullen idag blev en protdrink, kaffe och förbrännar piller. Hoppas mina esperitox kirrar vad det nu är som kliar och jobbar sig i kroppen så att jag kan träna imorgon. Jaja jag vet. Vila är bra för kroppen och behövs när den inte är 100%. Så nu eftersom jag inte har nåt lopp eller så i knutarna så kommer jag nog ta det lite lugnare. Innan så var det ju träning 3-5h om dagen/5-7 dagar i veckan så nu förtjänar kroppen att få ta det lite lugnt. Lite lågintensiv träning kanske är vad den behöver.

Så länge jag inte går upp så är jag nöjd. Jag vill ju bara ner.. Hmm undrar om jag ska ta och lägga upp måtten jag hade när jag började för ett år sen och de jag har nu..

Kommer tillbaka snart..

Skrivet av Nike Girl 4 november 2009 klockan 10:50

Dagen idag..

Jag skrev vääärldens bästa, ok kanske inte bästa men jag skrev iaf och så hängde sig firefox så nu får jag skriva om allt! Och jag som bara ville sluta mina bruna och sova..

Kom precis på att det är en månad sen jag träffade min pojkvän. Såå mysigt. Synd bara att båda glömde det idag. Haha! En månad och jag har fortfarande svårt att kalla han för pokjvän.. Man funkar sviiin bra men pojkvän. Får väl öva.

Idag blev det ju inte den inplanerade motionen men det blev iaf en spinn klass och enligt pulsklockan förbrännde jag 701 kcal. Gött ät det!

I omklädningsrummet så står det 2 små smala snartor och ska duscha samtidigt som mig. Den ena ställer sig på vågen och säger; jag har inte vägt mig på aslänge! Den andra; vad väger du då?? Den första; 48.2......... Min haka landade i backen.

Jag ställde mig oxå där och med mina stabila 74.2 så kände jag mig som ett fetto. I en nanosek för jag måste ju komma ihåg att jag kämpat som ett svin för att komma dit jag är idag och att jag inte är klar än. Jag är ju hur bra som helst och även om jag skulle vilja ha den där smala, smala, smala kroppen så är jag fortfarande jag och jag har min man som jag är så kär i och som erövrat mitt hjärta totalt och hade jag varit hon, eller sett ut som hon hade jag inte varit jag och då hade jag inte haft A. Min stora stora kärlek just nu. Och förhoppningsvis jävligt länge till.

Med oss så stod det en väldans udda kvinna. Hon hade på sig en svart body, ett orange linne, dubbla svarta thigts och ett par svarta jeans shorts med typ nitar. Det såg så obekvämt ut att jag bara ville ta en bild och lägga upp för att fråga om jag är heelt ute och cyklar.. Missförstå mig rätt, alla får träna i vad de vill men det såg bara så obekvämt ut..

Sen så när hon hade duschat så tog hon på sig samma trosor. Igen. Som hon hade tränat i. Det är väl ändå jävligt äckligt?? Visst hon kanske hade glömmt men då går jag hellre utan än sätter på mig svettiga äckliga otvättade troller!!

Ok nu har jag skvallrat klart och ska sova. Får skriva maten imorgon. Pussar och kramar syns på Linné stan! Haha!

Avslutar med ett klipp från min favvofilm alla kategorier! Yrrol!!

Skrivet av Nike Girl 4 november 2009 klockan 00:53

Konstig morgon..

Det blev inte som jag planerat. Jag kom inte upp. Fattar inte vad som har hänt. Men nu är jag på väg till spinningen iaf. Och jag har verkligen sovit tills nu. Hur ofta händer det? Eller jo ganska ofta nu för tiden. Det är nåt jag måste kirra. Gillar inte att sova bort dagar så här. Om det inte är med A..

Nej nu ska jag åka. Ha en bra dag och kramar till alla!

Skrivet av Nike Girl 3 november 2009 klockan 11:19

Tänk att internet kan förstöra ens humör så..

Vi har haft lite problem med nätuppkopplingen idag. Sviiiin irriterande. Skrev ett inlägg på dagen som jag fick lägga in typ nu. Snacka om I-lands problem. Har nog bestämmt mig för 2 vit veckor. För det första har det blivt ALLDELES för mycket alkohol och sen så ska jag jobba så mycket och då är det ingen hit att festa till det. Man hinner ju aldrig sova ikapp sig.

Och imorgon blir det förhoppningsvis jogg, pump och sats core pulse. Jag måste ju verkligen. Har ju inte långt tills jag får ett BMI på 25 och dit måste jag.

Jag fattar inte, jag kan inte lägga in några bilder. Har några jag har tänkt lägga in men det vill verkligen inte. Nej nu är det natten. Ska ju motionera jäva mycket imorgon så det blir till att vila.

Puss och kram syns på stan, L

Skrivet av Nike Girl 2 november 2009 klockan 22:07

oj vad jag inte gillar...

Mig själv nu. Jag gillar inte att läsa bloggar där folk aldrig skriver och nu har jag blivit sån själv. Fy vad bitter jag blir på mig själv. Men nu är det andra tider och jag ska bättra mig. Har umgåtts väldans mycket med älsklingen. Det är ju såååå underbart. Han är sååå fin, så vacker och så bra. Den bästa skulle man kunna säga. Och som tur är har jag fångat han.

Hoppas jag inte blir en sån som går upp i vikt och slutar bry mig bara för att han tycker jag är het.. Men jag har lite svårt att tro det eftersom han inte visat tecken på att älska donken och snabbmat och sån skit. Jag kan tänka mig att han är som alla andra män, finns det godis och snax hemma så äter de men köper aldrig hem själv. Den biten står jag för. Hahaha!

Idag är jag lite i valet och kvalet om jag ska gå och träna. Det hade varit gött men jag var ju ändå ute igår. Det som är fint med att träna är ju att det känns som att allt skit bara rinner ur en. Man svettas ut alkoholen. Missförstå mig rätt, jag vet att det inte funkar så men känslan... Mmmmm...

Jag lovade ju en av inst igår att jag skulle komma om han kom, får kolla hur han känner det idag.

Maten idag har ju inte varit den bästa. Kebab från igår. Med ris självklart oc vatten, cola light, nestlé isthe och några godisbitar som smakar skit så de hamnar i soporna nu.

Nu blir det nog pasta med köttfärsås. Och till förrätt 2 knäckisar med ost 17% och skinka. Gött. Har en 2 litare cola light här som är häääärligt rumstempererad. Mmm älskar det. Detta med varesig varm mat eller kall dryck är icke min melodi.

LIte senare kommer det lite bilder på kläder jag kunnat ha som är för stora och kläder jag inte kunnat ha. Så kul att titta på, iaf för mig. Kram L

Skrivet av Nike Girl 2 november 2009 klockan 21:53

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar