Leta i den här bloggen

måndag 21 februari 2011

Äntligen hemma!

Eftersom A blev sjuk så blev det inga skidor för honom och det var nog tur eftersom jag är invalid efter detta. När jag kom i mål så frös jag. Jag kan inte ens med ord beskriva hur fruktansvärt kall jag var. När jag kom in i duschen som man fick låna och skulle ta av mig strumporna hade de frusit ihop. (jag hade 2 par) Så kallt var det! Fy helvete! Och jag hatar att frysa.

Efter skulle vi äta ute men jag ville bara hem så min kärlek i livet kirrade lite kina och så drog vi hem.

Fast först så stannade vi och köpte ostkrokar, karra, vatten och pepis max och sen, äntligen bar det av till vårat lilla hus.

Visst är det sött? Måste ju även visa hur bilen såg ut när vi skulle åka till starten. för det hade snöat på ganska bra..

Men helt ärligt. Fan vad tråkigt det är att åka skidor. Det är verkligen inte min sport. Visst jag hade sviiiin ont i skuldrorna igår och idag har jag problem med höften så visst jobbade kroppen men det var ju inte kul. Det var inte samma njutning som löpning är. Och den kylan efter, när man är klar. Vill verkligen aldrig mer känna mig så kall.

Väl hemma så bäddade älsklingen ner mig och smorde mig med voltaren och jag fick lite rödvin och resorb och mat och sen så lyssnade vi på melodifestivalen för Gudrun (hon som vi hyrde stugan av) hade ju ingen tv där och nätet krånglade, vi var ju ändå i ingenstans så det fick bli radio. Sen ville mannen kolla på 12 fördömmda men och då somnade jag..

Ville vi gå på toa så kunde vi gå upp till huset.

Oj nu hamnade det på sniskan, vi får vända datorn.. Men när det var släckt i huset så ville man ju inte gå dit och störa.. Det ville man iof aldrig och då gick vi hit..
Och inne såg det ut..
Med ett litet hjärta med texten..
Charmigt va?

Nu låter det väldans mycket som att jag bara gnäller men det var väldans mysigt. Det var gött att komma iväg med Anders. Visst vi hade inget rinnande vatten och vi hade en äcklig toa och duschen var uppe hos Gudrun och dit ville man helst inte gå men vi hade varandra och vi var varma, eller ja, nästan hela tiden.. Men det finns inte mycket som kan få mig att göra detta igen. Nu har jag gjort det. Här är beviset:

Man lär sig uppskatta rinnande vatten, sin egen dusch, tv och alla de moderna tekniska prylarna vi omger oss med och är så vana vid att ha att vi aldrig uppskattar dem. Men jag har vaknat lite efter denna resan. Visst jag komme ha glömmt det till helgen men bättre än inget.

Och så är jag så tacksam över min älskade man. När jag tog bussen som körde oss till duschen så svor jag lite att jag inte sagt till honom att köpa kexchoklad åt mig för det är det bästa som finns när man är så slut. Men så kollade jag i presenten jag fick av honom. Det låg en rosa tröja som det stog tjejvasan på, en cider, vatten, nötter och....... KEXCHOKLAD!!!!!!!! Fan vad jag älskade han då. Hade han varit där hade jag ta mig fan friat! Nu måste jag pussa lite på han bara för det. Hörs ikväll. Kram L

Jo jag kom runt på 4 timmar och 20 sek.

Skrivet av Nike Girl 28 februari 2010 klockan 17:29

Vi är framme.

Våran stuga är liten och charmig MEN det finns ingen toa här inne. Så ska vi göra det där som brudar aldrig gör och skulle vi nu göra det så luktar det hallon så måste vi gå ut på torrdass. Eller imorgon till bonings huset. Vi skulle ha rinnande vatten men det ser ut så här.

Våra mysiga sängar eller ja sängen eftersom vi delar på en ser ut så här:

Och här har vi "hallen och köket":

Nu ligger vi och kollar på Fame eftersom det inte finns nån tv här. (självklart) Så filmen går på mannens Mac och jag bloggar på min. Tur att nätet funkar för annars hade jag dött. Imorgon är det ju både melodifestival och Os och det MÅSTE ses. Kram kram världen och kram Madelaine, L

Skrivet av Nike Girl 26 februari 2010 klockan 21:33

Gaaaaaaaah!

Sitter på bussen på väg till Torp där mannen ska hämta upp mig och sen bär det av. Till Mora och ett jävla lopp som kommer döda mig. Haha! Men så är det när man vill vara tuff och leka med de stora pojkarna. Varför måste jag vara så dum??? Varför visa sig på styva linan när det är såååå mycket skönare att vara hemma och softa? Jaja jag har ju sagt att jag ska göra det så då är det bara att bita i det sura äpplet och knipa. Det hade varit mycket goare att suga i sig lite jästa druvor.. Mmmmm.. Kanske imorgon...

Mannen vet ju inte om han ska åka för han är lite sjuk och säger att om jag är sjuk så åker vi inte. Han vill inte att jag åker och tar ut mig med nån infektion i kroppen och det kan jag ju förstå men jag är ju inte sån och bangar för en liten sketen förkylning. Nu lät det jävligt taskigt mot A men det var absolut inte det jag menade. Jag bara menar att JAG är så dum att jag inte lägger av förän jag inte kan stå. Så skulle jag nu känna av nåt någonstans så kommer det ju inte komma fram förän efter.

Vi hörs senare. Kram L

Skrivet av Nike Girl 26 februari 2010 klockan 09:55

2 dagar kvar..

Vad har jag gett mig inpå??? Jag vet ju att jag kommer ha ont som satan när jag är klar. Men men jag kommer ju iaf ha vallade skidor, vår kung Vasa hade ju inte direkt dagens glid när han åkte så det får jag ju trösta mig med.

Igår sprang jag milen på bandet och idag blir det nåt liknande plus, och håll nu i hatten... Lite simning.. Tror jag.

Har funderat på triathlon ett tag nu och det lockan fan mer och mer. Fatta vliken bra och allsidig träning! Vilken kropp jag kommer få! Visst det är ju smoke´n redan nu (haha) men har ni sett hur soímmare ser ut? När jag tränar bandet på Valhalla så ser man ju ut i hallen. Mmmm vilken syn. Ibland. För ibland kommer de som inte tränat lika mycket och inte har så mycket av de där skarpa musklerna och grumlar min syn.

Så nu har jag fått i mig en proteindrink med banan och kaffe. Snart åker omega tabletterna ner och så ett tugg och vi är på G.

Kram så hörs vi ikväll, L

Skrivet av Nike Girl 25 februari 2010 klockan 08:56

3 dagar kvar..

Det är 3 dagar kvar till Vasan.. Just nu är jag inte nervös men gissar att jag kommer vara det vid starten. Stackars A ska ju ta några fler meter än mig och kommer var heeeelt död på söndagen så han är nog lite mer nervig än mig. Denna veckan är det ju kolhydrar laddning på schemat. Och jag laddar. Och laddar. Men nu ska jag snart åka och träna. Det är ju favoriten. Kram kram

Skrivet av Nike Girl 24 februari 2010 klockan 09:22

Men seriöst!

När ska denna jääävla ångest lämna mig ifred?? Jag sitter i soffan i Skalhamn och har för första ggn på länge tatt nåt som lugnar ner mig. Det känns lite som att jag förlorar kampen mot kroppen men vad ska jag göra? Jag har ju försökt att träna bort den men nu funkar inte det heller. När vi satt i bilen hit så blev den fruktansvärd. Det var nästan så att jag ville hoppa ur och ta bussen. Fick som lite klaustrofibi.. Och jag har inte haft det innan. Fick ta en cigg när vi kom hem och nu sitter jag och bara längtar tills jag får ta nästa.

Jag fattar verkligen inte vad det är.. Ja jag vet. Borde kanske gå till en läkare men har inga bra erfarenheter av dem. Den ena jag gick till han ville bara ge mig piller, antidepp, insomnings och sömntabletter och den andra somnade när jag skulle berätta om mig, Så jag håller mig därifrån så länge jag bara kan.

Nu är det så jobbigt att jag bara vill gråta egentligen och jag har ju inget att grina för. Jag har sagt det förr och jag säger det igen. Jag är ett psyko. Så enkelt är det.

Jag har en vän som oxå har problem med ångest till och från men han vill jag inte prata med just nu så jag får skriva här istället. Visst ni som läser kanske oxå tröttnar på att läsa om det men ni kan ju välja att inte läsa.. Om jag pratar med nån så kan ju inte de direkt gå.

Nåt som är kul är att min kropp ändras. Hela tiden. Jag känner att jag blir starkare och lägger på mer och mer på pumpen och midjan blir mindre och mindre. En polare sa igår att jag inte behövde gå ner/bli så mycket mindre nu. Men mitt svar där var att jag vill inte att nån ska se mig som mullig. Så jag undrar lite om det är jag som ser mig som större än vad jag är eller om jag har rätt bild av mig.

Nu börjar nog tabletten kicka in. Såååå gött. Jag fattar ju verkligen varför människor knarkar ibland.. Inte för att jag gillar sånt. Hatar det men känslan när trycket lättar, sinnet blir lättare och JAG mår bättre är sååå skön.

Kanske skulle man lägga si och läsa lite.. Kram och god natt, L

Skrivet av Nike Girl 22 februari 2010 klockan 21:55

Motivation..

Det måste vara en vara som blir snabbare dåligt än mjölk! Haha! Nu har jag ju sån tur att en kille jag jobbar med oxå älskar att träna så vi peppar varandra. Nu på mornarna så brukar jag sätta på ett avsnitt av Biggest för det om nåt funkar för att få iväg min röv till gymmet.

Idag kutade jag 1 mil under en timme på bandet och det var inte ens jobbigt. ( men kom nu på varför jag mår lite illa) Jag åkte dit och tänkte att idag ska få vara en sån skön träningsdag. Inget hets att springa fort eller att bränna många kcal utan jag skulle bara ha en skön stund på bandet. Fan vilken form jag var i! Seriöst. Jag hade kunnat springa en timme till. Det var ju knappt jobbigt. Måste nog ha den inställningen nån mer ggn när jag går dit. Typ som imorgon.. Men detta med illamåendet.. Jag har varit lite orolig nu på kvällen om det ska bli en liten magsjuka för en på jobbet har en dotter som ligger hemma och spyr. Men nu så kom jag på att sist jag hade en sån här träningsdag med en hög puls väldans länge så mådde jag inte heller så bra på kvällen. Får hoppas på att det inte kommer upp nåt.

Dagens mat; en protdrink och kaffe på morgonen, när jag kom till jobbet blev det en prot med banan och lite jordnötter sen ett halvt pita med sallad, salsa, vitlöks dressing och ryggbiff. Senare på kvällen en liiiiten bit paj med glass och vaniljsås. Sen mådde jag skit! Och som avslutning en prot med banan och en galopp. Det måste man ju få när man jobbat heeeeela helgen och ska gå på veckan igen imorgon.

Nu ska jag skriva ett litet mejl till M för hon behöver en hand att hålla i som kan dra upp henne ur ingen-motivations-träsket. Kram och god natt, L

Skrivet av Nike Girl 22 februari 2010 klockan 00:32

Jätte mycket snö..

Satte stopp för mina tränings planer idag. Så det får bli imorgon istället. Precis som lite bloggande för ögonen går i kors och jag bara mååååste sova.. Kram och god natt.. ZzzZZZZzzzZZZzz L

Skrivet av Nike Girl 21 februari 2010 klockan 02:02

Välkommen Fredrik!

Min vän och kollega har hittat min blogg. Så jag vill hälsa honom välkommen till min lilla ordbajseri hörna. Som har både lycka och depp, fylla och träning, kärlek och hat. Men oxå det jag är bäst på. Att vara bitter. Haha!

Idag ville jag verkligen inte träna men så gjorde jag det bästa jag hade kunnat göra. Jag satte på Biggest. Spelade ju inte hela förra säsongen när min favvo Ali vann och nu drog jag på finalen då fanns det ju inga andra alternativ än att ta sig till gymmet och träna. Så planen var som följer. 55 min pump, ca 1h eller 1 mil på bandet och sen avsluta med lite simning. Men som alla vet så är det ju snökaos lite över allt och våran sous chef satt fast i ett tåg i ingemansland för att loket hade gåt sönder och kunde inte komma in när han skulle och köksmästarens son var sjuk så han var hemma till kl 4 så den enda som kunde komma in var jag.. Så det blev pump och lite jogg och sen off to work.

Nu ligger jag och kollar på Biggest och bara måste träna imorgon. Det blir ju så när man kollar för fan! Och så vet jag att jag jobbar mycket bättre när jag tränat på morgonen.

Dagens mat; en knäcke och protdrink på morgonen. Nåt slags kött med potatis till lurre. Smörgåstårta från igår till mellis. Jo, det blev ju lite nybakad kladdis med glass, mmmmm gött! Och nu kom jag på att jag skulle fåt i mig mer proteiner... FAN! Men men får göra det bättre imorgon. Kram och god natt, L

Skrivet av Nike Girl 20 februari 2010 klockan 00:34

Igår..

Så bjöd Bossen på bubbel för att vi jobbat så bra i Jan. Bubel, smörgåstårta och öppen bar. Bra för vissa, sämre för andra. Jag tog det lugnt eftersom jag hade tränat 3h och 45 min.. Min kropp ville ha tårtan ( och det fick den, i mängder) och så ville den ha vatten så det fick den oxå men det kändes sjukt onödigt att träna så mycket bara för att förstöra det med alkohol.

Vissa i personalen blev verkligen sjukt men roligt onyktra och jag tog det väääldans piano och bara begrundade och skrattade. Det är gött när man känner varandra så väl att det är inget problem att sitta nykter. Eller problem det är inte jobbigt med fulla människor då.

Träningen igår bestod av jogg, 55 min spinn och 55 min pump. Så jag var både trött och hunrig när jag kom till jobbet.. Nu ska jag snart bege mig igen.. Tror jag. Vet inte om jag ska vänta lite eller om jag ska åka nu. Får se.. Men vi hörs ikväll. Kram och god morgon, l

Skrivet av Nike Girl 19 februari 2010 klockan 10:15

På väg hem..

Sitter på bussen hem till Götet efter en händelserik morgon. Den började vid 5.30 tror jag då mannen gick upp sen väckte han kidsen och till sist mig. Jag gick upp vid 6.15 och kirrade frulle och fick i mig lite kaffe och sen iväg. Först lämna på dagis och skola, sen till Dingle för att hämta Bettan som varit på service eftersom hon pangade Bambi och när vi åker därifrån så märker A att höger blinkers inte funkar så vi får ta en tripp till nästa verkstad. På väg dit får vi signaler av en mötande bil att höger lampa inte funkar så det blir till att kirra heeela höger fram. Trodde jag/vi men se på den första verkstaden hade de missat ett utag så vi var på väg ganska snabbt igen.

Men vi missade ju färjan så det fick bli ett snabbt stopp på ett fik för en te till mig och kaffe och macka till A.

Nån som har tröttnat på att läsa? Haha! Men seriöst. Klockan är inte ens 10 och allt detta har hänt. Nu blir det en liten nap och sen har jag inte bestämmt mig för om det får bli gym eller hem.. Det lockar ju faktiskt lite att sova.. Kram kram

Skrivet av Nike Girl 18 februari 2010 klockan 09:39

Lax, potatismos,stuvad spenat och Upp.

Har hamnat i Skalhamn hos mannen och barnen. Det var vad jag kirrade till middag idag. Maten var klar när de kom och vi har haft en mysig kväll. Nu ligger han och läser för kidsen och jag passar på att blogga lite.

Igår spenderade jag 3 timmar på gymmet. Joggade, pumpade som planerat och sen så var jag nicht sugen på att cora så det blev lite mer band och som avslutning lite rodd.

Maten blev; 2 prot drinkar och en banan till frulle, jo och 2 omega3 piller. Sen ris och fläskkarré, en semla, protdrink med choklad och till middag sallad med ett ägg, räkor ca 1 dl, 1/2 avokado och curry dressing. Sen så blev det en dejt med herr Hof.. Det var ingen blöt utekväll bara en skön avslappnad avslutning med en vän och det var behövligt. Vi skrattade, skvallrade och hade det gött.

Så idag blev det ingen träning.. Men imorgon så smäller det igen. Oj vad jag ska bränna.

Dagens mat är; protdrink till frulle, köttbulle macka till lurre, sen en tomat soppa till mellis och överskriften till middag.

Nu ska jag mysa lite med mannen för han har läst färdigt. Puss och god natt, L

Skrivet av Nike Girl 17 februari 2010 klockan 20:20

God morgon.. Det snöar ute!

God morgon världen! Jag sitter och kollar på Biggest, finalen. Det tråkiga är att det är första delen så nästa spelar jag in ikväll. Men då har jag ju nåt att se fram emot när jag kommer hem. Fick ett mejl, av en man som tyckte jag var väldans duktig på att skriva upp vad jag tränade men inte vad jag äter. Det verkade nästan som att jag bantade och hårdtränade som vi alla vet inte funkar. Och nej, jag hårdbantar inte. Visst ibland kanske jag har svårt att komma upp i de kcal jag behöver för min träning men det är mycket för att jag är så van vid att äta light produkter och sånt som innehåller väldans lite energi. Jag har ju ändå varit stor en vääääldans lång period i mitt liv.

Men det är ofta som det slinker ner en bit paj från kafféet med vanilj glass eller en skumraket eller som igår när jag åt 1/2 pizza. Och den blev halv för jag orkade inte mer. Men nu så ska jag verkliegn försöka skriva upp vad jag äter här.

Jag vacklar lite iom hur jag ska göra med viktväktarna eftersom de inte är skapade för människor som tränar mycket. Men det är ju å andra sidan lättare att räkna än kcal. Kanske ska jag strunta helt i att räkna och bara skriva vad jag stoppar i munnen.. Hmmm får allt tänka till där för det är lite så nu att jag äter för att orka träna dagen efter. Som igår. Jag gorde en pizza på jobbet för att jag vet att jag kommer träna mycket nu på morgonen och då behöver jag de kolhydraterna. Frullen idag blev 2 protdrinkar ( för att jag inte orkade kirra frulle) på minimjölk och en banan. När jag sitter på vagnen stoppar jag i mig 2-3 omega3 kapslar. För att kroppen lättare släpper fett om den vet om att den får fett. På gymmet kommer jag antagligen att köpa en guarana dricka för energi så att jag verkligen orkar göra det som står på schemat. För det finns inget som är så jobbigt att tvinga kroppen till nåt när den inte har bränslet till det.

Nu måste jag klä på mig och dra. Kram kram och ha en uuuunderbar dag, L

Skrivet av Nike Girl 16 februari 2010 klockan 09:12

Höööög puls!

Klockan ringde 6 men fröken vaknade 5.. Låg och njöt av Peter Lemarcs ljuva stämma i en timme innan det var dax att ta sig upp. Sen bar det av till verkstan som gud glömde och till mannen som hade överdoserat lugnande eller glömmt morgon kaffet för det var fan inten fart i honom. A´s sköldpadda hade lugnt gått om honom om de hade tävlat. För att detta ska bli lite begripiligt så körde mannen på Bambi för ett tag sen och skulle kirra bilen. När vi hade lämnat in den till mannen med den sävliga gången så körde A mig till torp och vi väntade på att bussen till civilicationen skulle komma.

Väl på bussen var det ett kinder som hade körövning som alla skulle lyssna på och då var jag själaglad över Ipodden, för barna skrik 8.30 på morgonen och på en buss som tar ca en timme är inte ljuvligt, hur söt barnet än är. Och eftersom jag inte brydde mig om att kolla hur den såg ut utan bara höjde volymen så var känns det ju inte som att det är av info värde. Jaja, väl i storstan skulle jag kirra cigg och gelehjärtan innna jag tog vagnen till gymmet. Såg att vagnen stog inne men visste att det spelade ingen roll om jag nu skulle kuta som Frankie Fredricks ( nån som kommer ihåg han), jag skulle ändå inte hinna. Så jag softade in på pressbyrån, tog det lugnt och väntade på nästa. Trodde jag. Haha! För döm av min förvånging när vagnen stod kvar och jag hann med den. det var nåt fel och jag slapp stå ute och frysa.

På Sats skulle jag springa en mil på bandet var planen och sen gå och jobba. Jag började värma upp och eftersom det räknas in i milen så var det bara att springa sen. Fan vad illa jag mådde när jag var klar. Pulsen låg på 188-191 dvs 98-101% av maxpulsen i ca 45 (!) min. När jag var klar, när jag hade klarat milen så mådde jag så illa att jag blev tvungen att springa till toan för jag ville verkligen spy. Och de illa måendet har inte lämnat mig än. Känner fortfarande av det. Men det är väl detta som stärker och gör mig till en bätre löpare.. Imorgon blir det samma löpning plus pump och orkar jag så blir det core pulse oxå. Japp det är lika bra att köra på när kroppen klarar det.

Nu ska jag sova tänkte jag och drömma om A.. Jag måste verkligen lära mig att lita på honom. Och på mig. För i grund och botten så kan det ju vara så att det är mig jag inte riktigt litar på. Inte att jag skulle göra nåt med nån annan eller så men att.. Hmmm jag vet inte får nog ta och tänka till lite med det och återkomma.

Kram och god natt L

Skrivet av Nike Girl 16 februari 2010 klockan 00:30

All hearts day..

För första ggn på väääääääldans länge är jag inte ensam denna kärleks fulla dag. Jag brukar jobba och se på när alla andra är kära och lyckliga. Men inte denna dag. Eftersom jag var lite (eller ganska mycket) deppig när han kom över i fredags så fick jag min All hearts days present redan då. En ask choklad.

Nu är han på ett möte men när han kommer hem så blir det bubbel och bubbelbad. Såååå romantiskt. Vi behöver ju inte ta upp att jag egentligen inte är ett fan av badkar.. Men idag ska det faktiskt bli mysigt.

Nästa ggn jag får panik över att han inte är så bra ( enligt mig) på att höra av sig så måste jag försöka komma ihåg detta. Att allt är bra fastän jag blir livrädd. För jag tror verkligen att när messen slutar komma att då är det på väg att ta slut. Då komme han försvinna ur mitt liv och jag blir ensam kvar med ett brustet hjärta. Ja det låter dramatiskt men det är verkligen så jag tror och känner. Jag har varit säker så många ggr men det har alltid skitit sig. Men nu.. Han har tom laddat upp med glasen vid badkaret innan han gick. Gulligt va?

Igår så spinnade jag 55 min och sen blev det en timme på bandet. Kom hem och åt tomtegröt och mackor och sen så somnade vi och sov 2.5h. Heeeelt galet. Sen var det lite räkfrossa och melodifestivalen. Jag älskade att Erik och Andreas gick vidare men att de jävla spelmännen ens fick vara med måste ju vara ett skämt!

Men men hoppas på att det åker sen. Kram kram nu ska här kärlekas för nu kom han hem!

Skrivet av Nike Girl 14 februari 2010 klockan 19:55

Strumpan och tvättstugan!

Jag har varit duktig idag och tvättat städat och tränat och vilat. Och nu när jag var nere och hämtade det sista i tvätstugan så kom jag på strumpan som försvann. Ni vet den som aaaaalltid saknas men som man inte hittar för att de rymmer i tvätten. Han kom jag på när han skulle dra. Undrar om han börjar tröttna på träningen... För det var en av mina låga strumpor som drog. Haha!

Till nåt mindre kul.. Min ångest är tillbaka. Jag fattar inte. Vill bara ta en massa lugnande eller dämpande men pallar inte det heller. Bara ett glas rött skulle sitta fint för att lugna nerverna. Jag somnar inte utan ljud. Jag ororar mig för allt att det känns som att jag börjar bli paranoid. Trycket är konstant där.. Förutom när jag tränar eller jobbar så det kanske var dummt att ta ledigt idag. Men eftersom jag är så trött hela tiden så behöver jag ju detta oxå.

För er som inte har upplevt detta så förstår jag om jag låter heeeelt sjuk i huvet men tänk er en bakfylle ångest ggr 300 och som aldrig går över så har ni nåt att relatera till. Jag längar såååå till imorgon och träningen bara för att få känna mig normal och duktig på nåt iaf. Sätter man ett negativt frö nu så får jag det att växa snabbare än ogräs och helt plötsligt så har nåt som började som en tanke, en ideé blivit verkligt. Jätte jobbigt.

Jag får göra som ogräset och rycka upp mig. Haha! Nu ska jag bädda rent. För man sovar aldrig så gött som i rena lakan. Kram

Skrivet av Nike Girl 12 februari 2010 klockan 17:23

Jag är leeeedig!

Nu är jag ledig i 3 dagar! Fatta najs! Ligger och kollar biggest. Var ute och svirade lite igår så nu har jag ju 2 hääärliga avsnitt. MEN eftersom jag var ute och tog ett glas igår så blev det ingen träning idag så den kommer imorgon och på lördag och på söndag.

Nu ska jag sova för klockan ringer vid 7 och då är det tvätta, frulle, somna om och sen träna. Hmmm låter som väldans mycket på kort tid men det ska fan gå. Sen måste jag leta fram boken som Jillian Michaels har skrivit.

Jag var inne på Akademi bokhandeln och letade men hade så lite tid att jag inte hann kolla ordentligt. Bara måste läsa den.

Men nu är det sova som står på schemat. Kram och god natt, L

Skrivet av Nike Girl 12 februari 2010 klockan 00:42

Ville bara säga..

Att jag kutade en mil på bandet igår och sen så spinnade jag 55 min. Fan vad duktigt! Vågen stog på 72.7 det är jag lite sur över för jag tycker det borde vara mindre. Men men. Nu ska jag gå och jobba. Kramen!

Skrivet av Nike Girl 11 februari 2010 klockan 11:41

Ny vecka..

Eftersom jag jobbade helgen och var ledig igår så blir ju detta min mån. Så jag började den med 45 min jogg och sen 55 min pump. Jag trodde verkligen att jag skulle orka kuta lite efter pumpen oxå men eftersom jag bara hade dratt i mig en Allevo måltidsersättare och blev lite yr under pumoen så var det ingen bra idé alls. Dessutom så slapp jag stressa i duschen.

Maten blev, en allevo, en prot drink efter träningen och sen på jobbet en skink macka. Till lurre 2 kotletter utan fett, en sallad med bla avokado, majs, tomat, gurka, ca 2 dl ris. Mellis, en prot shake på mjölk, en slize pissa och till middag 1/2 pita/pizza bröd med sallad, ryggbiff och lite cremé fraiche. När jag kom hem blev jag sugen på apelsin så det blev 2 st. Nu ligger jag och kollar på Biggest (spelar in det) och är hungrig igen. Undrar om det får bli en banan nu..

Nu till nåt heeelt annat. Jobbet. Idag var första ggn på såååååå länge som det var kul utan min pelare där. Då menar jag i köket. Jag har verkligen trivts där men nu har det varit en lång period där jag har kännt att nåt inte stämmer. Men idag. Det var som om nån hade klämmt en jobbig finne som inte kunnat klämmas för den inte varit mogen men nu så ver det en helt anna känsla. Hoppas på att den finns kvar imorgon.

Nu vill jag bara ligga i älsklingens famn och sova. Gärna somna framför tvn för det är mysigt.. Och så vill jag visa honom att jag kan vara normal. Kanske inte helt men nästan.

Nu är det sova som gäller. Är fortfarande sviiiiiiin trött efter helgen och ska ju träna imorgon så det är bara att bita ihop. Kram alla och god natt. L

Skrivet av Nike Girl 9 februari 2010 klockan 23:49

God natt världen!

Har tvagat gaddarna och skulle precis skriva ett mess till mannen när min älskling på jobbet ringer. Han kan vara det bästa som har hänt köket. Bara att han ringer och berättar att han vill jobba med mig och att han är trygg när han och jag jobbar länns såååå gött. Allt det som gnagt sönder mig och som håller på att göra mig GALEN försvann ett kort öjjeblick. Jag vet ju att det kommer tillbaka imorgon men det gör inget just nu för att T har verkligen gjort min dag. Tack så jätte mycket!

Mycket av det jag har kännt berättade han för en som behövde höra det och det visade sig att han kände samma sak. Då kanske jag inte är så dålig som jag känner mig utan att det är de dåliga vibbarna som ger dålig energi.

Jag hittade ett jobb idag som jag funderar på att söka. Om inte annat så bara för skojs skull.. Men då får jag ju inte jobba med alla de jag älskar, de som gör det värt att gå till jobbet. Tack igen för att du gav mig känslan tillbaka. Den som gör att jag verkligen vill jobba på ons.

Kram och god natt.. L

Skrivet av Nike Girl 8 februari 2010 klockan 23:32

Måndag efter jobbhelg..

Och jag har gjort precis ingenting. Fy fan vad trött jag är. Sjukt sliten efter helgen. Har legat i sängen heeela dagen och kollat fejjan och tv. Skulle egentligen träna men kroppen hittade inte en enda energireserv att ta av så vi fick bli hemma.

Ikväll blir det en tidig kväll mest för att jag inte kommer orka vara vaken men oxå för att jag ska träna imorgon. Och jobba. Förhoppningsvis så är jag ledig på torsdag. Jag fattar inte att man kan vara så här trött efter bara lite jobb..

Nåt som är bra sånna här dagar är att jag inte har en massa karra och chirre hemma. Men jag har goa riskakor som ska fram när jag skrivit klart.

Kramen

Skrivet av Nike Girl 8 februari 2010 klockan 18:17

Me, my self and I.

I går natt så kom jag hem på fyllan och skrev att jag känner mig som en medelmåtta. Jag har funderat på det idag och det är nog faktiskt så jag känner mig. Är inte särskillt speciell, jag är inte BRA på nåt, kan nog vara väldans krävande och irriterande. Just nu får jag en massa kritik på jobbet. Mycket som jag inte tycker är befogat. För jag är inte sämre eller bättre än nån annan. Jag är medel. Men det är ingen annan som får utskällningar eller tillsägningar att focusera mer..

Min kallis chef ska ha barn och då ska jag ta över ansvaret men jag har tydligen inte förtroendet egentligen att ta tjänsten. Hur ska jag göra så? Ta den och bevisa att jag klarar det eller tacka nej? För om jag tar den så vet jag att de kommer kolla verkligen ALLT jag gör och vid minsta fel kommer jag ryka. Och om jag tackar nej så känns det som att jag spelar dem i händerna.. Jag är helt snurrig och skulle verkligen behöva få nån utomståendes åsikt.

Jag längtar sååå till våren när isen försvunnit för när jag springer i skogen så tänker jag så klart. Då skulle jag nog komma på vad jag måste göra.

Nu måste jag sova. Har jobbat 12h idag och har en skön 11h dag framför mig imorgon.

Kram och god natt.. L

Skrivet av Nike Girl 7 februari 2010 klockan 00:30

Magkänsla..

Jag har en så stark magkänsla.. Det är inte en kul sådan och den vägrar lämna mig. Ofta har jag valt att ignorera den men nu vet jag inte. Jag vet att när jag kännt totalt tvärt om så har det gått åt helvete. Och jag vet inte men detta är inte bra. Inget bra kan komma av detta.

Ibland så känner man sig liten och obetydlig men nu så är det värre. Nu är jag i ett ingemasland och jag är verkligen inte bra nånstans. Inte på jobbet, inte på gymmet, inte som vän, dotter eller som syster och inte som flickvän.

Jag är mindre än en medelmåtta på allt jag gör. Och det funkar inte. Jag är inte bra. Och hur gör jag för att bli bra igen?

Skrivet av Nike Girl 6 februari 2010 klockan 03:50

Madeleine..

Jag tänkte börja heeelt annorlunda men fick ett inlägg från fantastiska M. Hon är så duktig och så envis och vis. Har tänkt skriva till henne flera dagar men det kommer alltid saker emellan och ibland glömmer jag tom att blogga. Ok det händer inte ofta men jag glömmer det jag tänkt skriva. Så går jag in idag och hittar ett inlägg från sötaste.. Tänk vad glad man blir för några få ord. Ni hittar henne på min lista över favvo bloggar.

Idag har jag sovit och sovit och sovit. Fan vad kroppen var trött. Inte så konstigt med tanke på vad den fick utstå igår men ändå.. Så vid 4 åkte jag in till Sats och löpade ca 20 min sen var det spinning med min absoluta favorit, Andréas Kson Edman. Han får mig till höjder jag inte visste fanns eller jo det kanske jag visste men inte att jag orkade mig upp dit. Och fan vad jag svettades.. Funderade på att ta core pulsen efter och sen oxå pump men under spinningen så fick jag så mycket mjölksyra i benen att jag tyckte de fick vila lite. Jag förbrännde iaf ca 950 kcal, inte illa.

Sen så gick jag på stan en sväng. Min älsklings affär är ju Stadium så där spenderade jag många minuter. Hittade ett par huuur snygga skor som helst, rosa nike (så klart) på halva reapriset. De har kostat 1099 och jag fick dem för 350!!! Fatta att de fanns i min storlek! Nu ska jag bara hitta mina jogg skor jag har tittat på för de är oxå ned satta. Från 1300 till 700!! Me måste ha!

Och så köpte jag ett nytt linne, rosa, Nike, självklart. Haha! Har hittat 2 par träningsbyxor jag vill ha oxå.. Ett par rosa (supprise) och ett par svarta bagysar. Ja jag vet att det kostar mycket pengar men det motiverar mig till att träna oxå och eftersom jag inte går ut så mycket längre (kan bero på att det är vinter) så lägger jag ju inga pengar där..

Middagen blev en vv soppa (som smakade skit) gulaschen och 2 mjuka mackor och en eller två (vet inte hur jag ska räkna solrutan.. för den är för liten som en och för stor för två) . Det kommer nog bli lite pop idag. Om jag inte somnar..

Over and out!
Skrivet av Nike Girl 4 februari 2010 klockan 21:07

Äntligen!!

Äntligen funkar internet.. När jag kom hem från träningen och ville blogga så kunde jag inte komma ut på nätet så jag somnade.

Idag har jag joggat 45 min sen spinnat i 55. fan vad jag förbrännde! Sen blev det lurre och p-möte, kaffe med bulle och så tilbaka till sats där det blev ett pumpass och ett dance pass. Jaja 30 min core oxå men det tar jag ju bara för att det ligger mellan dansen och pumpen.

Köpte med mig sushi hem och tok somnade. Så nu så ligger jag här. Trött som skammen och ska snart somna om.

Igår så drömmde jag en sviiiin jobbig mardröm som förföljt mig hela dagen. Jag vaknade av att jag grät. Inte mindre än 2 ggr. Och bara jag skriver nu så vill jag börja gråta. Den var så verklig och den gjorde så ont. Jag vill så gärna bara skaka av mig den och få den att försvinna men eftersom den var så verklig så kommer det nog ta en dag till. Den handlade om min pojkvän och hans ex. Det hände väääldans mycket i drömmen eftersom jag lyckades fortsätta drömma när jag väl hade vaknat men den snabba versionen är att han sa till mig att inte bråka med henne. Hon är mor till hans barn och han kommer aldrig att älska mig så mycket som han gör henne. Det bara är så. Och det jobbiga var att det var inte jag som bråkade utan han bara var på hennes sida. Så blev det den obligatoriska jakten, ni vet. När man springer och springer och vid nåt tillfälle körde jag men jag kom inte undan ändå. Förstår om detta verkar virrigt men det var så jobbigt.

Hoppas på bättre sömn nu. John Blund har varit här och strött glitter i ögnen. Kram

Skrivet av Nike Girl 4 februari 2010 klockan 10:31

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar