Leta i den här bloggen

måndag 21 februari 2011

God kväll!

Hoppas alla har det bra. Jag har tappat motivationen att blogga lite.. Mest beror det på en galen kvinna som tror sig veta saker om mitt liv som hon inte gör och att hon sitter inne med saker som hon tror att jag vill veta. Lite trist att jag låter henne förstöra min blogg men det gör jag inte. Jag var bara tvungen att samla tankarna lite. Funderade faktiskt på att flytta bloggen men nej. Det hade ju bara varit att låta henne vinna. Så nu är jag tillbaka. Och jag ska bli bättre på att skriva för jag vet själv hur trist det är när bloggen man brukar läsa ser lika dan ut varje ggn man kollar.

Så detta har hänt. Jag har tränat och tränat och har fotfarande lite onte efter söndagens pass. Fast det är nog bara för att jag pumpade i måndags med värk. Så kom jag på härom dagen att jag skulle ju gå ner 3 kg till midsommar. Och om det är ok med er så väger jag mig imorgon och noterar den vikten.

Nåt jag ska försöka göra är att skriva in det jag läser i Jillians bok för jag tror att jag kommer lära mig mer om jag skriver ner det. Och jag kommer fatta mer. Tankarna kommer att falla på plats.

Hur går det för alla?? M vet jag ju för jag är ju där och läser. Men även jag skulle behöva lite motivation och tips. Nu har jag ju iof kollat på Biggest och det är ju en sån insperations källa.

Nu ska jag sova så ses vi på gräset imorgon. Tänkte lägga mig och läsa lite och sen oxå skriva.

Sorry Jack, Chucky's back...

Skrivet av Nike Girl 30 juni 2010 klockan 23:20

Why choose failure when succes is an option?

Så sa Jillian i första delen av Losing it with Jillian. Och det är så sant. Varför gör vi det mot oss?? Jag kom på idag hur jag gör det mot mig men inte varför. Jag sätter så stora, omöjliga krav på mig att jag aldrig kommer dit och för varje misslyckande så går jag 3 steg tillbaka och det hände ingenting. Jag tvingar mig att träna 5h när jag är ledig. Är det bra? Nej för kroppen behöver sin vila men när jag har gjort nåt "fel", ätit nåt jag inte ska eller bara tycker jag är fet då är de där timmarna såååå bra. Tror jag. Det är som en anorektiker som mår dåligt för att den äter. För maten är dålig för en sån. Jag mår piss om jag inte tränar varje dag. Jag ser mig i spegeln och jag är så stor. Jag går upp, seriöst så går jag upp 5 kg i spegeln om jag slarvar för mycket med träning och mat.

Klar jag vet att detta är en störning av nåt slag. Inte så allvarlig men det är bra att reflektera ibland att allt bra blir blir dåligt i för stora mängder. Typ som vv’s filosofi om maten; man kan äta allt men INTE alltid. Fast omvänt då.

Jag köpte topphälsa och där fick man en ljudbok. Den är en sån man tänker till, Mannen som sålde sin ferarri heter den. Och där säger de att allt händer 2ggr. En ggn i tanken och en ggn i handling. Och de säger oxå att tankens makt är stark. Och det tror jag på, Jag tror att ju mer jag misslyckas desto längre kommer jag från mitt mål. Jag måste börja uppskatta det jag har gjort. Tycka att det är bra för det är jävligt bra. Ett bra exempel på mitt misslyckande är detta årets Gbg varv. Jag sprang på 20 min sämre tid än förra året. Visst det var varmt men jag har tränat så mycket att jag borde ha kommitrunt på iaf förra årets. Men ju mer jag såg att tiden gick desto mer började jag häckla mig själv och som den feta lilla 10 åring jag är så klart jag inte klarar det. Klart inget ska gå bra för mig för JAG förtjänar det inte. JAG är ingen bra människa som förtjänar den framgången.

Och för varje ggn jag rabblar det mantrat ju sannare blir det. Tankens kraft är stark. Så efter denna dagen så gäller det att älska mig, vara snäll mot mig. Låta mig vila. Äta bra mat utan en massa tillsatser och E ämnen och skit. Och det viktigaste av allt. Att varje dag vakna och säga att jag duger. Att jag är bra. Snygg. Sexig och värd att älskas. Precis som jag ser ut.

Jag har en inte utmaning utan uppmaning till alla som läser. Att varje dag göra 3 saker för andra. Främmande människor. Nån ni träffar i kassan, i trappen, på vagnen/bussen, träningen. Bara gör nåt som inte handlar om er...

Jag ska ta det lugnare.. Ok jag kanske tänker träna sjukt mycket fortfarande men det är inget mål jag tänker uppnå. För omöjliga mål är ett minne blott.

Why choose failure when succes is an option?

Skrivet av Nike Girl 25 juni 2010 klockan 00:26

Sköna sol..

Var ute 90 min idag. Nu försöker jag hitta kraft att åka in och gymma och simma. Men det är fan svårt.. Solen skiner och jag är trött och vill helst lägga mig på en filt och sova. Haha!

Har ni en bra dag?

Skrivet av Nike Girl 24 juni 2010 klockan 12:28

Nu är det faktiskt torsdag..

Dagen har varit låååång och nu är det snart dax att krama kudden. Det blev spinning och jogg idag. Jag besegrade latmasken och hoppas kunna göra desamma imorgon. Är oxå nöjd över matvalen jag gjort trotts att det innebar lite pommes.. Ja jag vet det är inget bra val men det var ett medvetet val som jag hoppas inte gör så mycket.

Imorgon ska jag försöka ägna lite tid åt min bok. Jag har ju köpt den av en anledning och vill verkligen lära mig av henne, min största lilla idol i livet. Och jag vill veta vad som händer i kroppen när vi äter saker och vad som händer när vi äter sånt som inte är så bra för oss. Jag har ju ändå några kg kvar att ta bort och kan jag göra det med rätt mat och motion så är ju det toppen. Istället för att träna ihjäl mig som jag gör nu. Haha!

Men kram och god natt, L

Skrivet av Nike Girl 24 juni 2010 klockan 00:32

Torsdagen är här..

Japp, det är torsdag och lite trist väder men det gör inget. Ligger och funderar på om jag ska springa lite innan spinningen.. Sprang ju igår och i tis och imorgon ska jag ju oxå ut. Nu är det mest en kamp i min hjärna som älskar min säng och jag som vill vara snygg på stranden. Haha! Är det fler än mig som håller på så här??

Sen så ser ju veckan inte så annorlunda ut fortsättningsvis heller.. Imorgon blir det jogg och simning på morgonen och sen träning även på kvällen och fredag ska jag jogga och håll i hatten, gymma. Lördag blir nog bara jogg eftersom allt verkar vara stängt. Och söndag, hmmm ja typ samma. Visst verkar jag ha en kul midsommar??

Efter mycket om och men så kom jag ut.. Jag pausade inlägget och förtsätter nu. Det blev ca 90 min jogg, frulle och nu ska jag spinna 55 min innan jobbet. Kommer sova som en klubbad säl ikväll. Det var faktiskt inte så gött som jag hade hoppats men det gör inget. Jag vann över latmasken och det är en seger i sig.

Kram kram så kanske, om jag orkar så hörs vi ikväll, L

Skrivet av Nike Girl 23 juni 2010 klockan 11:17

Ok. tröööött..

Så jag skriver imorgon morgon.. Men träningen går suuuuper och maten oxå. Tror jag..

Kram och god natt

Skrivet av Nike Girl 23 juni 2010 klockan 00:59

Sköna söndag!

Fan vad gött det är att inte vara bakistrött idag. Är sjukt nöjd med mitt beslut att åka hem igår när de andra gick ut. Hoppas jag kan vara lika duktig ikväll och hålla mig till kaffe, cola och vatten. Kanske ett glas rosé eller 2 men vet oxå att det finns en stoooor möjlighet att det blir 5. Haha!

Imorgon vill jag ju egentligen träna. Verkligen men men ibland så kommer livet ikapp en och då blir det inte som man tänkt sig. Tur att det då finns flera dagar så allt inte står och faller med just imorgon.

Håller ju på att läsa Master Youre Metabolism och där står det att om det inte haft en mor eller kommer från marken ska man inte äta det. Hmmm alltså det är ju så rätt egentligen men ack så trist. Rebellen i mig vill inte men allt hon säger är ju så sant. Hon säger bla att när vi äter saker som kroppen inte vet vad hur den ska behandla är det ungefär som att nån pratar ett främmande språk med oss och vi gissar oss till vad som sägs och när vi bunkrat upp en massa sånna gissningar så kommer det expolodera och gå åt helvete och det är det som händer med våra kroppar när vi äter konstgjorda saker. Kroppen vet inte hur den ska bryta ner allt. Ex en kyckling som blivit uppfödd på tillväxthormoner som vi äter, där får ju vi i oss det som finns i köttet. Dvs en massa hormoner som inte kan ta vägen nånstans.

Eller alla dessa E ämnen och sockeralkoholer. Eftersom det inte är naturligt så klart att kroppen inte vet vad den ska göra med det utan gissar sig till vilken del av kroppen som tar bäst hand om den. Och det blir inte bra.

När jag läste hennes historia så var det såååå mycket som jag kände igen mig i. Hur hon åt. Tränade. Ok visst hon är mer en gym människa jag tänkte mest på mängden. Men det var så mycket som jag kände igen mig i. Att hon räknade kcal och tränade och inget hände. Och hoppade hon träningen några dagar så gick hon upp 2 kg. Precis som mig. Jajaja hon skriver ju säkert så att man ska känna igen sig för annars tar man ju inte in det hon säger, men jag hoppas att det ligger mer bakom det än bara det.

När jag kommit lite längre så rapporterar jag mer. Nu ska jag försöka ta in allt och omsätta det i praktiken. Det kommer bli lite jobbigtoch jag kommer inte göra det förän jag läst allt och vet vad jag ska göra för man börjar ju inte bygga ett hus utan allt material..Eller?

Kramar L

Skrivet av Nike Girl 20 juni 2010 klockan 19:07

Vilken låååååång lördag!

Och det är grymt gött att den tar slut snart.. Ska bara skriva ett kort inlägg så att ingen tror att jag trillat av vagnen inge. Nejdå, har en massa insperation nu men det finns en massa som krockar nu. För det första är min syster på besök så igår var vi ute. Först så tränade jag på morgonen, jobbade och sen gick vi ut. Så idag blev det ingen träning men jobb... Nu är systeryster ute och jag ligger hemma för att jag orkade inte följa med ikväll oxå.

Så imorgon hoppas jag att det blir träning och sen lite soft rosémys på lilla. Men inte så mycket att jag inte pallar träna på måndag. Hoppas jag.

Har börjat läsa Jillian Michaels bok och den är det som får det att krocka lite med vad man lärt sig. Så jag kommer softa lite med ptsen men säkert räkna lite och sen så ska vi se vad hon kan göra för och med min kropp.

Nu ska jag sova så skriver jag mer imorgon. Kramar L

Skrivet av Nike Girl 20 juni 2010 klockan 02:25

Motivation och måsten..

Nu har jag suttit och läst en massa bloggar och det verkar som att ganska många har tappat motivationen nu under våren.. Kan det ha nåt att göra med den låååånga vintern kanske? Jag har iaf hämtat min bok och vill egentligen bara läsa ut den igår men eftersom den ärskriven pådet engelska språket så tar det lite tid och det är ingetjag tänker plöja när jag är så trött som jag är nu.

Idag har jag joggat och lunchat och sen spinnat. Till middag blev det 12 bitar sushi och sen till kvällsmål blev det en macka med varm mjölk. Är väl inget fan av den varma mjölken men den ska ju ha en lugnande verkan och det tror jag kroppen behöver. Nu är jag avslappnad och ska snart sova. Tänkte testa det där med joggen och pumpen imorgon. Hoppas inget väcker mig denna ggn.

Nu vill jag verkligen vara en insperation för andra. Speciellt när jag ser att fler än jag behöver plockas upp. Fler än jag behöver nån som visar att det faktiskt går att gå ner. Att få en kropp att vara stålt över. En som man inte skäms över. En kropp man vill visa upp. Jag ska komma dit. Jag ska bli en av dem som lyckas!

Har funderat lite och kommit på att jag måste ha lite fler MÅSTEN i livet. Jag MÅSTE äta mer frukt. Jag MÅSTE äta mellanmål. Jag MÅSTE äta mer om jag ska orka träna. Och jag MÅSTE dricka minst 2 liter vatten om dagen.Och det är måsten som MÅSTE finnas i mitt lite ett tag, Tills de finns i min vardag. Tills de blir självklara.

Nu är det over and out för idag. Hörs imorgon. Kramar L

Skrivet av Nike Girl 17 juni 2010 klockan 22:40

En tidig torsdag..

Nu har jag kommit hem efter 1.55 min jogg som var den jobbigaste på länge. Måste bero på gårdagens matintagsom inte var det bästa. Lite kyckling och mandlar till frulle/lunch och sen en greksallad till middag och 4 tuggor av en muffin till dessert. Hmmm inte konstigt att kroppen sa nej. Kändes som att jag var ute och sprangmed en kinkig treåring.. Jag ville fram men inte kroppen. Den blev iof gladare när jag drack vatten för det var jag inte heller duktig på igår.

Nu sveper jag en liter jos och så blir det gröt medlinfrön och hallon/blåbär till frulle. Snart är lillasyster här och då ska vi in till stan och träffa en av hennes polare på lunch.

Kl 5 ska vi infinna oss på sats för ett hääääärligt spinnpass med bästaste Andréas. Kroppen ska formas vare sig den vill eller inte. Haha! Måste komma ihågoch köpa en vattenmelon.. Bara för att det är så sjukt gött.

Mamma är med på att tappa 10 kg till jul. Måste ju komma på en bra belöning när jag kommit dit. Nån som har nåt förslag? Hoppas alla har en bra dag. Stora kramar L

Skrivet av Nike Girl 17 juni 2010 klockan 12:08

Bloggat från mobilen..

Eftersom jag inte sover hemma i natt så tänkte jag vara duktig o bara skriva en liten notis. Gårdagen började ju bra men sen, hmmm spårade det ur. Träffade Niclas o rosét flödade. Så idag har jag vara bara gjort ingenting. Imorgon kör jag på som inget har hänt o så skriver jag lite mer ordentligt. Kram alla glada!
Skrivet av Nike Girl 17 juni 2010 klockan 00:19

Dag 2!

Idag skulle jag jogga 2h sen ta mig till gymmet och köra ett pass pump. MEN så kommer hon jag bor med hem 02.50 med en karl och väcker mig. Jag bli piss förbannad eftersom jag lagt mig i tid för att orka komma upp men nej nu blir jag vaken till 05.00 istället. Så när klockan ringer 07.00 så orkar jag fan inte upp.. Kl 8 är jag vaken och kaffet är på. Jag verkligen tvingade upp mig. Hade ju kirrat en ny musiklista som jag skulle lyssna på idag.. Planen var att jag skulle korta av slingan så att jag skulle hinna till pumpen men när jag var ute och solen sken så hoppade jag gymmet och höll mig ute.

Försökte mig på några solhälsningar men fan vad tråkigt det var.. Och så var jag sjukt hungrig så jag hoppade det och åt min gröt istället.

Nu ska jag göra mig redo för jobbet och så hörs vi ikväll.. Kramar L

Skrivet av Nike Girl 15 juni 2010 klockan 11:59

Inlägg nu 3 idag..

Jag har fortsatt leta insperation idag och kollat en väldans massa Biggest sidor och sånt. Var inne på Vv´s hemsida, på forumet och hittade till en tjej som heter Elin. Hon har klarat av att spriga 5 km. Och detta klarade hon på 6 veckor. Om inte detta är insperation så vet jag inte..Tänk att inte springa alls till att komma till 5 km. Det är ju jätte stort.

Själv så kommer jag inte ihåg när jag började springa.. Det började med power walks som jag sen tyckte blev tråkiga och ja på den vägen blev det.

Jag vill oxå ha den känslan av att klara nåt nu. Det var så länge sen. Varvet gick ju åt helvete eftersom det var för varmt och nåt i kroppen ville verkligen inte den dagen. Hade en puls på 192 dvs 100% efter 1/2 km och då är det nåt som är fel. Låg på 93% nästan hela loppet eller ja när jag försökte springa fick försöka gå ner den men det är så trist när det är ett lopp jag laddat för i ett år..

Men men ingen idé att gråta efter spilld mjölk.Nu blickar vi framåt till nästa mål och det är 3 kg tills midsommar.. Som ja är nästa vecka. Kanske ska ta 2kg för det känns lite mer realistiskt. Vi säger 2 men hoppas på 3. Sen är det Lidingöloppet i sep + tjejmilen. Och alla ni som inte sprungit för att ni inte vågar, gör det bara. Det är hur kul som helst och man behöver inte springa hela vägen. Samla ihop gänget och åk bara!

Den fortsatta maten blev, laxgryta (10) och så ett äpple och så 4 riskakor (4).

Är hungrig som en varg och funderar på om det är så att jag ska försöka få imig nåt eller låta bli.. Vad säger ni? Ska ju träna innan jobbet imorgon vilket betyder jogg innan frulle och den pump, med frulle.

Hmm denna karamellen får jag suga på ett tag..

Skrivet av Nike Girl 14 juni 2010 klockan 21:52

Vikten av vikten del 2..

Hmm jo som jag skrev precis innan jag gick ut och sprang så ställde jag mig på vågen. Den stannade på hela 77.3. Fan i helvete! Vilken ångest somkom över mig. Men det gjorde oxå att jag kutade 2 mil och det var det som bet mig i rövva heeeeela vägen. När jag kom hem igen så vägde jag migigen och då hade 2 kg försvunnit. Jo jag vet att det är vatten men det var jävligt gött att se dem försvinna. Att se att det kanske inte är då illa som jag trodde.

Nu är det omstart som gäller. Jag vill ta 10 kg till jul. Nån som är på? Och jag tänker ta det från 75. Känns lite som att jag fuskar om jag börjar på "vatten" vikten. Nu blir det koll på mat, motion OCH vila. Det som jag är sämst på. Men jag börjar bra.. Ville egentligen dansa ikväll men efter helgen (jag jobbade inte söp) så är jag trött och hade lugnt kunnat sova hela dagen. Men har hållit mig vaken så att jag somnar bra i kväll och kan ta mig ut tiiiiidigt imorgon så att jag hinner köra pump oxå innan jobbet.

Så ska jag försöka hämta ut boken oxå för den är jag sjukt nyfiken på..

Maten igår blev; 1 macka med ägg (2+2pp), nudel wok (4+3), chiliconcarne med pasta (7+3), lite nötter (3) och 1 1/2 glas vin (7.5) . Jag joggade 2h (22ap) och sen så cyklade jag till och från jobbet vilket blir ca 40 min hojjande(6?). Så jag åt för 31.5 och tränade för 28.

Dagen so far.. Gröt med bär (3), fullkorns pasta med vvs bolognese (4+3), 6 riskakor (6). Och så joggen (22).

Ser ganska bra ut än så länge..

Skrivet av Nike Girl 14 juni 2010 klockan 18:05

Vikten av vikten..

Jag vägde mig precis.. Inga trevlige siffror. Nu ska jag ut på joggen så skriver jag mer sen. Kram L

Skrivet av Nike Girl 14 juni 2010 klockan 11:20

Var är den???

Jag har tappat all min motivation. Till typ allt. Jag har ingen egentligen träningslust, ingen orka att ta tag i maten, känner mig bara less och trist. Har läst en del bloggar som börjar om och börjar om och börjar om och jag ahr oxå blivit en sån tråkig som inte pallar och som bara börjar om. MEN nu har boken kommit och jag ska hämta ut den och sen jävlar. Sen ska Jillian Michaels ande ta tag i mig och kanske göra det där som krävs för att det ska bli kul igen. Det kan ju vara lite så att jag är så van vid vv och vid kcal att jag inte ser det som en utmaning.. Jag har verkligen ingen aning.. Eller då är det så att, som jag sker i ett tidigare inlägg att bara jag bli smal så.. Och det händer inte och då blir man besviken.

För ju mindre jag blir desto mer krav ställer jag på mig. Desto mer fel hittar jag, desto fulare blir jag. Det är verkligen så och jag tror det märks på mig. Även de som inte känner mig märker det säkert för att jag inte är "äkta". Jag är inte Linnéa. Jag är en tönt som bara ser fel och brister och inte kan slappna av. Jag vet att jag är ganska söt ibland, ganska snygg ibland och faktiskt så kan jag vara sexig.. Jag vet allt det för annars så hade ju ingen velat ta i mig eller träffa mig. Nu vill ju faktiskt N träffa mig och han gillar att ta i mig.

Men jag måste hitta mig själv. Jag måste hitta tillbaka till träningsglädjen igen för nästa år, håll i hatten, springer jag stockholm maraton. För första ggn. Kollade på biggest och kan de så kan ta mig fan jag! Det blir väl en jogg på minst 6h men det är ett år kvar och innan dess har vi tjejmilen, eller hur Madde? Och ev lidingöloppet. Jag måste börja löpträna igen. Så som jag gjorde förra året när jag var som bäst. Och så måste jag lägga upp en plan för hur nästa veckas träning och mat ska se ut.

Funderar på att börja redan imorgon och då kör jag igång med pp eftersom jag inte hämtat ut boken än.. Ska se om jag hinner imorgon annars får det bli på mån eller tis.

Vad tror vi om att tappa 3 kg till midsommar? När är det? 2 eller 3 veckor? Är det 3 så tar vi 4 kg. Ok det var 2 då tar vi 3 kg till midsommar. Vilka är på??

Nu ska jag läsa lite bloggar, kolla skor och träningsupplägg och ev hitta en PT.

Kram alla söta, glada människor out there.. L

Skrivet av Nike Girl 13 juni 2010 klockan 00:31

Sommar, sommar och sol..

Det är sommar här. Äntligen. När jag går ut och springer behöver jag inte längre en extra tröja utan det räcker med ett linne. Såååå skönt. Nåt som inte är så gött är att naturen börjar jöka igen och jag mår skit. Inte lika farligt som förra ggn men jag känner i kroppen att det är nåt som inte stämmer. Har börjat ordentligt med pollen piller och de gör mig trött. Hmmm jaja ett riktigt I-lands problem med tanke på att jag faktiskt kan ta ett litet piller för det. Men man känner sig ganska ynklig.

Jag har varit och beställt en bok. Som jag faktiskt pratat om tidigare, Jillian Michaels Master youre matabolism. Så nu ska jag gå ner och få koll på vad och hur mycket jag stoppar i mig. jag vet att vv är bra men jag får nog inte i mig allt jag ska med dem. Eller rättare sagt allt jag MÅSTE få i mig. Dels för att jag inte hinner och för att jag inte orkar. Men nu känns det som att det kommer lossna, mycket för att det är nya saker för mig. Ska nog ta och beställa hennes kokbok oxå men tänkte att jag börjar med en bok och ser hur den är. Känner jag mig själv rätt så kommer jag köpa alla hennes böcker..

Imorgon är det simskola igen och nästa vecka är det sista ggn.. Fan vad fort det har gått. Det tråkiga är att jag inte kommer kuna gå på ons för jag/vi ska se Whitney Huston på tis och det finns inte en challe att jag hinner tillbaka. Så jag får hoppa den. Hoppas jag hinner tillbaka tills på fredag.. Den tänkte jag inte alls på och jag vill ju hinna träffa både familj och Niklas när jag är hemma. Fast å andra sidan så kommer ju han hit veckan efter så jag får väl bita i det sura äpplet.

Hoppas alla haft en bra dag och valen ni gjort är bra just för er.. Kramar L
Skrivet av Nike Girl 3 juni 2010 klockan 20:23

God morgon tisdag..

Igår skulle jag vara duktig och skriva ner vad jag hade ätit ovh hur jag hade tränat och så vidare. Vad hände??? Jo jag satte på datorn och somnade. Haha! Tror det har kommit en jävla massa skit i luften igen för jag har svårt att andas och så har jag blivit så där gött trött igen. Inta ok.

Har läst en bok om pulsträning och där står det att det är bra att varva högintensiv med låg så idag så tänker jag faktiskt gå till jobbet, förhoppningsvis alldeles snart för då hinner jag simma lite innan oxå. Måste ju träna på andningen sär.. Inte alls bra på det. Eller så får det blilite mys i solen med en bok och musik. Eller varför inte bara musik.. Ut måste jag iaf för nu är det sommar i götet och solen skiner och det är en synd att vara inne en hel dag som denna.

Gårdagens mat blev..

En protdrink och kaffe innan joggen, sen 3 mackor med keso,

1 1/2 frikadell med nån konstig kolhydrat och sallad

1 protdrink till mellis med lite äpple, en banan

1 1/2 kyckling rulle med en jävla massa gött

1 glas rött och lite nötter

Så blev det igår.. Och träningen var; jogg på 1.50 h vilket blev ca 1.7 mil, sen 20 min simning och 55 min pump. Så igår var jag duktig. Haha! Idag blir det en promenad, så måste jag lämna in Roggan och så ja simning..

Men ska jag hinna allt detta så måets jag brassa på lite i rosetten. Hoppas jag orkar skriva ikväll annars får vi hitta på nåt straff, typ inte äta karra på en vecka eller nej, 5 dagar. En vecka skulle jag aldrig klara. Haha! Soliga kramar, L

Skrivet av Nike Girl 1 juni 2010 klockan 11:00

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar