Leta i den här bloggen

måndag 21 februari 2011

Bokslut och mål..

Detta träningsåret har gått galet fort. Kan bero på det det hänt så mycket. På heeelt andra plan. Nu har jag svårt att bestämma mig för hur jag ska klara min målvikt. Om jag kör på med typ vv eller viktklubb så får jag ju äta allt men inte hela tiden. Om jag kör som jag vill i mitt huvud så tar jag bort en massa kolisar och tydligen kan man bli deppig av det och eftersom jag hen en historia med depp så är kanske inte det alls nån bra idé. Hmmm nån som läser som har något vettigt att säga?

Jag famlar lite i mörkret känner jag.. Det lutar mest åt tallriksmodellen och en jäääävla massa träning. Nu när jag borstade tänderna funderade jag på om jag skulle ta en helnykter januari. Men jag gillar ju att ta det där enda eller inte ens ett helt glas vin ibland. Jag har inga problem med att gå ut nykter men så fort jag sätter förbudet så.. Typ som med ciggen. Bara för att jag inte får så vill jag.

Hmmm ja ja jag har ju 2 dagar på mig att fundera ut nästa år.. Kram och natti, L

Skrivet av Nike Girl 30 december 2010 klockan 00:25

God morgon.. dagen så här efter julafton

Redan igår ville jag skriva om nåt som stör mig. Nåt som är en nagel i ögat på mig. Min mors Iranier. ( som min syster kallar honom) Och efter igår så håller jag med. Han behöver inget namn. Han kan fan inte uppföra sig. Vi sitter på middagen och har det mysigt och börjar prata om mitt jobb. Att en pizza på 150 kr kan få en man så upprörd är heeeeelt bananas! Och att det kan få en stämning att bli så tryckt är sjukt.

Han började jiddra och jag försökte säga emot honom men gav upp eftersom HAN vet ju redan allt. Han vet ju bäst, fast än det var flera åååår sen han jobbade inom restaurang. Och jag vet inte men när han inte ens har varit där så tycker jag bara han ska vara tyst. Han vet inte vad han pratar om. Inte alltid. Sen var det fel på svenskarna för att de är lata för att de kanske inte alltid orkar gå till Lidl och köpa det billigast.

Själv så hatar jag Lidl för att jag tycker de har föör mycket skit där så jag går inte dit av den annledningen, men så är jag ju inte svenne heller. Haha! Jo och sen har ju Usa gjort Hajen filmerna för de klarar inte av att göra nåt som är verklighetsförankrat. När vi senare kollade på Pirates of the Caribbean. Så hyllade han Johnny Depp. Hmmm han kanske är undantaget som bekräftar regeln när det kommer till det hemska landet. För Iran har ju verkligen fått bra publicitet i media de senaste.. Nu märker jag att jag skriver lite som jag tänker och att alla självklart fattar vad jag menar. Men haha det förstår jag att så är inte fallet.

Min kära syster tog ton och sa faktiskt åt honom att lyssna. Vilket han inte gjorde. Men älskar man ljudet av sin egen röst så blir det väl så. Mamma tyckte säkert det var jobbigt men seriöst. Om man inte kan se sina egna fel så är det inget vi kan göra åt det.

Jag saknar Johan jätte mycket och hade inte velat nåt annat än att han skulle ha sovit med mig men han kommer lite senare idag. För ett år sen låg jag i sängen och väntade på Anders. Som då var mannen mitt hjärta längtade efter. Mannen som var mitt allt och då hade jag inte heller hört av Johan på vääääldans länge. Jag tror inte ens jag tänkte så mycket på honom.

Eller visst han fanns därbak någonstans och jag undrade väl bara som man gör ibland, vad han gör, om han tänker på mig, om han verkligen inte alls kände nåt för mig och sånt där kvinnligt tjafs. Jag har en känsla av att jag kommer fråga en massa sånna saker idag när vinet kommer in och jag vågar ta svaren. När vinet står som en sköld mot det jag inte vill höra eller gör mig mer berusad för att han säger det jag vill höra..

Han har en blick när han tittar på mig nu som jag aldrig har sett innan och den skrämmer skitn ur mig. När vi pussades igår innan han åkte.. Han har nog aldrig fått mig att känna mig så knäsvag, så fin, så hans.. Jag tänkte faktiskt ta tillbaka det där jag skrev igår, om att jag var kär men nu när jag läser det mina fingrar trycker ner så.. Jag tror inte att det är så mycket att ta tillbaka. Haha! Jaja det är väl bara att gilla läget och ta tag i det när jag är hemma och har huvudet med mig igen. För nu är det ju ändå jul..

Skrivet av Nike Girl 25 december 2010 klockan 10:16

Julafton 2010..

Det är 7 min kvar av denna julafton. Jag ligger i sängen och förundras över hur bra jag har det. Egentligen. Denna veckan så har jag kännt så mycket kärlek till så många. Jag är lite nykompisförälskad i Andréas. Vill vara med han heeela tiden och känner mig lite som en småbrud som vill vara med och leka men han tröttnar och vill vara med sina "rikitga" vänner. Ja jag vet att det inte är så. Men jag blir lite överväldigad bara..

Sen har vi en gammal väninna till mig. Shirin. Hon har gjort en magoperation och jag gick och hälsade på henne. Hade frågat om jag kunde pierca mig när jag kom hem men inte bokat. Iaf, jag köpte en liiiten flaska vin, en mörk öl (hon gillar det) några få praliner och ett rör berocca. Allt med tanke på att hon inte kan få i sig så mycket. Vi skrattade och skämtade och så sa hon, vart ska vi pierca? Så nu har jag ett nytt hål i örat. Sen öppnade hon ett skåp och jag såg en massa måltidsersättare. Mmmm sa jag, jag verkligen ääälskar dem. Hon tittade på mig som att jag var heeelt dum i huvet och frågade om jag ville ha dem.

Sen tittade hon på burken med proteinpulver och frågade om jag ville ha den oxå.

PLUS en, håll i hatten, en rosa shaker!!!!

Min lycka är gjord. Hon är en sån som äldrig blir arg typ. Min Shirin.. Vi har kännt varandra sen hon låg i sin mammas mage.

Min Johan.. Vad gör han med mig.. Vi strulade ju för lääääängesen och han sårade mig och när jag tänker på det så vill jag fortfarande bara gråta. Förra ggn vi "dejtade" var han väldans ego och det mesta var väl på hans vilkor, mycket för att jag kände att jag inte behövde jobba mig och kräva saker. Typ som att när han jobbade så var jag förstående om han inte hörde av sig och sånt. Hmm ja utom en ggn.. Nu, denna gången så vet jag att han har svårt att bli kär medans han vet att jag har lätt för det. Men det är han som jobbar på det som kanske är på väg att bli vi, han hör av sig, han åker, han som säger allt det jag vill höra för han har lärt sig hur jag funkar. Han vill vara med mig. Han saknar mig. Han vill sova, hångla, krama mig. Jo jag säger ju allt det där till honom oxå men han var inte alls så här innan. Det är såååå svårt att inte känna för mycket. För egentligen vill jag inte falla för nån som inte är kär i mig. Jag vill inte vara med nån som inte får fjärlilar i magen på tanken av mig. Men jag tror jag vill vara med Johan.. Det är ett dilemma. Men för att hålla huvet och hjärtat i shack kommer jag fortsätta dejta andra. Iaf ett tag. För jag måste hålla fötterna på jorden när det gäller honom.

Jag har en uuunderbar familj. I födelsedags present fick jag LeMarc boxen. Jag äääälskar LeMarc. Heeeelt galet och jag kan inte riktigt beskriva hur glad jag blev över den.

Seriöst! Ser ni huuuur mycket musik det är!!! Me löööööööööv!!!!

Av min syster fick jag ett par koss lurar i julklapp. En av de bästa klapparna. Me lööööv koss. Nu kommer jag kunna fortsätta springa fast jag har ett nytt ont hål i örat. Haha!

Fan i helvetes jävla piss skit helvete! Jag är ju upp över öronen kär i han! Men säg inget till honom.

Natti..

Skrivet av Nike Girl 25 december 2010 klockan 00:36

Den 22 dec 2010..

Nu sitter jag på tåget hem till mor. Det ska bli gött och krama henne och syster yster. Jag har längtat hem och blir nästan tårögd när jag tänker på dem..

Sitter och lyssnar på en skiva jag fick av min älskade Andréas K:sson Edman, Hellmans Drengar Liv(e). Och då saknar jag honom.. Det är han som fått mig att sluta röka och det är han som får mig att svettas mest i heeeeela världen. Och han har oxå väääärldens uuuunderbaraste pojkvän. Hoppas de gifter sig för de är ett av världens sötaste par..

Först ska jag printa ner gårdagen.. Det började mde en knäcke med lax och ägg, sen ris och fiskbullar med dillsås.

Sen.... 55 min spinning, en banan som Andéas hade med sig( jag säger ju att han är bäst). 55 min sats energy och avslut 55 min yoga. Middagen blev en stoooooor fruktsallad med 1/2 ananas keso. Mmmmmm...

Idag skulle jag kuta på bandet men hade inget focus över huvudtaget så det blev fettförbränning på bandet och 55 min spinning. Sen en sub. Tog en meny med cola och chips. Men gissa vad!!!! Chirren åkte i soporna. Bra va? Nu säger en del att "men du kunde ju tatt ett äpple" jo det hade jag kunnat men de var stötta och såg inge vidare ut och jag är ganska stolt.

På tåget åt jag upp resterna av fruktsalladen från igår och keson och lite nötter. Sen åkte jag och hälsade på min syster och hennes nya bebisar. Det blev färsk pasta med en skinksås och då struntade jag faktiskt i vad den var gjord av. Det var bara hon och jag och helt ääärligt, ORKA.

Men inga pepparkakor eller lussebullar eller choklad. Strand 2011, here I come!

Imorgon väntar en låååång dag.. Som förhoppningsvis slutar i en skön säng med en uuunderbar man..

Over and out, L

Skrivet av Nike Girl 22 december 2010 klockan 23:48

Dagen är över..

Och jag skriver ett mejl imorgon, på tåget hem.. Ett inlägg om dagens träning och mat. Och idag har jag skött mig nästan exemplariskt. Tränat tre timmar och ska kolla de förbrännda kcal imorgon. Kram kram och sov gött!!!!

Skrivet av Nike Girl 22 december 2010 klockan 01:26

Måndag och nystart..

Eller hmm ja, jo det är fan en nystart idag. Jag har tränat och inte ätit något onyttigt och med det menar jag snabba kolisar och fett. Jag började min morgon med kaffe och en proteindrink sen bar det av till gymmet och 1h löpning följt av 1h pump. Och ja det var en timme för hon drog över lite. Sen jobbade jag. Och vad mycket jag ville äta och dricka och svulla. MEN jag höll mig. Lunchen blev pocherad lax med ratatouille och lite pasta. Ville ha kokt potatis men det fanns inte. Sen blev det 2 ägg till mellanmål, en sallad med köttfärs som jag tyvärr inte stog mig så länge på att det blev 10 mandlar, ett ägg till och lite räkor efter jobbet.

Jag sa nej till skumtomtar, pepparkakor, chokad, vin, nachos och mmmm vad mycket som lockade idag. Bara för att jag inte får.

Men nu är det som det är och jag måste få bort nikotin kilona.

Dagens update är gjort och John Blund är här..

Skrivet av Nike Girl 21 december 2010 klockan 01:14

Mina bitar..

Nu har jag samlat ihop mina bitar. Försökt hitta det som gick fel. Det som gjorde så att min motivation heeelt dog. Och jag tror jag vet vad som gick fel. Jag har för höga krav på mig. Det är inte svårare än så. Och när målen är för höga och man inte uppnår dem så faller man. Speciellt när man verkligen ALDRIG kommer fram.

Sen har jag stressat min kropp hela hösten och vintern och jag har inte haft nån sem så det är ju klart att jag blir trött och inte orkar och bara vill sova. Men nu. Nu kör vi. Jag har fammlat och ätit fel och inte pallat gå upp och träna men nu jävlar.

Först tänkte jag faktiskt vänta till nyår med att ta tag i maten men gör jag det blir vägen så mycket längre och varför vänta när det är nu jag har motivation?

Har en gratis månad på viktklubb som jag tänkte använda sen får vi se vad det blir. Har ju en våt dröm om att stå inne på vv och ha gått i mål efter alla försök. Men men.. Sen så gillar ju jag att gå på deras möten.

Hittade en gammal blogg som jag läste för ett år sen. Hon stängde den men måste ha öppnat den igen. Ni hittar henne som Elina bland bliggar jag läser. Hon har varit sååååå duktig. Orkar ni så kolla igenom den och läs om hennes kamp.

Nu är det sova.. Kram

Skrivet av Nike Girl 20 december 2010 klockan 00:10

En kall onsdag..

Tjohi!! Jag har hunnit bli 32 sen jag skrev sist. I söndags var det fest och glamm på höööööög nivå. Tydligen så söp jag väldans friskt. Och tydligen har jag en liiiiten minneslucka. Haha! Men va fan jag fyllde år..

Sen på måndagen fick jag besök av en gammal vän. Det var hur trevligt som helst. Vi har inte setts på hmmm ja huuuur länge som helst och hade väldans mycket att prata om och vissa mejl att gå igenom. Konstigt att man efter så lång tid fortfarande bara är. Att det inte är nåt konstigt utan att samtalet bara flöt på och att när det behövdes blev en behaglig tystnad.. Och jag märkte att jag faktiskt saknat honom. Det var en trevlig födelsedags present.

Men nu till nåt jobbigare. Nu måste jag ta tag i denna viktuppgång. Jag tror kanske inte att det syns så mycket som jag tror men det känns. I kläder. Jag måste sluta äta och komma in i mina bra vanor igen. Jag kan inte skylla på rökningen hur länge som helst. Eller the lack off rökning. Det jobbiga är ju att min älskade Maxi gav min en stooooooor korg men en masssssa choklad. Men jag och P ska hjälpas åt, med en flarra skumpa och äta upp den. Han behöver lägga på sig och jag behöver INTE äta allt själv. Haha! En bra deal tycker jag.

Har haft lite svårt att motivera mig iväg till gymmet oxå. Ser ingen mening med det när jag verkligen inte går ner utan nu går upp men nu är jag på väg. Ni som brukar läsa vet ju vad som händer på onsdagar.. Spinning med min bästa Andréas. Och så jogg på bandet innan.. Sen ska jag även spinna med våra stammisar på skolan idag. Yaiiiiii!

Kram och over and out.. L

Skrivet av Nike Girl 15 december 2010 klockan 10:12

Svensson träning..

Idag blev det en svensson dag. Jag vaknade, åt frulle, somnade om och ska träna endast kvälls träning. Vad hände där??? Hahaha! Jag är trött nästan hela tiden och undrar om det kan ha nåt med mitt konstanta kcal underskott att göra.. Är väl inte så jätte smart att träna hårt och dra in på maten men det är ju bara en kort period som snart är över. Julen är ju här och så fyller jag år på måndag. Så söndag kan gå precis hur som helst.

Kom precis på ensak.. Undrar om Lajmen har hittat hit än..

Nu är det dax att göra sig klar för kvällen.

Hoppas grannarna håller sig lugna ikväll. Inatt var de fan inge kul alls. Mycket därför jag sov mig igenom morgonen.

Kram kram

Skrivet av Nike Girl 9 december 2010 klockan 15:43

Ont det gör ont det gör oooooont....

Efter gårdagens energy och yoga så har jag ont från typ nacken och ner. Och det blir bara värre.. Men men ont ska med träning fördrivas så jag har suttit på spinninghojjen 2 ggr idag. Det var skönt när det var över. Haha..

Nu är det natten på jätte riktigt.. Så vi hörs om några timmar. Kramen

Skrivet av Nike Girl 9 december 2010 klockan 00:57

Spinning!

Då var det dax för spinning ggr 2.. Ska iväg och svettas med Andréas först sen blir det nog en svängom på bandet och sen spinning med jobbet. Våra lunch stammisar ska hålla i ett pass och det ska bli riktigt trevligt. Sen kanske, kanske det blir box ikväll. Min kropp gör ganska ont efter gårdagen så vi får la se hur det går..

Kommer en rapport sen. Kram kram

Skrivet av Nike Girl 8 december 2010 klockan 11:13

En skön dag..

Idag har varit en skön dag. Den började lite deppigt och ångestfyllt men men det är den tiden i månaden så det är bara att ta.

Jag tvingade iväg mig till spinningen och därefter gick det som på räls. Så 55 min spinning, 55 min sats energy och 55 min yoga. Lite över 1000 kcal spenderade.

Jag och Anna gick till konsum Avenyn och shoppade loss, vi hade julmys på jobbet och där bjöds det på:

Och på:

Och:

Och mer gosaker..

Och det bästa på heeeela bordet.. Förutom skumtomtarna som jag glömde fota kom jag på nu...
Men middagen som jag och Anna handlade såg ut så här och åts med keso ananas:
Gott va? Visst slank det ner en liten papparkaka eller två med en liten ostabit på men och ca 2 skumtomtar och 3 polkastänger men det kunde vara sååååå mycket värre. Det fanns ju både vin och glögg.

Dagens övriga mål har varit; ett ägg till frulle, inte alls bra men men.. Vv's nudelsoppa med ägg, en protdrink mellan pass, en banan och en proviva.

Så har dagen sett ut.. Och nu är det over and out..

Skrivet av Nike Girl 8 december 2010 klockan 01:15

Jo men då börjar vi om igen..

Nej jag har inte gått upp men bara ätit dåligt. Och jag har låtit mig göra det för att jag inte ska röka. Men inte mer. Jag klarade första dagen igår. Räddade mig med läckerol.. Men inte en godis bit kom över dessa läppar. Och så sprang jag milen på bandet. Nåt som är lite tråkigt är att jag värmer upp och varvar ner på samma timme så det är lite svårt att säga hur fort jag springer men jag kämpar på och målet är ju ett jävla maraton.

Och då kommer jag vara smal och stark och självsäker och nervös och hmmm ja det mesta gissar jag. Kommer ju definitivt att vara galet nervös. Konstigt att man är det när man ska göra nåt man gjort hela livet, springa..

Jag har en liten fundering som inte har nåt med vikt att göra.. Om man tycker om någon som tycker om mig fast har svårt för att bli kär. Och nu har vi kännt varandra jätte länge så jag tror ju att oddsen att han kommer falla för mig är minimala. Men om jag känner nåt för honom och han vill, ska jag köra då? För visst vill jag vara med nån som tittar på mig med rosa moln i ögonen men om jag bara kommer tänka på HAN då.. Då är det ju ingen idé.. Har hamnat i ett jobbigt döläge. Jag vill inte nöja mig men om mitt hjärta vill det..

Såååå svårt.. Tur att jag har min träning och mat att fylla mitt huvud med annars hade jag nog blivit lite tokig..

Ohhhhh jag ahr ju glömmt berätta!! Jag har äntligen fått tillbaka min puls klocka! Jag lämnade in den för att min vilopuls var uppe i typ 93% och den funkade inte som den skulle. Jag försökte förklara att det var sändarbältet som var paj men han på Intersport ville inte lyssna på mig för de hade aldrig hänt innan så det var otänkbart. Det var klockan som var trasig. Så jag lämnade in den och de skickade iväg den till polar.

Den kom tillbaka i lördags och gissa vem som hade rätt!!! Jo jag. Klockan var hel men det var kontaktproblem med sändar bältet. Vad var det jag sa???? Jag är sååå bra va! Jag älskar att ha rätt.

Så igår åkte jag och klockan på bandet. Det var kärlek..

Oj vilket låååångt inlägg detta blev.. Ha de bäst, L

Skrivet av Nike Girl 7 december 2010 klockan 10:18

The end.. Dag 28..

Och idag ahr fröken verit jätte duktig. Jag tvingade iväg mig till gymmet och spenderade 1h och 8 min på bandet. Det var jobbigt att ta sig dit men fan vad gött när det var klart.. Sen så var jag jätte duktig med godis och kakor. Visst jag åt 2 pepparkakor och de var jääääätte goda men sen när jag var på väg att äta en kolakaka så stoppade jag och tänkte till, sen ville jag äta en bit godis men tänkte till, sen ville jag äta en pommes men... Tänkte till. Och så har jag gjort hela kvällen och middagen blev en sallad med lite bröd.

En sallad med kalkon och ägg, typ som lunchen. Där åt jag oxå sallad med 2 ägg och lite vitlöks majjo. Frullen kan man väl kalla det jag åt efter träningen.. Dvs ett äpple med choklad shake.

Nu är jag hungrig och längtar till morgondagen och grukost.. Kram och over and out, L

Skrivet av Nike Girl 1 december 2010 klockan 01:16

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar