Leta i den här bloggen

torsdag 16 augusti 2012

God morgon torsdag!!

God morgon..
Det bästa med att ha en blogg som inte så många vänner läser är att jag faktiskt kan ventilera mig utan att känna mig dum eller att jag sårar nån.
För jag censurerar inte mina känslor här. Detta är min ventil så jag inte blir tokig.

Jag sova bra men lite länge. Till 8..
Ska träna inne idag då mitt knä inte alls ville igår. Kanske därför jag kände mig lite nere för att jag inte kan springa ute nu på ett tag. Kan och kan jag borde väl inte..
Så det får bli tidig träning på bandet och andra konditions maskiner och sen ut i solen en sväng innan jobbet.

Igår så pratade vi om diet och vikt och vad man ska och inte ska äta.
Det är ju vissa som vinat och uteserverat i sommar och det känna lite i linningen..
Iaf så när vi går av så dricks det vin!
Varför äta bra, hälsosam mat, pratar om vad man ska och inte ska äta när man vill gå ner och vilka mål man borde ha om man ändå ska förstöra allt med vin??
Jag har för mig att ETT glas inte är nån fara, att den mängden alkohol inte skadar så mycket men kommer man över det förstör det typ allt.
Nu var det en som hade ett jobbigt samtal och kände att den behövde ett glas för att lugna nerverna men detta är inte första ggn det händer.

Man tar sig tid och tycker det är kul att hjälpa människor och de får bra mat man anstränger sig och gör spec mat och sen på kvällen äts det pompa.
Eller en fylla.
Borde man i dessa lägen säga till de som pratar om att gå ner och bli fit vad alkoholen gör eller ska man bara ta att man försökt och släppa?
Jag gör det sista.
Samma som när vissa vill följa med och träna och man messar och ringer och skriver på fb och de följer med på ett pass eller kanske två och sen orkar de inte mer.
Och sen skyller på MIG för att jag inte tjatat på dem! Hmmm är det mitt fel att latmasken krupit upp i deras rövar??

Jag hjälper gärna folk och försöker motivera men jag kan inte dra lasset själv. Finns det ingen egen vilja så kan man lägga ner på en ggn.

Jag har ju tydligen en vilja av stål och jag ger inte upp.
Alla kan inte vara som mig men jag kan inte vilja för alla..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar