Leta i den här bloggen

tisdag 28 maj 2013

Yrsel, kramp, Grit och fina S..



Idag har jag inte gjort många knop. Skulle träna transformer men får kramp och jag skulle tro att det beror på att gårdagens trigger-point.
Fötterna har kliat nåt fruktansvärt hela natten och jag har knappt sovit.
Så beslutet att ligga kvar i sängen var nog bra.
Skulle tvätta gårdagens kläder och när jag gick dit så var det som att jag var full.
Jag var sjukt yr och det gick inte att skaka av sig. Har ingen aning om vad det är för fel. Kan ju vara åskan iof..
Sen har jag FROSSAT i skit. Hur ska man kunna gå ner i vikt då?
Fast sen så tror HAN att det kan vara så att jag tränar för mycket hårda pass och gärna efter varandra och då hinner inte kroppen lugna ner sig utan är påslagen hela tiden och jag går upp i vikt. Vad tror ni som kan mer om detta än mig?
Jag vet inte om det är så bra att räkna kcal är så bra men det är ändå bra att veta vad saker innehåller.  Så i lärdomens tecken så räknar jag ett tag till. För att veta hur mycket det jag stoppar i mig innehåller och då kanske det går upp en liten röd lampa när jag är på väg att trycka godsaker. För tro mig. Det är jag bra på. Nästan bättre än att överträna..
Hmmm jag är nog en överkvinna. Överviktig, övertränad, överänten, överstressad och övergiven hahah! Sorry.. Den bara kom och jag kunde inte hejda mig.
Jag har ju han jag suktar efter och till skillnad från Cotten så har han funnits vid min sida hela vägen.
Hur jag än har mått och hur stor eller liten jag än är. Jag hoppas sååååå på att jag får honom. Tålamod när det kommer till såna här saker är inte min styrka men så är jag fortfarande dålig och han får mig att skratta. Och han skrattar med mig.. Det vackraste som finns.. Min fina..



Japp och där försvann jag i drömmarnas land en sväng.
Hade jag fått hade jag lagt upp en bild på honom men jag vet att han aldrig hade gått med på det.
Det hade varit trevligt att lägga ut bilder på män man ska akta sig för oxå..

Pratade med en polare som tränar mycket och ska ta nåt rekord i bänk, jag gissat att det är personligt rekord men iaf och han berättade saker som jag redan hade misstänkt. Han ser saker som jag inte gör och han kan så mycket mer om vad som händer på gym som jag inte har en aning om och det var skönt att få saker bekräftade.
Saker jag visste egentligen för lyssnar man bara på magen så berättar den allt. Men det är lätt att vrida ner den volymknappen..

Nu ska jag förbereda för träning. Idag är det dödens pass ggr två. Jäääävlar!!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar