Leta i den här bloggen

fredag 6 januari 2012

Natt den 5e dagen..

Idag har jag tränat som en galning. Mycket för att göra av med en massa onödig dålig energi. Så det blev först 90 min löpning ute och sen 30 min på band, ett spinnpass och sen så ff övningarna. Så ja... Nu är jag ganska trött.
Det är väldans trevligt och se i spegeln att kroppen har ändrats. Redan..
Det gör att man vill göra mer och mer.
Löpningen idag var asskön. Jag var stark och benen var trotts det onda lätta och pigga. Sen på spinningen så tog jag i så jag nästan kräktes! Men ändå var jag stark och pigg och var det inte för illamåendet så hade jag kunnat hålla på hur länge som helst.
Hade passet varit längre hade jag fått gå ut och kräkas. Ganska pinsamt.


Jag har kommit på en sak. Nåt som stör mig är lata människor. De som gnäller på att det är fet och måste gå ner och vill ha hjälp men när man försöker så har de alltid en ursäkt till varför de inte kom och tränade med mig eller en till varför maten är galet onyttig. Antingen så gör man nåt åt det eller så håller man käften!
Inget kommer att hända om inte DU gör nåt. Att gnälla förbränner inte. Att gnälla gör inte bra mat. Det enda gnäll gör är att irritera folk.


Nu vet jag att folk kan bli trötta på mitt eviga tränande men va fan. Kolla vilka som är sjuka hela tiden och vilka det är som har ont i ryggen och fötterna. Inte är det jag iaf!
Nåt jag kan säga är att jag ÄLSKAR FF!
Det är så rätt för min kropp och fast jag körde slut på mina reserver idag så gick det att köra på.
Så nu ska vi sova, min kropp och jag och välkomna morgondagen med en öppen famn och ett stooooort leende!


1 kommentar:

  1. Uhh, det är så tråkigt när olika sorters kvarg växer i munnen på en!:/

    Ja, det är underbart väder här med idag! Strålande solsken, inte ett moln på himlen *aaah*.. MEN som du sa, kallt! Jäkligt lurigt att träna ute, annat än en promenad typ =/

    SvaraRadera