Leta i den här bloggen

fredag 6 september 2013

Fuck off!

Det är fredag. Den började inte alls bra.
Fick en tråkigt kommentar om min nya frisyr och den tog.
Jag brukar inte vara så känslig men nu är jag inte på topp alls och det han sa och på sättet han sa det fick mig att gråta.
Det var precis så som pappa lät när han skulle såra mig för att komma till mamma.
Och så var det pappas vän eller gamla vän som sa det.
Han har aldrig träffat mig eller mina syskon och så tar han sig rätten att häva ur sig saker han inte har något med att göra.
Visst, man behöver inte gilla mina frisyrer eller mina färgningar men man behöver inte vara elak när man säger vad man tycker om dem.
Min moster gillar den inte alls men hon var inte elak när hon sa det.
Det är mitt hår och jag gör vad jag vill med det.
Som tur är behöver jag inte stå ut med det som jag gjorde när jag var liten och pappa och mobbare och extrafamilj var elaka. Nu är det bara att radera och gå vidare.
Fuck off och ut ur mitt liv!

2 kommentarer:

  1. Bara människor som inte själva vågar göra något annorlunda och sticka ut som kommer med elaka kommentarer ang andras utseende. Dom vill bara vara i sin egna bubbla där allt är likadant varje dag.
    Personligen tycker jag du ser både snygg och cool ut och trivs du själv i den så är det väl bara att behålla. Hår växer ju liksom alltid ut :D
    // Ha en bra dag

    SvaraRadera
  2. Linnéa, du är vacker i vilken frisyr du än har! Jag gillade den här nya. Allt klär en skönhet. Trevlig helg och puss.

    SvaraRadera