Leta i den här bloggen

onsdag 13 april 2011

Onsdag betyder lilllördag!


Så var en skön onsdag till ända och det är snart dax att knoppa in. Eller iaf borst tänderna och släcka ner.
Dagens träning blev 1h löpning på bandet. Sviiiin tråkigt. Och jag har kommit på att jag är en mycket bättre löpare ute på vägarna, i skogen på stigarna, i leran, i regnet ja tom i snön. Så nu ska jag verkligen försöka att ta mig ut även om det duggar lite. Gillar bara inte att vara sådär kall och frusen som man blir. Och så tar det for ever att bli varm igen.

Men men. Jag hoppas på imorgon och att jag och den onda, onda, ömma kroppen kommer ut då.
Sen har jag satt upp mig på Piloxing, inte min favvo men har bara gjort det en ggn innan så det ska väl gå.. Och street dance och sen så Combat med en av mina absoluta favoriter, Cie. Klicka på namnet så kommer ni till hennes blogg.
Så imorgon verkar bli fullspäckad.

Jag håller ju på med min sockerfria vecka och igår fick jag en liiiiten påse Bilar av Andréas. Han skulle vara snäll men hmm just denna veckan var det allt annat än snällt., De ligger i väskan och vill bara gasa rätt in i munnen och köra razer ner i magen. Men jag idag har jag fyllt den med en massa frukt. Vindruvor och ananas. Jag tror att det ev inte är så iso men bättre än godis iaf och finns det nån som blivit fet av lite frukt ja visa mig den människan så ska jag genast lägga av med att frossa i goooda frukter. Haha!

Onsdag är ju lillördag och idag har jag städat, bytt lakan, diskat, lagat mat, tränat, deklarerat, sorterat mina underkläder. Slängt trosor jag aldrig använder, kollat omaka strumpor och slängt de som inta var par, vikt kläder och hängt in. Jag känner mig väldans produktiv och galet duktig. Nästan så att jag har förtjänat den lilla söta påsen i väskan..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar