Leta i den här bloggen

söndag 4 december 2016

Söndags tankar..

Jag sitter i sängen med huvudvärk för tredje dagen i rad. Inte alls kul. Jag gillar ju inte att trycka i mig en massa piller heller vilket jag måste göra pga av min depression och min ångest så nu när jag har ont i huvudet så vill jag som klara mig utan tabletter. Vilket kanske bara är dumt...
Jaja.
Jag lyssnade igår på ett avsnitt av en av mina favorit poddar, Half size me, och i just det avsnittet pratar de om hur man botar sin hetsätning.
Det jag fokuserar på just nu är att hitta mina triggers. Och när jag vill eller börjar äta.
Jag vet att när jag är trött har jag svårare att äta mat. Då äter jag gärna "frukost mat".
Men ska jag gå ner alla dessa 30 kg så måste jag äta och äta bra.
Det jag oxå lärde mig igår var att inte skuldbelägga mig när jag hetsätit. Bara notera att jag gjort det och följa matplanen nästa måltid. Det jobbiga är ju om jag hamnar i en sån där spiral när jag inte slutar.. Hur gör jag då?

Detta är ett nytt problem för mig så jag måste lära mig hur jag löser det. Jag kan detta med självsvält och jag vet hur jag räknar points och kcal men att stävja hetsätning är något nytt.

Idag har jag iaf ätit frulle som bestod av 0.5 dl havregryn, 100 g vaniljkvarg utan socker och blåbär 3 sp.
Snart är det en långpromenad på minst 2 timmar som brukar ligga på en 25 ap.
Efter det en lunch som jag inte bestämt än. Har långkokat en ratatouille som jag är sugen på och så har jag rökt lax som jag är sugen på samtidigt så gjorde jag en så fantastiskt god lunch igår men den kan ju bli middag.. Det är stekta champinjoner med lök, lätt crempa och mögelost med pasta 13 sp. Jo och så broccoli till. Hur jävla gött som helst!
Nu ska jag ladda min fitbit så att jag får en vibb när jag nått dagens stegmål!
Kanske skriver jag ikväll. Over and out!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar