Leta i den här bloggen

söndag 17 april 2011

Söndag morgon!

Söndag morgon och jag ligger i sängen innan jobbet.. Kroppen är trött och jag är trött och det är snart sol ute. Mmmmm..
Jag tror inte att jag har skrivit nåt "riktigt" sen i tor så här kommer lite rapportering. Fredagen bjöd på 30 min jogg och pump. Sen jobbade jag.. Phuuu.. Ja det hände inte så mycket mer den dagen.

Maten fredag:

Sunshine Smothie
Proteindrink m äpple
Grekiska Köttbullar med sallad (och liiiiite potmos mmmm)
Keso med fruktsallad
Nötter
Sushi
Ett glas vin.. Mmmmmm

Träningen:

30 min löpning
pump


Mat lördag:

Sunshine Smothie

Allt-i-ett-kyckling

Nötter

3 slicer pizza

Iso pankisar med keso och frukt och bär

2 glas vin


Träningen:

55 min spinning


Och idag??? VILODAG

Har lite kännigar i baksida lår och kände av det i dag när jag vaknade så kroppen får vila. Men det är ganska gött.

Och imorgon eller idag kl 24.00 så får jag äääntligen ta mig nåt göttigt. Igår så bakade Mattias en brownie som väntar på mig och jag är sugen på glass och choklad och allt det söta, goda som jag hållit mig ifrån en vecka. Tänk att bara för att jag inte FÅR så vill jag äta allt. Precis som med löpningen. Bara för att jag MÅSTE nu så vill jag inte. Det är tråkigt.

Det jag har tänkt på är att när man inte får så kompenserar man med annat. Så igår åkte det ner en del saker bara för att stilla det behovet jag inte fick/kunde stilla så egentligen är detta inte alls värt det. För att man överkompenserar. Jag vet att jag kommer klara det. Det är ju egentligen inte alls svårt..

Kram kram, nu är det jobb på schemat!

1 kommentar:

  1. Förstår dig helt och hållet. Du får njuta av dina ätardagar och försöka att tänka på att du vill inte måste :) stor kram!

    SvaraRadera