Leta i den här bloggen

måndag 15 september 2014

-1 kg på en vecka med Viktväktarna!

Så. Imorgon är det vägning. Jag har inte så stor tilltro på något stort minus då jag tappade 1 kg förra veckan. Jag brukar inte vara den som rasar så blir det iaf ett litet minus så får jag vara nöjd.
Jag håller i löpningen och den går bättre och lättare och jag känner att det är lättare i kroppen och med andningen. Det enda är att jag måste köpa nya skor.. Men det är ett väldans trevligt problem.
Men just nu är det inte 10 kg utan 9 kg till 13 dec som är min födelsedag. Denna ggn ska jag hålla i det och jag ska försöka att inte förbjuda och förbanna mig för att jag äter lite götta då och då och blir det varje dag så ska det finnas plats för det i mina dagliga pp.

Gjorde storkok igår för att inte kunna slarva eller ta till genvägar. Det är lite trist att inte äta kött men det är värt det. Jag tänker på alla djur som mår dåligt för att vi ska kunna förstöra våran jord lite mer och på att jag "räddar" gathundar och då kan jag inte rättfärdiga att trycka en massa kött.
Visst. Jag har inte tatt bort kycklingen än men jag ska dit. Så ska jag försöka hitta nån bonde och se om det finns närodlat kött där djuren mått bra. Det kanske kommer kosta lite mer men det får det vara värt för att få äta en bloooodig stek nån ggn ibland. Mmmmmm....

Nepp. Nu är det over and out!
Hörs imorgon efter vägningen.. Håll tummarna!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar