Leta i den här bloggen

torsdag 2 juli 2020

Dag 4

Så dag 4 är snart över och jag är ganska stolt över mig själv. Igår orkade jag inte skriva vilket skavde lite i mig men det är sånt jag behöver jobba på så det gör inget.
Igår sprang jag 12 km med hundarna. Huuuur gött som helst. Det jobbiga var att jag hade råkat komma åt pausknappen på klockan så den missade att regga 3 hela km!!!! The horror!!!!

Jag åt iaf inom mina sp och somnade hungrig som en varg haha!

Idag sprang vi 1 mil och vi fick ett härligt sommarregn på oss. Jag fick tom se båda ändarna av en regnbåge! hur coolt är inte det?

Idag beslöt jag mig för att byta färg på Viktväktarna. Jag kände att jag fick så få sp om dagen och att mycket av noll points prudukterna ändå är kött/fisk vilket jag inte äter. Så jag provar och ser om det känns bättre. Jag vill inte vara hungrig hela tiden. Nu är jag nog det för att jag bestämt mig för att följa planen och då blir det en fix idé i början. På senkvällen vet jag ju att jag är hungrig för att kroppen är hungrig för att den är trött och vill ha energi.

Löpningen idag var jääävligt tung. Jag hade 4 hundar som inte ville springa och som var som tyngder bakom mig. Tiden på milen blev lång men det var inte konstigt när jag fick släpa runt på dem haha!
Det gör inte så mycket. Jag får se det som ett benpass helt enkelt. Och nu när jag skriver kommer jag på att jag skulle träna lite styrka oxå.. Ops!

Något jag måste bli bättre på är att äta lunch. Just nu blir det inget. Det kommer vara bra mot min hunger och förhoppningsvis min viktnedgång. Min kära pojkvän har gått ner 20 kg. Så jäkla orättvist haha! Jag har lagat mat från vv-appen och bara gjort dem lakto/ovo vegetariska. Han har inte räknat utan bara ätit och det har runnit av honom.
Så nu tycker jag allt att det är min tur.

Tänk att kunna ha de sjukt snygga, rosa jeansen igen. Vilken dröm. Jag har tre eller fyra kassar med kläder som jag kunde ha innan jag hamnade i helveteshålan Latrineholm och träffade aset och blev deprimerad.
Så jag har en smal garderob, en lite större och en tjockisgarderob.
De två större är köpta på secondhand och helt ärligt har jag ingen lust att någonsin köpa nya plagg. Förrutom löparskor och underkläder.

Imorgon har jag en tid på psyk, sen blir det nog hem och vila och sen springa lite.

Nu lite dokumentär och sen är det natt.
Over and out!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar