Leta i den här bloggen

lördag 5 oktober 2013

Känslomässig melt down!

Idag har varit en bra och en dålig dag.
Jag och skrutt började dagen med att ta en låååång promenad. Eller ja började dagen vi kom ut 11.30. Men sen var vi inte hemma igen förrän 16.00. Inte så illa va?
Så fick han sitt första bad av mig. Han hade hittat en polare och lekt och lekt i hundgården i Slottis och var sååååå smutsig. Så en dusch fick det allt bli. Sen så sov han. Och sov. Och sov. Och drömde. En ggn så väckte han tom sig själv genom att skälla. Vad jag skrattade då.

Sen så har vi inte gjort så mycket mer..
Jag har funderat mycket på om jag ev ska flytta.
Jag har inget här längre och känner mig bara ensam. Och gnällig.
De jag umgås med är antingen ute och festar på helgerna. Eller jobbar eller är par. Och så finns jag. Ensam.
Det var längesen jag kände mig så här ensam. Bara själv. Inga planer någonsin förutom när det kommer till träningen.
Det har bara varit jag och Dobby typ hela veckan. Och när fredag och lördag kommer och man inte gör något ja då är det jobbigt att ta.
Och det är i sådana här lägen som Dobby är guld värd. Han är den som gör att alla dumma tankar på att inte finnas grusas. För vad gör jag med honom jag dör?? Vem skulle ta honom?

Så istället för att bli mera belastning än vad jag redan är och har varit så tror jag att vi drar jag och Dobby.

Sen så har jag funderat mycket på detta med mina 12 kg. Vilken flopp! Och inte för att jag inte kämpat utan för att min kropp inte svarar. Det har ju inte spelat nån roll hur jag har ätit eller vad eller när. Inget har funkat och tilsist så pallar inte ens jag. Det kan oxå vara ett skäl till varför jag känner mig så nere. Jag vill bara gråta precis hela tiden men håller mig.
Och så ska jag egentligen ha en vilohelg.. Så inga vänner, ingen träning och ingen viktnedgång. Mmmm mitt liv rockar verkligen!

Så nu är det dax att sova bort allt detta negativa och vakna till en ny och spruuudlande dag!
Over and out!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar